Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pimp, vagy nem pimp, de azzal nem lehet bemenni a kájránóba ;)

Na akkor este megint ott lesz minden hülye :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pedig a fehér az pimp,bár erdõbe anyira nem hasznos

Na sörösök,9or találkozunk UfóvalmegEmillel,ha matinéztok,akor ott találkozunk!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, tényleg vasárnap lesz CC verseny. Na mindegy, oda most nem megyek.

Napkin:
Most láttam olyan Konás SDG nyerget a Pedálban, mint ami nekem van.

Baszki sose lesz cipõm magyar nagykertõl. 7 pár 661 cipõ van nekik, de egyik se olyan, ami nekem kell. Lenne még fehér Axo 24e-ért, de az nem tetszik...
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ZAP-na jó:-) De utána csak Kedden....
Marinnyó: ajcsiba???? És be voltál baszcsizva tõlcsi mint állcsi:-)
Ma este kellene Sörmajálisozni.....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tibi: péntek délután?
Péntek este Edinával/Gabesszal beszélgettünk egy csajos sütögetést. Valaki oda?
Szombaton én megnézném a Jakab hegyet. Valaki oda?
Vasárnap meg meglesem a CCseket, hogy szenvednek. Azt valaki?

Na, akkor be is telt minden. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Moszkító,ez szép munka!
Csináljuk meg!!

na amjd leszek teszt ember haol lejövök,meg ugrok az mehet bõven :)

Este én majálisolok,kiscsillag!!

Tegnap bázisba valami fatasztikus volt...bár kaptam egy csomó pezsgõt ajcsiba :D

jah és hogy kik járnak oda:

Mindenki, aki igényes szórakozásra vágyik 18-35 éves korig. A közönség azon igényes, divatkövetõ, de önálló ízléssel és véleményel rendelkezõ fiatalokból áll, akik kulturált és jól szervezett környezetben igényes zene és minõségi italok kíséretében szeretnének felhõtlenül és felszabadultan szórakozni. A helyen egy szombat este több százan is megfordulnak, kis túlzással a csilláron is lógnak, de kedveltek a hétfõi és a szerdai egyetemista bulik is, ahol különbözõ kedvezmények várják a fejtágításban megfáradt fiatalokat, a hét közepén rendezett partyk egyébként rendre teltházzal mennek. Péntekenként az elektronikus zene kedvelõinek az elcsábításával kísérleteznek a rendezõk, a többi napon azonban rendkívül színes a zenei választék, a ritmusról dj. HMC és dj. Blond gondoskodik

no comment

jah van bontott eozin eladó,nem érdekel valakit?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Elnézést, tévedtem , mégsem. Legközelebb nemtom mikor--Kedden, talán.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na a jóreggelt belétek!

Hétvégén én vasánap érek rá, de akkor egésznap. Mondjuk ha kell elmegyek egyedül is, csak mittomén.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Reggelt!

Jaja- NICE WORK DUDE!

Elméletileg ma 5-6 tól tekerek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Szép munka Moszkvics! Végre...Reakció a levlistán!

Sörgyárat nem tudom, de basszák meg, hogy már tegnap alig lehetett lejönni a Rókus dombról, mert vagy sátornak megyek neki, vagy egy dodzsemnek.

Mennyünk bringázni! Leszarom kinek nem tetszik.

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

Lehet ám a GoogleEarth-el távolságot mérni ;)
Még a domborzatot is figyelembe veszi...
Egyszer én is megnézném ezeket. Mondjuk hétvégén.

Jah, megvan! :)
Légvonalban 1km körül vannak a pályák, de mivel nem egyenesen fogjuk építeni és tele lesz kis és nagy kanyarokkal, szerintem 1,5-2km meglesz. És ha 25km/h-s átlaggal számolunk (mert egy megfelelõen technikás pályán ennél nem lenne sokkal több), akkor min. 3 és fél perc lenne a pálya, ami szerintem teljesen jó.

Hétvégén én is szívesen kinéznék a terepre!

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

A pályák lehetséges hosszát nem nagyon tudom felbecsülni.

