Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Túltárgyalva! ;)

Keményen megy a meló, mi?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Egyre megyünk Komló, onnét nemtom mikor haza, de ha idõben és nem esik, akkor csörgés és háromszög!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Esik.
Állitólag javulófélben van a váltóm. Azért ez nagyon jó hír. És még olyan túl nagy baja sincs. Csak egy böszme csavar hagyta el a fejét.

Buszozni furcsa dolog.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na csá!

Egyre ritkábban jutok gép elé, aztán ilyenkor csak úgy dõl az infó! :D

Moszkvics ugrása nagyon kééééész... Hehehehe... Milyet nyõg a végén. ;)

A tegnapi tekerés meg tényleg brutál volt. Az 5 körül nekem jó lenne ma és mennék mindenképp. Nem baj, ha nem száraz minden, csak épp ne essen!

Zapat, a vasárnap nekem nem nagyon tud játszani és csak most olvastam, hogy Villányoztok, de majd legközelebb megyek én is! Eddig nem voltam még egy társasággal és egy alkalommal sem, hogy ne sikerült volna jól a dolog! Erõltetni kell ezt a dolgot! :)

I3aI3: intense socom. Fox40, meg egy csomó más cucc. Hehehe...

Tibur: fejezzed be a "Kokkk mindig csak nyavajog" témát! Kezd idegesíteni, hogy mindenkinek ezt nyomod. Elõre is kössz! ;)

Nah, akkor ma 5 körül egy Zûd3szög?!

Szép nap, boldogság!

Edit: Villányban jobb az idõ. A Szársomlyón kéne csapatni egyet!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Hát de mindenki be volt már baszva.

jóvan na, de mire fölértünk már egész jól kijózanodtunk azt tökre jót nyomattunk lefele. mondjuk fönti részen rohadt nagy sár volt, de utána jó volt. ja és a kullanycsok meg burjánzanak rendesen. szedegetttük le magunkról õket...

ma nekem is bringát kell zsíroznom, mert a tegnapi dzsuva után nyikorog egy kicsit.

na yónapot

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Fúúú, de mekkora jó volt ez a tegnap esti vonatozás a hegyoldalban! Remélem lesz még sok ilyen, ha helyreáll a rend mindenkiben!

Egészen elfáradtam így, hogy elõtte gyalogoltunk egy jókorát a kutyusokkal!

Ma is kellene menni. Délutánra esõt mond, szal játszhatna egy háromszög, vagy egy vágott!

Szal ott is támadtak a garáncsaiak? Nálunk is ez volt a mászófal tövében. De nagyon rendesek voltak általában.

Szép napot!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

iszonyatdurva õzpörkölttel

Hát volt szíved megenni azt a kecses állatot??? Van neked szíved?
Áh, szégyenteljes világban élünk.
Holnap asszem eszek valami disznóvégtagból készített kaját.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Huhhh, jó vala ez a Villánykövesd.
A hely ilyen Üvegtigris feeling volt, tulajsráccal, környéki mindenesemberrel, meg Kis Józsival, aki igazából Jose és 20 éve egy vitorláson él, fõleg Spanyolország körül. :D Meg iszonyatdurva õzpörkölttel, borokkal és koktélhegyekkel.
Most újratelepítés a szervezetemnek.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Találtam egy viszonylag jó monoblokkot, szóval már hajtókar és pedál is van a bringán :D
A héten kész is lesz, és jöhet a finomhangolás...
Bár lehet, hogy a hátsó felnit le kéne cseréltetni, mert pár küllõnél be van repedve, de most leszarom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
"penteken Rák Café: bent: Funky Beatz(hiphop rnb) kert ancehall Blast vendegunk selectah es mc Kemon Budapestrol...
a party teljesen INGYENES kezdes 21h-kor de lehet h osszehozunk a kertben egy delutani hepajt is..."

megyek visza tanulni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát de mindenki be volt már baszva.
Én csak Tecáig jutottam. De azért mindegy. Most megyek bezsírozom azokat a csavarokat, amiket tegnap csak bebasztam ide-oda...
Tényleg jó lesz ez a bringa...

Az elõbb a cigányék beestek az árokba elõttünk. Aztán a 10 éves kissrác húzta ki az apját. Hehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na megyünl egy jakab hegyet és tök jó lesz.

yo!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Délután 17:00 körül tervezünk Kokkával, PGvel egy toronyot, vagy egy Lapis karikát, DH specifikusan. Majd még pontosítunk, de gyertek!

Pusza.

Jó lenne,de hegyiverseny is tervben van!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, tényleg, vágás.
Nincs mit, ugyanmá'. Sorry, hogy elfelejtettem, de pillanatok alatt teleportálódtunk a Tecsóba:D!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mi ma Villány.

Kösz Shosh a pumpát--nehezen, de faterod lelkes közremûködésével sikerült.

pusza????

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szép nagyot!

Fúú Tomy, jó gép lesz!

Koszosújság még nem jött, bár van egy postai értesítõm valami sima küldeményrõl, gondolom az lesz az! Holnap lezizzenek érte!

Délután 17:00 körül tervezünk Kokkával, PGvel egy toronyot, vagy egy Lapis karikát, DH specifikusan. Majd még pontosítunk, de gyertek!

Pusza.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem elsõ-hátsó váltó hiányzik. és hátra mindenképp sram, mert esp a váltókar is. asszem majd veszek egy 3.0 h.váltót. 3200 ebike-on. városba teljesen jó lesz. elsõ meg ráér, anélkül megy a gép.

Tomy holnapi grillezés után lekéne szednünk a májusfát/kat és utána mehetnénk egy laza jakabhegyet. utóbbihoz meg többiek is csatlakozzanak.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A délután alvás után kimostam a láncot a bringán, aztán elkezdtem nézegetni milyen lenne a merev villával az Author.
És jééé találtam egy hátsó kereket is :D
Aztán egy Deore elsõ váltó is elõkerült, meg még csomó minden. Össze is szereltem azt amit találtam, már csak egy hátsó váltó, négyszöges monoblokk, kormány, és csomó bowden hiányzik. Tök jó így szerelgetni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóreggelet!

Rák jó volt,elõtte jó volt,után nem.Kapábsól mentem irodát költöztetni,heresérvem lett,fáj minden izomom,azok is amikrõl nem is tudtam,de kéne tanulni is,kerékpárra gonlni sem merek...

nekem inkább ez
http://www.autobild....rtikel_id=13974

bár egy db feli 1,8m hozzá :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Jó az ára, kár, hogy autómata:(

Iszonyatosan bekajáltunk, mindjárt elalszom,de kell tekerni 5körül!

mi kéziváltóssal mentünk :D

nekem az 5 már késõ. de holnap mennék mindenképp akár 5 körül is