miféle csajodtól? He? Amúgy meg LOL
hát aki eddig is volt, és akivel most nem vagyuk együtt meg igen is, csak azér írtam, hogy csajom, mer úgy, hogy Zsófi nem tudtétok volna hogy ki

fúú, tegnap nagyon bekúúrtam
miféle csajodtól? He? Amúgy meg LOL
Ha esetleg van kedve valakinek beleszólni az egy hónap múlva esedékes DH OB pályájába, azt szívesen várjuk vasárnap reggel 10-re a Park parkolójában. Onnan lemegyünk a pályára, és nekilátunk a munkának. 2-kor ebéd+sör a parkban.
Persze egyéb dolgokat is lehet majd építeni, de most elsõ a dh pálya. Ezt a pályaépítõsdit szeretnénk hagyományossá tenni, hogy kialakuljon ott jónéhány faszás nyomvonal, akadály, northshore, ugrató stb. stb. A továbbiakban garantáltan nem fog senki senkit elzavarni a pályáról, tehát itt a lehetõség, hogy valami maradandót alkossunk. De ehhez ugye munkáskezek kellenek.
Üdv
Rocsi
picsába
ma hazafele csajomtól kirántottam 1kerékre, akarok fékezni a hátsó fékkel erre nem fog...nyomtam egy jó nagy hátast, és mivel annyira nem számítottam rá, hogy elesek a hátamra meg tarkóra estem bukó nélkül persze. most megin fáj a fejem. meg jó 2tenyérnyi folt van a lapockámnál.
nem hiszem el.
valószinû a kutyája megnyalta a tárcsát, mert csinált már ilyet, csak akkor észrevettem.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..