a Gyulai Csabival,shiver kék stab kerékpáron!!!!
bekula
ELLOPTÁK:
BagolyLevente barátom kék KétJancsiját -Bianchi- outit,ha valki látja kapja már le a srácot róla,vagy ha nem meri csörgesen a 107re...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Az rendben van, jo ha kicsit "lapjával" megy az ember:D Na majd holnap bevizsgálom.Nincs mocsár. Csúszós talaj van, meg néhol áll a sár, ahol eddig nem szokott. Sztem tök jó...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Bárcsak oda mennék...Mitörtént Zsolo? Kivel mész nya(ra)lni?
Csak annyi türelmi idõt kérek amíg felszáll a gépem és a csajomék elmennek a Bükkbe... plsplspls
Csak annyi türelmi idõt kérek amíg felszáll a gépem és a csajomék elmennek a Bükkbe... plsplsplsRemélem északnyugatra fordul a vihar, és végleg eltörli Budapestet.
És a szemüveg mûködik? Sötétül meg minden?
Vihar az lesz. Már kolbászol a viharzóna nyugat felé. Már megint keresztbe végigmegy az országon.nekem ma bringa sovánka, majd szombaton meg vasárnap, addigra elvileg jó idõ is lesz. azért ma még kérek egy vihart.
vettem ilyet, nagyon +tetszett:
http://ebike.hu/term...ix-lencses/4590