Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nah, egy elég rohangálós és fárasztó idõszaknak vége, holnap húzok Szegedre egy hétre, ami mégfárasztóbb lesz, de utána már csak lesz brinám és az idõmet is máshogy alakítom majd. Meg tartok pihenõs napokat. Többet is, szal tuti lesz Sikondázás, meg ilyenek... Majd lehet csatlakozni. Most pakolok, aztán alvás. Majd néha gondoljatok rám, esetleg hívjatok és vidítsatok föl, ha a bor nem tette volna meg. :D Godáék csütörtökön lejönnek Szegedre. Lehet követni a példájukat!

Fasza hetet mindenkinek!

Píííxxx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

kiszedtem a monoblokkom mer már egyre többszöt szorult és egyre jobban.. ki is jött egy csomó fémdarabkával, az egyik csapágy külsõ gyûrûje szétpattant aztán törik ki belõle a tartalma. persze a csapágy mérete nem egész re jön ki így 6ezer/db. pfff

én nokia párti vagyok szerintem megéri azt a kis árkülönbözetet, és én azt nem is nézném egy telefonon, hogy meddig bírja az akksija, úgy is lítiumos,max rá kell dugni 2 naponta vagy naponta és tuti nem merül le.
ja, és haverom nokiá-ját pénteken beejtettük a sörömbe és egy nap száradás után hibátlan, pedig eltelt kb 20mp mire a részegségben kivettük az akksiját :D

Shoshi: köbe, posta, tir, máv NE.
Allianz-ot tartom a legjobbnak, de nem olcsó. Uniqa is nagyon jó meg Generali is.
számold ki és a jobbak közül válaszd ki a legolcsóbbat.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tegnapi és mai képek ilyen-olyan utakról, a levegõben siklókról, meg az ellopott lábakról
Most meg nekiállok adatot menteni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
estét jót!
tud valaki egy megbízható esztergályost nekem?
meg a távtartókat,hogyan készíttessem el,egyben vagy 2 darabban legyenek(egy db távtartó)?:)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kifingtam.
Akkorát mentem ma is, mint állat. Mondjuk ugyanarra, mint tegnap, de most végigmértem GPS-el, meg fotóztam párat. De sietnem kellett, mert csak 6kor bírtam elindulni otthonról, és sötétedésre haza akartam érni. És sikerült is. 7kor Jakab-hegyen voltam, 8kor meg már Cserkúton. Repült a Boiler, mint a kisangyal :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
6131es nokiát vettem most

tetszetõs

kéne egy nokia usb adatkábel köcsibe,valaki?!

honlap 1re megyek állásinterjúra :)

18.án ludmilla meg bergi

ma meg hs7,de mikor!??!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mivan? Ma senki se akar bringázni?
Affene.
Akkor megyek egyedül felfedezni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
hat kinek pap, kinek papne. nekem inkabb a lanyuk, ha reformatus pap, es jol nez ki a csaj :)
Viccet felreteve!
Amugy ha olcso, jo telefon kell akkor nokia. Ha megbizhato, es orokeletu, akkor motorola, lehet h neptelefon, de jo is :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Nokia.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz mindenki!

Ötkor már egyszer megjövök, de akár holnap is kimehetünk, vagy ma is, vagy amikor jó a Moszkvicsnak is, meg másoknak is! Hétvége az megint kicsit zsúfolt, szokás szerint.

Jah, Nokia az jó. Le lehet dobni:D!

Kössz Tomy!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hogyan verj el 15e-t 11 vagy 6.7km-en ;)

Igen én is a Nokia-t javasolnám, ha nem lennének olyan drágák. Amelyik meg olcsó nem tud semmit sem. Mondjuk az 5500-s lenne a legjobb, de csak a Pannon-nál lehet kapni, és nekem olyan elõfizetésem nincs...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nokia-az aksijuk miatt(hetente elég tölteni)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én még senkinél sem láttam ilyet. :D
mondjuk nem is figyelem...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát csajomnak V3-asa van, és szerintem meg van vele elégedve. Szerintem kicsit gyenge az akksija, és 2-3 naponta tölteni kell, de hát ez a méretbõl adódik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Eddig ebbe botlottam bele: Motorola V3.

Ha nem kizáró ok, hogy mindenkinek ilyen van...

Ami tetszett rohadtul tavaly, az a Motorola L7 volt, dehát olyat már nem lehet kapni.

Én úgy tudom a Pannonnál még van L7, de pld annak nem megy körbe a menüje.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Beszart a telefonom.
Milyet érdemes mostanság venni?
Legyen valami kommunikációs lehetõség PCvel, Java2 elõny, igazából más nincs..
Eddig ebbe botlottam bele: Motorola V3.

Ami tetszett rohadtul tavaly, az a Motorola L7 volt, dehát olyat már nem lehet kapni...

Ja, max 30ért.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Egy kárszakértõnek az a munkája, hogy geci legyen. Manapság amúgy is az a lényeg, hogy fizessen a biztosító.
Ma megint jól esett bringával bejönni dolgozni. Kár, hogy nem bírok elõbb elindulni otthonról, amikor még kicsit hûvösebb az idõ...
Ja, nekem ma úgy 5 fele lenne jó. Kicsit itt bennt is kell lennem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na HAL, to ALL!

Megjöttünk a hétvégi zabálás-piálás-döglésmaratonról!
Gratulálok az extrémparkos farmer-ridereknek, sajnálom, hogy nem lehettem ott, majd next time.

Egy Unikás fasz jött belém is-és elég g..eci volt a kárszakértõjük!...úgyhogy én nem kedvelem õket:-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pl. itt ki tudod számoltatni, hogy melyik mennyibe kerülne.
Én amúgy a Csalogány melletti biztosítási bróker cégnél kötöttem meg a biztosításomat, és amikor váltani kellett, akkor felhívtak, hogy menjek be mert jó lesz nekem. És tényleg.
Most amúgy én is a Uniqa-nál vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Hal Sos

És az Uniqua-nál volnék.... Nekem ezt adta ki a bizt. kalkulátor legolcsóbbra annó
Nézd meg neked mit dob ki!

Üdv a Klubban! :)