Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. május 25. - 08:14

Aszittem hulladék leszek, de azért egy kisebb karika még belefér ma is!
Nagyon jó volt a tegnapi, örülök, hogy végre sikerült mindenkivel tekernem. Kurrva jó volt!
Megyek gumit cserélni, meg lehet, hogy lefotózom azt a szöget, mert ekkorával még nem találkoztam.
Kössz a tekerés-vezetést Tomy! Erre az útra gondoltam, amikor múltkor itten magyaráztam. A balos leágazás utáni rész pedig ismerõs, mert az a déli panoráma kijárata, ha Abaliget felé megyünk. Jártam arra soxor! Az Kõvágós részt viszont nem ismertem. Sztem azért kicsit macerás lenne a felszállítás ezen a pályán, a feltolás meg esélytelen.
És. PG beszélt a PVV erdészbácsival. Jövõ héten benézünk hozzá, valszeg már kedden. Akkor rákérdezünk az Emil féle elképzelésre is. Akinek kérdése van, az jelezze elõtte nekünk, vagy bátran csatlakozzon!
Kokka:
Köszi! Majd mondd meg, hogy mennyi és és rendezzük!
Na szép nagyot mindenkinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. május 24. - 22:02

este beülünk térre,9körül aztán ha hús van akkor trafikba
ha nem különprogramoztok,gyertek be
Hol voltál tegnap? Bent voltam és sehol semmi?? Ma meg jöttél volna tekerni, lusta dög!

Írta 2007. május 24. - 21:23

Hát ma is elfáradtam rendesen. A végén csak jöttek a kövek, és pattogott a bringa. De szerencsére nekem nem volt fekete cseresznye miatti kicsúszásos balesetem, és rozsdás szöget se gyûjtöttem a gumimba.
Hétvégén a vasárnap az esélyes, de majd még meglátjuk.
Ez a Skoda Fabia reklám egyaránt szól a nemrég XXX-Man titulust felvevõ embernek, és Tibinek. Ezt a kocsit nem karosszériáshoz kell vinni, hanem cukrászhoz

Írta 2007. május 24. - 21:13

hazajöttem bazz.
hird után a hatoson belsõ sávban elõztem a sort 120al, erre mögöttem hatalmas csikorgással +érkezik egy astra. életke majdnem belémronygyolt baze...mennyivel küldta neki, ha én mentem 120al és ekkorát satuzott. aztakurva
7végén ki mikor mit akar biringázni? mert én bármit bármikor szombat-vasárnap is
Írta 2007. május 24. - 20:16

ha nem különprogramoztok,gyertek be
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. május 24. - 16:05

Tomy féle móka mikor és hol?
Hátha a Kisgyerek benne van, és csatlakozunk!
A kisgyerek akár már most is menne, mivel itthon is van!
Tomy: kóbászt egyél az ad erõt és kitrartást, mint a puffin-lekvár,nem a szõlõcukor!
Zap! Tegnap nem ilyedtetek meg a zöld gömbvillámtól, ami behatolt a nappalitokba?? Patyó baszkodott a lézerével!

Írta 2007. május 24. - 16:00

Úgy érzem ma egy kicsit lassabban fogok menni. Mintha fáradt lennék...
Semmi Pokolbéli kitérõ
Dehát Mester!!!!:scared:
Aktuális civil
Írta 2007. május 24. - 15:55

Úgy érzem ma egy kicsit lassabban fogok menni. Mintha fáradt lennék...
Remélem a szõlõcukor ad elegendõ energiát...
Ja, és utána sietek haza! Semmi Pokolbéli kitérõ

Írta 2007. május 24. - 15:43

Aktuális civil
Írta 2007. május 24. - 15:22

Hátha a Kisgyerek benne van, és csatlakozunk!
Írta 2007. május 24. - 14:36

mégse...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. május 24. - 13:50

Meg nem is annyira a fekvés, mint a fekvés és kelés között eltelt idõ lényeges.
3h
tekerést ma kihagynám....bocsesz csocsesz
Írta 2007. május 24. - 13:33

tegnap küldtünk egy gyors tvtornyot az esõ után, mondjuk eléggé csúsztak a vizes kövek, de nagyon fasza volt
aztán gól sörözõben néztünk meccset, ismét jól berugtam. ja és megengedték, hogy bevigxük a bringákat hátra az udvarba

Írta 2007. május 24. - 12:19

Én tésztát ebédelek sokat ám! Majd kihajtjuk belõled az álommanókat.. Meg nem is annyira a fekvés, mint a fekvés és kelés között eltelt idõ lényeges.
Aktuális civil
Írta 2007. május 24. - 12:13

Írta 2007. május 24. - 12:05

tudtál parkolni ?Halló!
Georgy--naon jó vok! Iszonyat temérdek sok keggyetlen jó csaj!!!(és nem tinik) Zene+efektek COOOL! Kiterített LCD függöny+ padlózat kurvajó felbontással!
Esõ egy deka nem eset, viszont részvétem a mindennap pesten(és -re) autózókért--ez katasztrófális 1-esben araszolgatni mérföldeket a dugókban!!!
Hazafele majdnem fogtunk egy rókát(akkor a kocsi eleje is rendben lenne)
Mai tekerés kérdéses a fizikai állapotom miatt(hajnali 5-ös fekvés)
végén elég durva volt a kerepesin 50 métert negyed óra alatt +tenni....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 24. - 11:55

Georgy--naon jó vok! Iszonyat temérdek sok keggyetlen jó csaj!!!(és nem tinik) Zene+efektek COOOL! Kiterített LCD függöny+ padlózat kurvajó felbontással!
Esõ egy deka nem eset, viszont részvétem a mindennap pesten(és -re) autózókért--ez katasztrófális 1-esben araszolgatni mérföldeket a dugókban!!!
Hazafele majdnem fogtunk egy rókát(akkor a kocsi eleje is rendben lenne)
Mai tekerés kérdéses a fizikai állapotom miatt(hajnali 5-ös fekvés)
Írta 2007. május 24. - 11:38

Zsongor-kõrõl ezt láthatjuk
Az a nyugati völgy, amerre mennénk megint
Aztán amikor Cserkúttól felnézünk a hegyre
Jó étvágyat!
Írta 2007. május 24. - 11:29

A holnapból a fizika jelenleg ismert törvényei szerint ma lett.Nah, ahogy itt elõttem is írták, holnap ha nem esik, nem dörög, akkor 6kor Tecánál, és nyomunk egy gyors 20km-es kört
Akkor menjünk erre a felvonulásra.
A Mester jófelé szokott vezetni...

Aktuális civil
Írta 2007. május 24. - 11:23

A fenti postok alapján azt feltételezem, hogy nincs meg senkinek...
13:30 körül egy menet, meg estefelé Atussal is mégegy, akit érdekel.