Lehet ám a GoogleEarth-el távolságot mérni ;)
Még a domborzatot is figyelembe veszi...
Egyszer én is megnézném ezeket. Mondjuk hétvégén.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
A pályák lehetséges hosszát nem nagyon tudom felbecsülni. A lankás oldal hosszabb és kevesebb kõ/szikla van, ide olyan pályát lehet csinálni, ami rendkívül gyors, kevésbé technikás. A meredek oldal lenne érdekes, mert a tetje meredek és sziklás, ide lehetne egy technikás részt csinálni, az alja pedig ellaposodik, ahová egy gyors szakaszt lehet tenni így ebbe a részbe mindent bele lehetne sûríteni.
A trület tele van olyan régi utakkal (50-es években készülhettek), amit talán még az uránbánya kutatásánál csináltak. Egy pár ilyen úton mentünk a Lehellel. Azóta kisebb bokrok nõttek az utakra, de bringával járhatóak. Amit láttam a növényzetbõl, abból arra tudok következtetni, hogy nem kell olyan áthatolhatatlan susnyára számítani, mint amivel küzdöttünk tavaly.

Igen a Mecsextrém miatt lehet számítani ellenállásra, de talán meg lehet nekik magyarázni a helyzetet...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát elsõre a "tyûbazmeg ezt jól összeszedte!" jutott eszembe :D
Úgy kb. ezek 2-3km-es pályák, ugye? Mennyire van a közelben meglévõ út? Illetve szerinted mennyit kéne mellettük irtani, módosítani? Meg azzal ugye tisztában vagy, hogy az erdészet alapvetõen abban gondolkozik (szerintem), hogy ott a MecseXtrém pálya, tessék azt használni...
De remélem azt belátják, hogy ezen a nyugati oldalon is kell pálya a teljességhez :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Na szóval készítettem egy pályatervezetet. Gyakorlatilag egy jakabhegyi területrõl van szó, aminek nagyon jók az adottságai egy versenyhez.

A kép megtekinthetõ ITT!
Bejelöltem mindent az elképzelések szerint. A jelölt pályaszakaszokon ~210-250m szintkülönbség van, ami szerintem mecseki viszonylatban elég jónak számít...
A területen már voltam régebben és alkalmasnak tûnt már akkor is.
Én úgy gondoltam az egész projektet, hogy legelõször az erdészekkel kéne tisztázni a szándékainkat (én úgy gondolnám, hogy legyen egy profi versenypálya, amin akár 5 éven keresztül szervezhetnénk versenyeket, akár OB-t is), majd nekilátni az építéshez, ami több lépésbõl állna. Elõször csinálnánk egy alap pályát nyáron, majd ezt bejáratnánk és õsszel még mindent lehet finomítani, ha kell. Télen pihi, ázzon meg, majd tavasszal neki lehetne látni a versenyszervezéseknek...

Kinek mi a véleménye?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah nekem megint nem jó,mert vízes faszi,aztán suli,aztán majálison pótáls :D

Klaut nem úszom meg :D :D együtt fogunk dógozni...

na megyek ledõlök bázír elõtt,mármint itthon indulás elõtt...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Jó esetben még 100ezred vissza van Tomi!

Az zsírság! Most évente úgy kb. 15-20e-t megyek, szóval akkor kitart egy darabig :D

holnap vki csapatni?

délután 4 fele

Hülyevagy? Akkor már lehet inni a sörmajálison ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
holnap vki csapatni?

délután 4 fele

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Tasnádi baszod, a Polgár!

Extrém pálya mellett lehetne, még úgy is jó lenne, ha csak leágaznánk a mostaniról!
Jó esetben még 100ezred vissza van Tomi!

Márinyó: Benkõká-val mi volt?? Õ ugye nem egy Ká?:)

megúsztam mára :)

holnap sörmajális!!kollektíven vagy külön és ott találkozás!!?
jah persze dolgozni megyek :)

ma meg ladánybene27van...

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
csinállni egy iszonyat szinvonalas pályát nagy letörésekkel és átugrásokkal még akár jövöre a ob t is megpályázhatnánk vele.Én a magyarszéki csapatot képiselem ezekel a szavakal
de ehez mindenki nek a szava kell
úgy hogy mindenkit kérek mondja el a véleményét
iron horse sunday