Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
jakab hegyröl kéne csinállni egyet 4 es üzem felé
ezzen lehetne akárakor már verseny is rendezni
meg hivatalósá tetetni és akor senki nem basza szét
iron horse sunday

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Ja, én is benne vagyok, most már csak Tasit kéne meggyõzni, hogy mi vagyunk a pécsi focicsapat és az erdõben akarunk edzeni!

de ki aza tasi?

Tasnádi baszod, a Polgár!

Extrém pálya mellett lehetne, még úgy is jó lenne, ha csak leágaznánk a mostaniról!
Jó esetben még 100ezred vissza van Tomi!

Márinyó: Benkõká-val mi volt?? Õ ugye nem egy Ká?:)

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Ja, én is benne vagyok, most már csak Tasit kéne meggyõzni, hogy mi vagyunk a pécsi focicsapat és az erdõben akarunk edzeni!

de ki aza tasi?
iron horse sunday

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Napkin:
Ja, elõtte csak a bénázás megy, azt meg nem lehet zenére igazítani, vagy megõszülök, mint állat ;)
Mondjuk a végét se igazítottam zenére csak kijön :)

Kuplungot mennyi idõnként kell basztatni? Vagy csak akkor, ha már basztatni kell? Nekem utoljára majdnem 50e km óta volt szerkezet, tárcsa, kinyomócsapágy cserén...

Holnap tuti ott leszek a sörgyár udvarán, és töltöm magamba a söröket. A pénteket nem tudom még, de a szombatot se.

Én most vadast ettem. Mondjuk pulykaszárnyhússal, meg a gyerekek miatt zsemlegombóc helyett nokedlivel, de azért kurvajó volt.
Valamikor kéne grillezni egyet. Csak elõtte kell szereznem egy Frédi szeletet :D

Jaja, és erdei foci az jó! Mondjuk azt, hogy kiássuk a Zsolnai szobrot, amit az ukránok elrejtettek az erdõbe...
Meg ki kéne tisztítani a szerpentint rendesen, szélesíteni, meg anyámkínja. De a MecseXtrémes pálya környéke is nagyon jó, oda is lehetne több nyomot kitalálni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

zsevasztok
mitszólnátok ahoz ha közösen öszefognánk és valahova csinálnánk egy hivatalos pályát
moqitóval már beszélétem róla öö benevan

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

De holnap sörmajális!

Ja,2sör erejéig elvegyülhetnénk a sültparasztok közt?! Feltéve, ha ide nem ér a telóm, de nem hiszem! Elveszett bennem minden remény!:(

Márinyó: tartalékold csak!

Kokkknak majdenm, csináltam kuplungot, igazit csak jópénzéé kapna!:)
Illetéktelen behatolók KIK?

Tomi: fasza a film! Fõleg a vége, mikor majdnem mindenki ritmusra érkezik!

Túl vagyok 2tányér (régen fogyasztott) tojásos lecsón hhmmm!
Pénteken benyomunk mint p.csa söráltal, hadd fájjon a fejünk!
Na csá

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
zsevasztok
mitszólnátok ahoz ha közösen öszefognánk és valahova csinálnánk egy hivatalos pályát
moqitóval már beszélétem róla öö benevan
iron horse sunday

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Na mi van?! Délutánra kihaltatok? Vagy csak a bringázásról tudnátok írni, de jólneveltek vagytok és a felszólítás miatt nem teszitek?! :D

Kéne valami finom kaja...

Shoshi, ma nem sütsz-fõzöl?! :)

Most vacsiztunk... És közben az asztalnál ülve néztem, ahogyan a Donátus mögé besüt a nap, és izzik az egész pukli, miközben a városban minden árnyékban van.

De valami desszertet el bírnék visselni, szal hozhacc valamit:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na mi van?! Délutánra kihaltatok? Vagy csak a bringázásról tudnátok írni, de jólneveltek vagytok és a felszólítás miatt nem teszitek?! :D

Kéne valami finom kaja...

Shoshi, ma nem sütsz-fõzöl?! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, Fahély és A.W. helyett most én: kuss már a napközbeni tekerésekrõl! :D

Ellenben nem tudtam enni palacsintát ebédnél, mert finom volt a kaja és jól laktam, úgyhogy kaptam 2 óra pihenõt és sütöttek nekem frissen most! Yesss... :bananadan

És Atus még a kuplungomat is megcsinálja... Aztán meg kéne aludni is majd.

Godás project engem is érdekelne, mert 4 után jó vagyok!

Este valami?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
víz azóta is folyik a pannon meg töketlen a citrom u eljén a kajálda meg baszott lassú és levéltetves volt a saláta levél....

godát meg megcsörgöm minyá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Na, a Capri-ban van Aranyhárs fagyi! Elég jó ;)
Magoo se hall se lát, csak megy elõre telefonálva a gyalogosok között kacsázva.

ejjj pedig de meghívhattál volna 1 sörre ;)

voltunk remeterét aztán vörös hegy onnan meg le fa kersztné l amit TOmy mutatott. király volt. néha csöpögött amúgy nem esett és jó idõ van, fölfele póló rövidgatya lefele pulcsi. pont jó. túrista meg nem volt sehol, tecánál se. jó volt na és kész.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû... Már nem vagyok képben a nevekkel-arcokkal kapcsolatban...

Ötelt, ment kör-email!

Aranyhárs süti is van! ;) Jó cucc. Pocskolják bele a jó kis borunkat. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, a Capri-ban van Aranyhárs fagyi! Elég jó ;)
Magoo se hall se lát, csak megy elõre telefonálva a gyalogosok között kacsázva.
Márió meg korzózik.
Én meg zabálok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Hé vének!
Ezt itthagyom nektek szórakozni:
http://gportal.hu/gi...php?pg=11009198

...igy élünk most is, csak azt hisszük hogy a technika által többek vagyunk..
(bicajra nem vonatkozik:)) eépként ász az oldal, gondolom gondos piacréskutatás elözte meg..
a déli oldal rendörtémára meg csak annyit hogy MIVAAN?
lokátor nem para? bringa para?
nekem erröl fingom nem volt..hogy a bringások is a pvv ellenségei. én aszittem azé nincs shore sehol mer nincs (bocs a feltételezésért, én csak most kostolgatom a hegyi témát,szoval nem tom mi merre hány meg hogy ki:)
.. mecseksztrém messze van mint gyurcsány az épelméjüségtöl
raziárol annnyit, hogy
pár hete az öcsémet a motorjárol 8-an (!) (3 természetyáró, 3 határör uzival ...ööö az eddig hat, ja és két rendör) szedte le ugy hogy pistolt fogtak rája és kiabáltak hogy szájonléééamotoróóóóóoolllééé!
telefont ki a kezéböl vették gyorsan amikor probálta hivni cimborékat hogy ne jöjjenek.
elvették a mocit, benntartották 1 hónapig ..
jó, azt én is mondtam neki hgoy vasárnap délben ne menjen jakabhegyre 125 kétütemmel, mer nem halk (akkor? hangos?),, hát felment, lefelé krosszcsimmában tolta gyalog.
szoval ennyi, ha nem épitös akkor majd otthon. ugyis lejt a telkem nem kicsit.
ps....: a buszra pl babakocsit ér felvinni , szétszedett bicajt nem? na ez is pvv... ja nem ez pkv. fuck em all

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hé vének!

Bazzeg, ma nagyon nem fogok tudni dolgozni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, de kész vagy... :D

Ma lesz Godázás? sztem nem fog összejönni. Majd hétvégén. -vagy ha nem megyek Pestre, akkor pénteken.

Voltam orvosnál ált. vizsgálaton, de baszott rám a doki, még arra sem voltam méltó, hogy megnézzen. Csak pecsétet kaptam, hogy "minden ok". Fasza. Holnap kell tüdõt szûretnem. Ez is fasza. Meg menni kell Metroba céges vásárlásra, ami azért nem fasza, mert az kb 2 óra, ha rohanok.

De holnap sörmajális! ;)

Na, most kb ennyi.

Szemcsi majd nekem is lehet, hogy kellene. De még elöbb ki kell fizetni a bringát, úgyhogy az nem holnap lesz... :(

Jah és ma lesz nekem palacsinta!!! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hé vének!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Közben megtaláltam a neten, most legalább ki tudom nyomtatni, és odaadni a nõnek, hogy: Ilyet ni!
Na, de akkor majd ot is megnézem, hátha...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a teszkó belül oldalában van egy állat bolt,ott találtam valami 7-800forint körül volt...

Attus szemüjét elteszük tarcsiba,majd ha van rávaló,akor szóljon :)

ma még egy zûd 3szöget kéne emnni,csak nem tudom mikor!!!

Godázni jön ma valaki?

Ráadásul ez pont lánykutyáknak való :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!