Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. április 21. - 15:54

Ne izgulj Kedden megy vissza rá a rücsis:-)
Marinnyó--gyanúsan sok kép van arról a két tiniringyóról hehehe!!!
Írta 2007. április 21. - 15:53

Felraktam a szlikk gumikat(Giantra) és mindenhol(mármint betony) dupla sebességgel közlekedek, fele annyi energiabefektetéssel!!--durván suhan a gép--csak csitrin néz ki:-))
Pedig néha nem ártana befektetned egy kis energiát, hogy a szint idõ ne egy óra legyen Toronyig, csak felfele?!

Vegyé országutit Te áruló!
Írta 2007. április 21. - 15:33

Írta 2007. április 21. - 15:20

Felraktam a szlikk gumikat(Giantra) és mindenhol(mármint betony) dupla sebességgel közlekedek, fele annyi energiabefektetéssel!!--durván suhan a gép--csak csitrin néz ki:-))
Írta 2007. április 21. - 14:39

Kész van vazzék!
Egyszerûen magatok alá fogtok szarni és bele is ültök, de ami a legrosszabb, csúszkálni is fogtok benne, ha meglátjátok az eredményt! Úgy csillog, mint a pi..a! Naggyon durván szép váz tulajdonosa lettem!
Kokkk: " bánom, hogy eladtam" Hehheeehheee
Írta 2007. április 21. - 13:55

tegnap Teca után elmentem rozét inni, több mint 1litert ittan a 4 sörre + vmennyi pálinkát is. iszonyat bebasztam... de a PX hazahozott, ugyan egy sövénybe belökött

rendõr meg beszólt, hogy egyirányuba mentem, de aztán megígértem, hogy legközelebb a járdán megyek és elmehettem:)
jöttem ma haza busszal és egy csaj elõttünk ment egy clioval kb 20al és kitalálta hogy félreáll. buszos elkezdte kikerülni erre az meg nekiállt megfordulni...persze index nélkül záróvonalon. a buszos nyomott egy padlóféket, meg dudált aztán mentünk tovább, de a clion mintha láttam volna egy horpadást meg fehér festéket, úgyhogy szóltam a sofõrnek és megnéztük a busz elejét és azon is látszott, hogy nekiment. persze ez már a végállomáson volt. adtam a sofõrnek egy névjegykártyát, hátha a ribanc pattogni fog utána.
Írta 2007. április 21. - 13:20

partiállatkert angolosan...

no megyek exrémparkba...este tér?
Jah Péló mondja:
ma este örömbuli a kino caféban!a nyakbaakasztós szintiknél szirmó sándor,bodó tibor és péló tamás,azaz a Facial Party Team (FPT)vár benneteket.belépõ nincs,nem is volt.kb éjfélkor kezdünk,reggelig zenélünk,délig iszunk.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. április 21. - 11:28

Most keltem, olyan vagyok, mint a kelttészta. Brrrrr. Na valamit kéne csinálni, mert zsibbad mindenem.
A videók összeizélása folyamatban van, csak este már nem bírtam tovább...
Írta 2007. április 21. - 10:22

Írta 2007. április 21. - 09:27

Tök jó képek... Meg azért jó volt ez a felvonulgatás!
Na festés oszt valami... Puszipacsi.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. április 21. - 01:32

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. április 21. - 00:51

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. április 20. - 22:57

videókat/képeket akaruuunk..

Írta 2007. április 20. - 22:09

Majd valami jó zenéket keresek alá, aztán jó lesz.
Írta 2007. április 20. - 21:29

Volt tökölés, meg fasszopó rasztahajú országútis köcsög buzi geciláda, aki kibaszta az üres félliteres ásványvizes flakont a fûre, mondva, hogy úgyis összeszedik utánunk. Hát bazmeg ekkora köcsögöt még a nemzeti múzeumba se látni...
Na mindegy, Tecánál azért megtaláltuk a lelki békét magunkban.
Írta 2007. április 20. - 20:07

Vázam csiszolva, holnap festve és lakkozva! Naggyon kiváncsi vagyok már a tényleges színére! Egy biztos dúúrva lesz!

Írta 2007. április 20. - 16:04

Még szerencse, hogy van tartalék belsõm.
Persze a gumiragasztó készletem otthon maradt

Na, de mindjárt megvagyok vele.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Ebben is szar a szelep!
Írta 2007. április 20. - 15:00

Csajom CM-re nem jön, de Tecához valószínûlegaz én csajom nem jön, ha jól tudom a tied sem, úgyhogy majd fölszedünk bringás csajokat és azokkal megyünk(végig csak mögöttük:D) Tecához!
hát!

Eszünk ott valami sülthúst, vagymit.
Írta 2007. április 20. - 14:46

Nak, épp szokóban vagyok... De lassan csak-csak megszokom már!!! Hehehe... Örülés van.

Eljövök CM-ra/re. Bár még nem tudom mivel. Csak hát már ezer éve nem voltam publikus rendezvényen...
Atus csörgött. Menni kell... Állandóan csak a rohanás... Ejjj...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. április 20. - 14:43