Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Carter Slade [Kapppan :) M... Link | Válasz erre | május 13., 05:45 | 1805.
sdrácok ez állllat vóóót

bár javában a "kis"sátornál voltam ,de naagyon bejött!!!Fõleg amit Bergi pakolt!!!!
na mmegyek kolm,óra pála bírosókódoni

képek este lesznek!!!

ez meredek volt.........

na én beszételm minden eygébs szervezettel,h aész avan jönnek õk os pl peeex hogy népszerûsítjuk egymást!!!

béna,miosz alszom,m345 mb3té4e35m3lm++!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóestét.
Én most 33-34 közötti emberekkel töltöttem az estét, és el kell mondjan nincs veszve semmi!!!!
A jó csajom mindig jó csajom maradnak, akik kurvák, mindig azok lesznek, csak az igaz szerelem marad meg. Ennyi a lényeg, mindenki irigyelt, de szarok bele.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

...
Nem látják benne a lényeget, hogy ha azt mondjuk az önkormányzatnak hogy niggerek mi rendeztünk egy ilyet ennyi ember nézte meg ennyien nézték meg a weben stb ami a városnak és a térségnek király, a diákok inkább bringázzanak mint drogozzanak ezé támogassák ezt meg azt .. és így sokkal könnyebben elérni mindent, nemzetközi versenyeket rendezni, ügyes fiatalokat kijuttatni külföldi versenyekre a csapatokat összehozni, és jó hangulatban ûzni a sportot mint nyugaton, nem pedig fikázni a másikat, meg köpködni a hátamögött.

Furcsállom hogy sokan nem látják miben mik rejlenek azon kívül hogy névlegesen ki mit rendez.

sajnos nem, pedig van egy ket pelda a vilagban pl. Wales imadjak a bringasokat es annyi rendezvenyt szerveznek amennyit csak tudnak, UK bringaparadicsom.. nem jonnek az orok, hogy letaposod a viragot, meg a maganszemelyek is megengedik, hogy a birtokan atmenjen a kerekpar-osveny.
Kanadat meg mar ne is emlitsuk. :)

hatha egyszer mar elorebb latnak nalunk is es rajonnek, hogy jo az, ha sok bringas latogat a kornyekre.

welcome back LL
Sei, soku Si.

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Ja a legkeményebb!

XCO C1 nemzetközi cc kupa amit rendez a goda és mi a dirtparkunkban.

Se komlóról se pécsrõl "senkit" nem csigázott fel a tény hogy egy ilyen rendezvényt sikerüljön összehozni.
Nem látják benne a lényeget, hogy ha azt mondjuk az önkormányzatnak hogy niggerek mi rendeztünk egy ilyet ennyi ember nézte meg ennyien nézték meg a weben stb ami a városnak és a térségnek király, a diákok inkább bringázzanak mint drogozzanak ezé támogassák ezt meg azt .. és így sokkal könnyebben elérni mindent, nemzetközi versenyeket rendezni, ügyes fiatalokat kijuttatni külföldi versenyekre a csapatokat összehozni, és jó hangulatban ûzni a sportot mint nyugaton,
nem pedig fikázni a másikat, meg köpködni a hátamögött.

Furcsállom hogy sokan nem látják miben mik rejlenek azon kívül hogy névlegesen ki mit rendez.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Köszi Nagycsós hogy segítetél. Respect.
De úgy hátbaütöttél, hogy fály ,azt kár volt....

Zap holnap számítok a photomastero kingo shootero tudásodra.:afro:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://carbothronic....new/?page_id=75
2130lónál
2200 kor indul fel a busz barbakántól
AZ E M I L IS JÖN!!!! :D

reggel vége,hazajövés,komló verseny

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Kimit csinál este???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Hali srácok.. örömmel látom, hogy még ti is éltek ;)

meg mennyi új arc is feltûnt...
hétfõn hegyre valaki? ~13körül? esetleg szójjon már rám...
20/365-38-63 köcc.

amúgy tengõdõk, és szopok a fékeimmel.
csács
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Úgy látom ez a nagy "nézzük meg a pályát Jakabhegyen" roham elmúlt és megy minden a régi kerékvágásban... Szerintem hagyjuk az idei versenyrendezést...

