Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Ugye mindenki tekert ma, aki akart?
Mert már látom a radarképen, hogy közeledik a Kokkka a bringája felé... :D Vagy autótmosni.

Mindjárt lefosom a bokám...!!! :D:D:D Shoshi ellépett tekerni elöbb, úgyhogy beszéltem Atussal, mondta, hogy neki 6 körül jó. FAsza mondom, az mg majdnem 2 óra és hétvégre kölcsön adom a kocsit Kisbének, mert jármûtlen lett a hülye feje, és már elõre rinyált, hogy mennyire dzsuvás. Neki álltam kiporszívózni, meg le is mostam. Hehehehe... Most jöttem be, amikor elkezdett esni. LOL!!!

Így az autó mosás is megvolt, meg a bringa/bringázás felé is nagyon jön lé! ;)

Üdv az újaknak! Egyre többen vagyunk és egyre több emberrõl nem tudom, hogy kicsoda. :)

Lassan úgy vagyok vele, hogy ha törik, ha szakad, elmegyek. Htvégn ugye verseny és tényleg alig mentem még a géppel... E!

Tomi, végülis engem érdekel, hogy mitõl fogok megdögleni és mitõl lesznek torz gyerekeink... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Durva, ahogy keletrõl nyugatra végigsöpör a viharfront.
Jókat dörög. Kéne állvány, kiállni az ablakba, és nyomni a gombot, mint az állat...

Érdekes, hogy meg lehet látogatni a bátaapáti nukleáris hulladéktárolót... Nem érdekel valakit? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Sandor

Sandor

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Esik..:S Ok tudom ez nem teremsport , de már unom , hogy minden délután esik.
Minden forog....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én majd még bringát akarok szerelni.
De azt lehet esõben is. Vagy inkább villámot fotózok, ha lesz.
Esik is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ugye mindenki tekert ma, aki akart?
Mert már látom a radarképen, hogy közeledik a Kokkka a bringája felé... :D Vagy autótmosni.

Aktuális civil

Sandor

Sandor

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Üdv mindenkinek!
Uj volnék itt remélem akad közös témánk, hisz magam is szeretek tekerni. Nem vagyok profi de imádok mindent ami bringával kapcsolatos.
Minden forog....

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Most értem vissza. Király csúszós kövek, egy ember nem volt kinn... nem is esett...menjetek király a talaj :)

most meg családi dolgok lesznek...
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, mégis tudtam net elé kerülni. Most elrohanok, van egy kis dolgom 3-tól, sztem fél 4-körültõl jó vagyok. Valaki?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na

bementem reggel 7:50 re suliba, erre kiderült, hogy elmarad ez lsõ 2órám... ezen úgy felhúztam magam, hogy hazajöttem :D már 9kor otthon voltam, úgyhogy életre keltettem egy 12 éves uno nõi bringát.

fáj a fejem.

a selyemmajomnak meg van második szemhéja és az félik csukva van. tök undorító :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Üdv!

Ma én is mennék mindenképp! Zöldháromszög fasza is lenne! 3-tól van egy fél órás dolgom, ami fix és fontos, de elötte-utána jó. Az egyetlen kérésem, hogy telefonon szóljatok rám, mert ma valószínûleg most vagyok utoljára net elött estig. Thx! ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Üdv,
Esik, de nem baj, kajálok aztán megyek, legfeljebb elázok...:bananadan
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én ma bébiszittelek.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most épp süt a nap ;)
Na, de majd úgyis esik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én mennék, de korábban. Mindjárt esni fog.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Regglet kis pöcsök!

Zap-ma tekerés? Vagy valaki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Moszkvics nyomjad keményen vazze!

Süt a nap! Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen ma!

Mennyünk egy jó háromszöget valamikor!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem ez bejött

bocs h belepofázok

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh. Hát így távolról ekkora lag-gel nehéz segíteni...
De mondjuk a Visual Studio szokott furcsaságokat csinálni. Én ilyenkor újraindítom, aztán van, hogy feldolgozza a csiga eszével, hogy megvannak a kellõ függõségek. És van olyan, hogy ki kell szednem a refenciákat (dll-eket), és visszaraknom, csak akkor hajlandó mûködni. Mondjuk ez konkrétan a .NET CF-el fordult elõ, az meg amúgy is egy nagy szar.
Javaslom ne add fel, hanem igyál egy sört. DE NE KÖZTERÜLETEN! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
C++-ban van írva és a mikrofos cuccát használom hozzá. De most kezdek teljesen kilenni. Az egyik projektben mûködõ kódot egy az egyben átmásoltam a másikba, ahol nem mûködik és mivel tök ugyanaz a két kód és a két környezet iszonyat ideges vagyok, hogy mér nem megy...
Kezdek kételkedni benne, hogy péntekre ebbõl lesz szakdoga.

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát egy olyan IDE lehet ebben a segítségedre, ami tud a függvények között ugrálni. A hívott függvénybõl ugrik a függvénytörzsre, a törzs alapján kilistázza az elõfordulásokat, stb.
Milyen nyelven van a cucc? Ha nem valami full exotikus, akkor van esély...
Még esetleg valami cross reference generáló cuccal is lehetne próbálkozni, de akkor nem lesz interaktív a dolog.

A kód megértése, meg hát izé. Nehéz ügy. Az 5 nap az még elég kevés egy ilyen szintû kód teljes átlátásához. Amirõl meg úgy hiszed, hogy érted, azt nyomd tele kommentel...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök