Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. június 06. - 13:11

Írta 2007. június 06. - 11:39

Ezen a héten nagyon belassultam.
Megyek is ebédelni asszem, mielõtt arról is lekések...
Írta 2007. június 06. - 11:34

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. június 06. - 10:11

Igazad lehet , mert utánna mentem a Zsongorkõhöz fel , és durva volt a tereprendezés amit csinált. Fölfelé akadály verseny volt , lefelé meg lehetett ugrálni az ágakat köveket, egyik srác be is bukott egy gyerekfejnyi követ..buko POWA.Énis ma bepróbálkoznék valamivel, ha nem jön esõ, bár elõreláthatólag inkább késõbb, mint 3. Mindenesetre lehet, hogy azis jó lesz.
Az erdei tartozásrendezés nagyobbrészét sztem még a múltkori pokolfelhõs vihar csinálta, nem?
Írta 2007. június 06. - 10:01

Írta 2007. június 06. - 09:48

Az erdei tartozásrendezés nagyobbrészét sztem még a múltkori pokolfelhõs vihar csinálta, nem?
Aktuális civil
Írta 2007. június 06. - 09:14

Vazz, de nehezen megy a pakolás. Csomó sok cucc kell. És így elõre tervezni még rosszabb, mert hogy elötte 3 nap Pesten. NA mindegy...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. június 06. - 08:58

Ha valaki keres partnert erdei ,hegyi tekeréshez, turázáshoz akár hosszabb távrura is, szoljon szivesen csatlakoznék. Persze nem versenyre gondolok, oda én kevés vagyok. Ma délelött megprobálom megint. Sajnálom a sok esöt mert a kedvenc ösvényeim járhatatlanok. Beprobáltam remetérõl-szentkutig az ösvényt...jájjj szinte sárszánko volt:D Szép napot!
Írta 2007. június 06. - 08:53

Sajnos tegnap IS elmaradt a ride, ma meg már dolog-dolog hátán és intézkedés után rögtön Villány, ott még pár elintézni való és este irány Pest. Holnap árut kell széthordani, remélem gyorsan végzek majd, és még belefér valami rájd, aztán péntek pihi, rákszülés, tekers. Szombaton meg nagyon hajnalban irány Pestrõl Bükkzsércre. Haza meg csak hétfõn jövök majd, mert KEcskemét felé kell jönnöm...
Moszkvics, az a felállás lett, amit magyaráztam az erdõben, szal sorry és szerezz fuvart, ha tudsz, mert most az én két gépem is elõl fog utazni az anyós ûlésen, annyi bort kell vinnem.
Majd nagyon igyekszem!

Mindenkinek kellemes hétvégét, csináljatok sok jó dolgot, én meg versenyzek majd helyettetek is!

Csöcs!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. június 06. - 08:10

Látom Márió visszatértél a gyökerekhez. Újra nem lehet érteni, amit írsz:D...
Jah, Napkinnak meg óriásbõrfotele lett. Jók ezek, csak csúnyák.
Jah, kellene menni ma is egyet, remélem összejön. De asszem megint kettõ-három körül lesz a menet!
Írta 2007. június 05. - 23:21

na kereképráholnatánk má meg elgm van hogy mire rádlek,el ked esni az eslõ4!!fassszom........
mire a kónuszt a hátsó agyban belõttem hogy ne lötyögjön-ne szorluljön azt httem h leszopoml magam...
soossoe többetk ánoszus h agyat...
Attttusu,kédezem amjd,de kicsit kiment a fejembeõl,de nagyábaól emlézsekm,bár egy prvi üziben küldött friséts jól jönne

na honlap megyünmmák valamit...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 05. - 22:21

Egy rövid stucni lehet, hogy kelleni fog, mert most iszonyat hosszúúú az eleje. Ezzel a nyulazás nem fog menni sehogyse

Viszont olyan gyors, hogy jajj...
Írta 2007. június 05. - 21:12

Írta 2007. június 05. - 20:51

Ugye mindenki tekert ma, aki akart?
Mert már látom a radarképen, hogy közeledik a Kokkka a bringája felé...Vagy autótmosni.
Ja. Hogy rohadna meg! Tele van a tököm, hogy mindig délután esik,pont mikor lenne király programom, ehellyet csajomnál kell lennem:)
Na, most komolyan, essen éjjel baszod, mindenkinek jobb lenne:)
Megjött a nyergem,ami fotel! Naggyon durva, esszméletlen kényelmes!
Eszünk pizzát!
Írta 2007. június 05. - 20:35

A vihar közben meg elvonult...
Írta 2007. június 05. - 20:09

Írta 2007. június 05. - 20:08

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 05. - 19:25

Fúú, hát nekem eléggé belefért! Az erdõ tartozott valakinek, mert úgy néz ki, mintha szarrá verték volna baseball ütõvel. Nem is tudom mikor lehetett ekkora vihar.
Bedõlt fa van KisT felõl Torony irányában az izgalamas jobb-bal kanyarkombó elõtt (Fullgázon majdnem belerongyoltam!)! Óvatosan!
Bedõlt fa van a háromszögön is! Óvatos! Mást nem tudok;)...
Kokknak hajrá! Aszittem csak csütörtökön mész!
Írta 2007. június 05. - 19:01

Írta 2007. június 05. - 17:51