Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. May 19. - 12:31

Posted 2007. May 19. - 11:47

holnap jönnék asszem ha nem túl korán mentek
tegnap faszás jóhangulat lett,csinálhatnánk sûrûbben!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. May 19. - 11:10

Aktuális civil
Posted 2007. May 18. - 23:55

Buszra szaladás, meg hülye emberszabásúak bámulásának elviselése. Ilyenkor mindig megértem, hogy miért nem szeretem. Pedig izgalmas valamennyire.
Ráadásul teli hassal szaladni. Fúúú, durva na.
Posted 2007. May 18. - 21:48

![]()
hát egyelõre nem komoly,de riadalmora ad okot....
mi történt veleje?

Posted 2007. May 18. - 20:54

hát egyelõre nem komoly,de riadalmora ad okot....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. May 18. - 20:17

jót mentünk ma is,csak úgy fest hogy megöltem a tomacet
![]()
hülye vagy? micsináltál?
Vasárnap viszont megyünk.
na ez az! Tomy kezd visszatérni

Posted 2007. May 18. - 19:47

este város
Posted 2007. May 18. - 17:39

Vasárnap viszont megyünk.
Posted 2007. May 18. - 15:49

reggel fõpályánál egy kukát nekivitt a szél egy clionak aztán kifújta az út közepére

nekem ma sovi a bringa 7ig dolgozom

+figyeltem, hogy ráfutásos karambolnál mindig a hátsó van jobban összetörve, mer becsúszik az elsõ kocsi hátulja alá...de mi van ha suzuki az elsõ..eléggé durva:
http://www.langlovag...ria/651_0.shtml
holnap 5-6 körül tekerés?
Posted 2007. May 18. - 15:41

Posted 2007. May 18. - 12:57

Ááá, ez szar. Tök életlen a Wunderbaum a kocsiban...
Mindnesetre megrendelem, ha ilyeneket lehet vele csinálni.
Márió:PowerISO uses .dda image format.
köszi!!!
Posted 2007. May 18. - 12:56

De az autostich technológiájára épül. Szóval kb. ugyanazt tudja, és ugyanazok a problémái. Mondjuk ebben a képben az a jó, hogy megcsinálták weben kezelhetõre. Csak kérdés, hogy ezt tudja-e alapból az AutoPano, vagy ez valami plusz cucc...Mindnesetre megrendelem, ha ilyeneket lehet vele csinálni.
Posted 2007. May 18. - 12:33

jó lehetettt
.daa kiterjesztést mi olvassa??
Akkor délutáni zõd3szögre nevezek!Mikó?
Posted 2007. May 18. - 12:28

Ááá, ez szar. Tök életlen a Wunderbaum a kocsiban...

Mindnesetre megrendelem, ha ilyeneket lehet vele csinálni.
Márió:PowerISO uses .dda image format.
Aktuális civil
Posted 2007. May 18. - 11:45

Posted 2007. May 18. - 11:22

Tegnap kemény volt ebben a jéggel tarkított esõben hazamenni. Persze a kocsim is még mindig beázik, és még mindig nem tudom, hogy hol. Találtam már jópár helyet ahol beázott. Azokat megcsináltam, de még mindig befolyik valahol... Eh.
Posted 2007. May 18. - 10:27

Egyébként meg húúdejó, hogy a Siemens úgy exportálja a vcf filet a telefonkönyvébõl, hogy a telefonszámokat Home 2-es oszlopba rakja, importáláshoz meg vagy Mobile, vagy Phone, vagy Home 1-es kell....
Aktuális civil
Posted 2007. May 18. - 09:15

Azért 2 nap egymás után Dzsonikõ...+ csajozás, hááát meglátszik a búúrámon, még itt bent is mondják. pedig jól aludtam, csak annyi, hogy a villámlásoktól azt állmodtam, hogy szikrázó UFÓ-k jöttek, abból szintén szikrázó UFÓ-csaj jött elõ(ami irtózatosan rázott), de azért jól megbasztam:-), aztán igy eltûnt--szikrázva! Gonosz volt, de tiszta SCI-FI...
Focus a bokorban????
GOD effect képek dúrvák, mint a tegnapi tekerésünk! Kár, hogy nem oda jöttetek...
Posted 2007. May 18. - 08:33

Mit ír ki? Card error? Mert nekem játszott olyat, aztán leformáztam a gépen (utána meg a fényképezõben), meg megtisztítottam az érintkezõket, és jó lett...
Ahha, értés. Egyelõre annyi történik, hogy ráuszítom a formázást a kártyaolvasóban, és nem tudja befejezni a számgép. Fényképezõvel még nem próbáztam! Meg is puccolgatom kicsit...
Jó képek!
Fúú... Ma meg fel kell menni egy háromszögre minimum! Milyen jó lehet az most! Fõleg, hogy fúj a viharos szél... Nyamm nyamm.
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.