Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

miféle csajodtól? He? Amúgy meg LOL

hát aki eddig is volt, és akivel most nem vagyuk együtt meg igen is, csak azér írtam, hogy csajom, mer úgy, hogy Zsófi nem tudtétok volna hogy ki :)

fúú, tegnap nagyon bekúúrtam

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na elvonult a vihar, most már felkelhettek.
Elvonulok én is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Simanyik lolka.
Az a kutya hülye, de tárcsanyalás miatt elnyalni, csak nyálas pofa tud.
Van 4ésfél órám szunyálni.
jájj.
Jön délrõl az istencsapása.
Keljetek fel, és menjetek óvóhelyre. Be fogtok fosni az ágyba.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Ha esetleg van kedve valakinek beleszólni az egy hónap múlva esedékes DH OB pályájába, azt szívesen várjuk vasárnap reggel 10-re a Park parkolójában. Onnan lemegyünk a pályára, és nekilátunk a munkának. 2-kor ebéd+sör a parkban.
Persze egyéb dolgokat is lehet majd építeni, de most elsõ a dh pálya. Ezt a pályaépítõsdit szeretnénk hagyományossá tenni, hogy kialakuljon ott jónéhány faszás nyomvonal, akadály, northshore, ugrató stb. stb. A továbbiakban garantáltan nem fog senki senkit elzavarni a pályáról, tehát itt a lehetõség, hogy valami maradandót alkossunk. De ehhez ugye munkáskezek kellenek.

Üdv
Rocsi

Juli 21-22 hetvegen van? Akkor mar otthon leszek, de addig nekem targytalan sajnos. :(
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

picsába

ma hazafele csajomtól kirántottam 1kerékre, akarok fékezni a hátsó fékkel erre nem fog...nyomtam egy jó nagy hátast, és mivel annyira nem számítottam rá, hogy elesek a hátamra meg tarkóra estem bukó nélkül persze. most megin fáj a fejem. meg jó 2tenyérnyi folt van a lapockámnál.
nem hiszem el.
valószinû a kutyája megnyalta a tárcsát, mert csinált már ilyet, csak akkor észrevettem.

miféle csajodtól? He? Amúgy meg LOL

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D
ez nem vicces de elképzletem hogy nyalogajta a tárcsát....

na este megint város,gondolom megint külön

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
picsába

ma hazafele csajomtól kirántottam 1kerékre, akarok fékezni a hátsó fékkel erre nem fog...nyomtam egy jó nagy hátast, és mivel annyira nem számítottam rá, hogy elesek a hátamra meg tarkóra estem bukó nélkül persze. most megin fáj a fejem. meg jó 2tenyérnyi folt van a lapockámnál.
nem hiszem el.
valószinû a kutyája megnyalta a tárcsát, mert csinált már ilyet, csak akkor észrevettem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, asszem mára végeztem.
Most felküzdöm magam Újhegyig egy rövid (~3 sör) kerti party erejéig.
Aztán 11kor meg haza.
Frankó lesz.

Ma meg megint jönnek a csapatok. Ugyanonnan támadnak látszólag. Kiváncsi leszek, ma hány áldozatot szednek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap óta mennyire tele lett a net villámfotókkal.
pl. tegnapi pesti villámok
Ha ez ide is eljutott volna...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jo.
Úgy néz ki megint feljebb lökdösnek a ranglétrán. Na mindegy. Nekem csak jó.

Ma nekem csak egy újhegyi kör fér bele. Az is eléggé szûken.
Holnap meg 3/4 8kor megyünk váltott vonatokkal Keszthelyre, onnan meg Gyenesdiásra. Érdekes hétvége lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
éértem :D

nagy melegbe most nemmkívánok nagy mászást,szal elmegyek megnézem a grindháuszt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, azért csak tíz óra, mert nekünk is karaoke parti lesz szombaton:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jósgág!!
megpróbálom,attól függ hogy sikerült a szombat :)

tegnap jóvolt,bár látom h ti is bent voltatok..na mindegy...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Ha esetleg van kedve valakinek beleszólni az egy hónap múlva esedékes DH OB pályájába, azt szívesen várjuk vasárnap reggel 10-re a Park parkolójában. Onnan lemegyünk a pályára, és nekilátunk a munkának. 2-kor ebéd+sör a parkban.
Persze egyéb dolgokat is lehet majd építeni, de most elsõ a dh pálya. Ezt a pályaépítõsdit szeretnénk hagyományossá tenni, hogy kialakuljon ott jónéhány faszás nyomvonal, akadály, northshore, ugrató stb. stb. A továbbiakban garantáltan nem fog senki senkit elzavarni a pályáról, tehát itt a lehetõség, hogy valami maradandót alkossunk. De ehhez ugye munkáskezek kellenek.

Üdv
Rocsi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Adjisten!
Voltam a karosszériásnál, és õk végeztek a kocsival, már a festõnél van! Háháháááá!
Persze amitõl mindenki tartott, hogy a repedt szélvédõ kiszedéskor eltörhet, bejött. Eltört. Abból is lesz újabb. Ez mind sok-sok pénz.

Ja, és reggel gyorsan átraktam a platformot a Boilerre, hogy ne kelljen cipõt húzni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Alig bírtam kimászni az ágyból REGGELT!

Ma este is elméletileg city.

"Az MMTBSZSZ a mai elnökségi ülésén érvénytelenítette a bükkzsérci downhill eredményeket és törölte a futamot a válogató versenyek közül."--most akkor KOKKK???? kányi-munyi

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Udv meg reggelit mindenkinek,
Kezdodik a 7vege! Meg 3 es szabadsag!
Big Bro' figyel, remeljuk bevalikhttp://www.bama.hu/i...cikk&cikk=82857
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez jól egyszerre volt :D

Üvegszilánk volt a tettes!
Ráadásul tuti, hogy a munkahely elõtt szedtem össze. Aztán délután kiengedtem a kollégám bringáját, és úgy mozdítottam el a bringám, hogy belenyomtam az üveget a gumiba.
Fasza.

Meg végig össze-vissza szél.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
És pont kikerült, pedig megnéztam volna....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És pont elkerült minket baszki...
Kb. 50km-rel hibázta el a várost...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök