de nem szabad kifáradni,neheogy ne tudjunk inni
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. April 06. - 15:44
de nem szabad kifáradni,neheogy ne tudjunk inni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. April 06. - 12:40
Edit: figyelitek hány szmájli van?! És nem rinyált, hogy túl sok...
neue functionen..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. April 06. - 11:40
Kicsit erõsebb bennem most valamiért az edzésszemlélet (biztosan nem bírok magammal). Aztán így sokszor nehéz visszafogni magam, és nem akarok terhelni senkit a hülyeségeimmel, mert úgysem érdekel senkit sem.
Línyeg a línyeg:
Tavaly is kurrva jókat mentünk párszor Tibur, estefelé, csavargósokat. Majd beiktatjuk megint!
És pont eszembe jutott a tavaly húsvéti esõben Remetére feltekerõs, mert legutóbb, amikor a Hegyháton jártam, szurkoltak nekem a gyümölcsfákat metszõ öregek, meg tapsoltak. Kurrva nagy volt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. April 06. - 11:05
Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...
dehát olyan hihetetlen idõpontokban mentek BSZJB--akkor még ezerrel melózok:-(
Posted 2007. April 06. - 10:48
Te meg nem jössz, mert mi úgyis szuttyogunk. Meg velem se jön senki, mert én nem megyek sose.Hehe. Azt csak hiszed! Megtépem a bajszotokat!
Nem akartam írni, de már mindegy:D. Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...
Posted 2007. April 06. - 10:46
csak a lába karikaKira meg ariK-a :-)
Azt az egész fát széjjel akarom vágni. Csak kicsi volt hozzá a fûrészem. Mejd legközelebb viszek nagyobbat. Vagy viszek egy ásót és betemetem az egészet.Hehe! És Te voltál, aki azt a pár fát a nagy bedõlt fa elé rakta a szerpentin mellett vezetõ ösvényen? Csak mert az nagyon veszélyes lett.
Posted 2007. April 06. - 10:44
Shosh: kérsz idõpontot nálam és akkor jöhetsz
meg elõtte mész erre arra, lefárasztod magad és legalább lelassúsz a mi tempónkra:D
Hehe. Azt csak hiszed! Megtépem a bajszotokat!
Nem akartam írni, de már mindegy:D. Én megyek veletek, csak ti nem jöttök velem, mert a Soós úgyis siet...
Posted 2007. April 06. - 10:36
A másik még odébb lesz. Arra rá sem nézhetsz majd...
...már láttam képen:-)
Kira meg ariK-a :-)
Shosh: kérsz idõpontot nálam és akkor jöhetsz
Posted 2007. April 06. - 10:35
Már jó ideje töröm az agyam. POTE-n van edzés, és az nincs is messze... Árat nem tudok.
Tibur:
Biztos meg tudom oldani, hogy elmennyek késõbb is. Végülis mindegy. Szívesen megyek bárkivel, csak PGvel is szívesen megyek korábban, Kokkal is szívesen megyek Szellembe, meg országútra is szívesen megyek az elvetemültekkel. És sajnos eccerre ez nem megy.
Posted 2007. April 06. - 10:33
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. April 06. - 10:08
Dombóvárral nem tudom mi legyen. Kicsit érdekel is, meg történne végre valami, de azért autózni még 100 kilómétert, hát...
Tibur: ez az ugrálós-ökörködõs. Ez megvan egy ideje, csak nem nagyon használtam. De mehetsz vele! A másik még odébb lesz. Arra rá sem nézhetsz majd...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Shosh-de ilyen 18:00 után only--jössz velünk?...és azért jövõhét, mert addig nem hiszem hogy lessz alkalmam együtttekerésre:-(
Kokk-most akkor ilyen brinyód (is) van? És már megvan vagy miaf...sz? mehetek vele 1 kört a tömbház körül?
Ma megpróbálom lezavarni az egész húsvéti majomságot!
Tegnap nagyon mentem volna veletek,de pont órán voltam....
Emil biztos ivott... és emós lett
Posted 2007. April 06. - 09:58
Megint kell valami erõszakos sportot ûzni... Vicces, amikor olyan ember zavar el valahonnét, mint ügyfelet, aki egy éve még könyörgött, hogy a szaros kétezer forintját intézzem el neki hamar, vagy oldjam meg a gondját. Klimaxos dagadt picsák:D.
Na megyek, megcsutakolom YZ0-t.
Posted 2007. April 06. - 09:31
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. April 06. - 08:28
Futok az Apekba, hogy legyen TB-m. Pedig nekem van a nyilvántartásuk szerint, és Atusnak nincs. Elég jól tartom magam, ha összekevernek vele:D! Komoly nyilvántartás lehet! Hihi!
Fasszom Tb meg adóazonosító, de utálom ezeket...
Kokka:
http://www.kep.tar.h...oshi/50455947#2
És hogy csináltad a szmájlikkal? Lefeküdtél a fórum nagyúrral, amikor Pesten voltál:D?
Eccer már ki kellene szedetnem azt a szöszt a lencsérõl. Kurrvára zavar...
Egész normális színe lesz a szomszéd háznak. Vége a kiwiültetvénynek!
Freeride mehet jövõ héten, bár asszem majd csak szerdán leszek itthony!
Na este valami... light:D. Addig meg millijó dolog! Píxxx...
Posted 2007. April 06. - 07:58
Yo-Yo-Yo... Hol van még a jövõ hét?!
Márinnyó, írtam is, hogy délután!
Nah, ma ne hajtsatok, mert este feladatotok van!
Ezt már szeretem!!!Ja és lemondtam a melóket hogy ihassunk rendesen
Edit: ezt Emil írta iwiw üzenõfalra. Tisztára bebuzult...
"Sajn Emil [vadráccsetnikgeci... (483) Üzenek
Hú bocsi Anita, ott voltam az ÁRKIBA, de csajszik nem találtalak sehol titeket, bisztos valami tutti butikban bújtatok el ugyika !?"
Árki, ugyika, ... Kééééész...
Edit: figyelitek hány szmájli van?! És nem rinyált, hogy túl sok...
Posted 2007. April 06. - 07:23
(Légyszi kíméljetek meg a lehurrogós megjegyzésektõl!
Thx!)
...pedig kinyílik a bicska a zsebemben ilyenkor mindig--muahahahaha-REGGELT!
Tegnap tök jót freerideoltunk Zappattal fél 6-tól 7-ig--egészen világos van még az erdõben akkor is---valakik olyan késõn jövõhéten?
Posted 2007. April 05. - 23:07
Holnap este lesz rotting christ koncert a toxikba,lehet le kéne nézni afterpartizni!
Ja és lemondtam a melóket hogy ihassunk rendesen
ecce megpróbálnám ezt az ugrasztást,de ezzel a bringával nem tudom hogy lehet-e ilyet
Attus:031...az nem résszz szérinétm
Most jöttünk anyummal haza,aztán pár kopasz próbálkozott,de "Nem adtunk nekik semmi,elvettünk tõlük mindent" De érdekes volt hogy tizen évesnek tûnõ srácok feltartott kézzel kiabálnak a király utcán,meg 88as csoportos és mittom én hány vármegyés pólóba,de még rendõrállomozunk........
jóéjt
Posted 2007. April 05. - 22:42
Nincs kedve valakinek társulnia és megnézni, hogy mi is lesz ez? Én nyitott vagyok mindenre és szélesíteni kéne a látókörünket. Fotósok fotózhatnak, sörözni lehet ott is, én meg csak úgy megnézném... (Légyszi kíméljetek meg a lehurrogós megjegyzésektõl!

Sign In
Create Account

Back to top