Mennék nagyon szívesen, de egyszerûen nincs mivel! Nekem is érdekem,hogy jó pályát találjunk és szerintem rövid úton megoldható lenne a dolog! Jövõ héten, ha minden igaz és Jürgen is úgy akarja, mehetünk!!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap nekem is jó. írtam is.

ma valaki sörmajálisra? bikini, republik, charlie lesz
ha +tudom oldani a tárolást akkor bringával megyek
:cheers:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemazért, de én megmondtam, hogy holnap megyek. Ma nem érek rá, mert 4tõl 20 éves osztálytalálkozóm van :D
Mondjuk holnapra még be kell szereznem kaját, de majd délelõtt megoldom. Aztán viszek fényképezõgépet, meg GPS-t, és felmérek mindent...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Úgy látom ez a nagy "nézzük meg a pályát Jakabhegyen" roham elmúlt és megy minden a régi kerékvágásban... Szerintem hagyjuk az idei versenyrendezést...

The life is short, ride more!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
baszki és tegnap este vettem észre, hogy a Smith szemcsim egyik szára letörött. még a Kiscsillag pogóban gondolom...:(

azért +próbálom +ragasztani pillanatragasztóval...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
yo

tegnap esti Fenyõ Miki jó volt, aztán Dévényi Tibibá 2-ig nyomta a régi zenéket. nagy királyság volt :D

berugtam rendesen. komoly volt hazatekeni éjjel a mohácsi úton

na jó szombatot

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nabazzeg, most ment el a házunk elõtt az országútis mezõny. Mint valami gyorsvonat...
Ezek tökhülyék.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Szevasztok.

Goda Peti és a Hoffmann Kft lelkes fiatalokat keres akik szívesen segítenének a hétvégi XCo versenyen Komlón.

A juttatást Godamax állja, és mindannyian megköszönnénk ,ha segítenétek.

A Dirtpark nem egy egyszeri verseny megrendezésére készül, hanem sok-sok kerékpáros és persze motorkerékpár-os rendezvénynek szeretne helyszínül szolgálni.

Minden lelkes csapatot várunk a létrehozás és a használás területén egyaránt.

Ahol nem kell engedélyeket kérni, nem kell vigyázni a védett növényekre me nincsenek, ahol minden ugró megépítése lehetséges, és mindenben segítõkészek vagyunk...DIRTPARK

Remélem tud menni vki,nekem többször a héten nem jó...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, elfáradtam ebben a nagy szélben.
A hasam is olyan szinten eltelt, hogy nem kívántam a kolbászt. Pedig szívesen beleharaptam volna miközben visszaraktam a hûtõbe. De most nem kell a szervezetemnek.
Zap mutass képeket!
6 fõ plusz 1 kutya kényelmesen elfér :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Szevasztok.

Goda Peti és a Hoffmann Kft lelkes fiatalokat keres akik szívesen segítenének a hétvégi XCo versenyen Komlón.

A juttatást Godamax állja, és mindannyian megköszönnénk ,ha segítenétek.

A Dirtpark nem egy egyszeri verseny megrendezésére készül, hanem sok-sok kerékpáros és persze motorkerékpár-os rendezvénynek szeretne helyszínül szolgálni.

Minden lelkes csapatot várunk a létrehozás és a használás területén egyaránt.

Ahol nem kell engedélyeket kérni, nem kell vigyázni a védett növényekre me nincsenek, ahol minden ugró megépítése lehetséges, és mindenben segítõkészek vagyunk...DIRTPARK

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na

nekem holnapi bringa sovánka, vasárnap mehet

most meg elmegyek expo-hoz lesz r-go + fenyõ miki koncert :D

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
jó maYalisozast!
én nemtom,h küddöm-Ée,mivel tegnapi röpi-n sikerült eltörni az ujjam :D
07.06.10-ig no bringa.....:(
Zap,1-2 napja lehetséges,h láttalkak a jókai-téren..?(bringával voltam,piros ingben)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert: