Ha jól tudom mennek Pécsrõl látogatni. Az nem jobb mint a posta?Jah, ez nagy királyság!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2007. június 26. - 12:53

Írta 2007. június 26. - 12:50

Jah, ez nagy királyság!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. június 26. - 11:21

Na, Magoo azt mondta õ vesz egy Playboy-t...
Meg kéne nézni milyen jobb bringás újság van a Ferencesek utcájában a Dunántúli Napló boltjában... Meg valami autósat is lehetne szerintem. De végülis bármi jöhet...
Meg kéne nézni milyen jobb bringás újság van a Ferencesek utcájában a Dunántúli Napló boltjában... Meg valami autósat is lehetne szerintem. De végülis bármi jöhet...
Írta 2007. június 26. - 10:02

Tomi: ez jó!
Nekem csak régi Dirt-jeim vannak, de a költségegbe beszállok szívesen.
Nekem csak régi Dirt-jeim vannak, de a költségegbe beszállok szívesen.
Aktuális civil
Írta 2007. június 26. - 09:53

Sei, soku Si.
Írta 2007. június 26. - 06:38

szoval meg mindeg miskocziaban van?
hol leledzik ez a kolyok?
kudjetek atadom neki
ha biztositva jon a csomi masnapra itt van szerintem
vagy dpd tuti semmi perc alatt
hol leledzik ez a kolyok?
kudjetek atadom neki
ha biztositva jon a csomi masnapra itt van szerintem
vagy dpd tuti semmi perc alatt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. június 26. - 00:59

Figyelem!
Arra gondoltam, hogy küldhetnénk a kokkknak valamit úgy postán keresztül.
Mondjuk lor címére, aztán õ majd bevinné a kórházba (ha vállalja).
Fórumról, kinyomtatott oldalak, valami A4 vagy A3 papír teleírva üzenetekkel, meg hülye rajzokkal.
Esetleg néhány újság. És attól függõen, hogy mennyi cucc jön össze, nagy boríték, vagy kisebb csomag. Elméletileg ha holnap feladjuk legkésõbb csütörtökig ottvan. Aztán fog neki örülni jól.
Szóval ha valaki akar ilyesmit, az holnap, azaz kedden 1kor legyen a nagypostán (Jókai utca).
Na?
A csomag díja kb. 1500Ft. Azt szerintem bevállalom én, de ha valaki késztetést érez, akkor beszállhat abba is.
Tudom, hogy most senki nem olvassa a fórumot, de bízok a reggeli gyors elmétekben
Arra gondoltam, hogy küldhetnénk a kokkknak valamit úgy postán keresztül.
Mondjuk lor címére, aztán õ majd bevinné a kórházba (ha vállalja).
Fórumról, kinyomtatott oldalak, valami A4 vagy A3 papír teleírva üzenetekkel, meg hülye rajzokkal.
Esetleg néhány újság. És attól függõen, hogy mennyi cucc jön össze, nagy boríték, vagy kisebb csomag. Elméletileg ha holnap feladjuk legkésõbb csütörtökig ottvan. Aztán fog neki örülni jól.
Szóval ha valaki akar ilyesmit, az holnap, azaz kedden 1kor legyen a nagypostán (Jókai utca).
Na?
A csomag díja kb. 1500Ft. Azt szerintem bevállalom én, de ha valaki késztetést érez, akkor beszállhat abba is.
Tudom, hogy most senki nem olvassa a fórumot, de bízok a reggeli gyors elmétekben

Írta 2007. június 25. - 23:59

cc-szaft elõtt elég jó csõtörés volt az este.
mûszaki osztályon vagyok a héten. elég lájtos a élelmiszer után. és jobb 13:30ra jönni és 22:00kor hazamenni. kialszom magam és hazafele sem rohadok le a bringáról.
rendeltem dvd lejátszót, pár nap és hozza a futár. remélem rendeb lesz.
csütörtök éccakai? 8-9 óra fele? akkor nem dolgozok metroba mer pestre kell mennem.
Kokk húzzál bele, abból az 1 hétbõl lekell faragnod
nah jóvccakát
mûszaki osztályon vagyok a héten. elég lájtos a élelmiszer után. és jobb 13:30ra jönni és 22:00kor hazamenni. kialszom magam és hazafele sem rohadok le a bringáról.
rendeltem dvd lejátszót, pár nap és hozza a futár. remélem rendeb lesz.
csütörtök éccakai? 8-9 óra fele? akkor nem dolgozok metroba mer pestre kell mennem.
Kokk húzzál bele, abból az 1 hétbõl lekell faragnod

nah jóvccakát
Írta 2007. június 25. - 19:29

Huhh.. nem bírom én a vér látványát, meg vizuális típus is vagyok, de most, hogy megnéztem a képeket, má' nekem is elkezdett fájni a lábam...
Kokk, sok sikert a felépüléshez

Írta 2007. június 25. - 17:30

Szóval kiborg lett belõle. Hát az fasza.
Abba már bele se merek gondolni, hogy mennyi hülyeséget fog összeszedni ott egy hét alatt. Aztán 5 évig azt fogjuk hallgatni.
Abba már bele se merek gondolni, hogy mennyi hülyeséget fog összeszedni ott egy hét alatt. Aztán 5 évig azt fogjuk hallgatni.

Írta 2007. június 25. - 17:08

Kokkk jobban van, a leszámítva a térdfájást, lábát térdétõl a bokáig összecsavarozták! Nem tudja még hogy holnap vagy holnap után csinálják-e a plasztikai mûtétet,de onnan számítva kb. egy héttel lehet haza hozni!! Reméljük elõbb!! Gyógyuljá gyerek!! Itthon már úgyis csak kényeztetve leszel! Kitartás! Kíra, nyugalom!
Írta 2007. június 25. - 15:57

Írta 2007. június 25. - 12:52

valojaban tot belat nemtom ki
azon kivul, hogy a rajt allasbol a fiximmel legurulva /a surranon/
majdnem elutottem.
jah azert hivtalak mert akkor hallottam lent a celnal, hogy gebasz es hatha tudsz vkit aki itt van vele.
azon kivul, hogy a rajt allasbol a fiximmel legurulva /a surranon/
majdnem elutottem.
jah azert hivtalak mert akkor hallottam lent a celnal, hogy gebasz es hatha tudsz vkit aki itt van vele.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. június 25. - 12:40

baszki pedig volt rajta védõ...iszonyat nekieshetett vminek.
Az egész úgy nézett ki, hogy volt egy szikla, amit le lehetett/kellett ugrani, és rötön leérkezés után volt egy eldobó szerû pukla, amiben voltak kiálló gyökerek és nagyobb fadarabok is. Ezen leszorítva volt célszrû/ajánlott átmenni és itt volt a baleset is.
Az elõttem álló szemtanúk arról számoltak be, hogy szépen lerakta a sziklát, csak a puklában lévõ egyik gyökér vagy kõ kidobta a gép seggét oldalra és el is ugrott egy picit. Leérkezésnél meg valahogy a menetirány szerint elõl lévõ lábát (ugye 90°-ban el volt már fordulva) letette és a bringa alá csuklott be. Ilyen helyzetekben a védõ gyakorlatilag nem ér semmit...
The life is short, ride more!
Írta 2007. június 25. - 12:28

Üdv. mindenkinek!
A hétvége az esést leszámítva nagyon jó volt. A pálya nagyon kemény volt, de nagyon élvezetes is. Ez végre Downhill volt! Bár én úgy érzem, nekem még feljebb kell lépnem egy szintet a bringázásban, hogy hasonló pályákon is jól tudjak menni. Számomra már szombaton világossá vált, hogy inább biztonságit kell mennem mint limitet. Voltak olyan részek, ahol néha úgy éreztem, hogy kicsúszik az irányítás a kezembõl, fõleg gyakorláson. Ilyenkor bíztam a technikában és a szerencsében. Felváltva helytállt mindkettõ, ezért köszönet az Operátornak!
Idõmérõn Kokk után indultam 2-vel, ezért konkrétan az esést nem láttam, de miután gyorsan odarohantam, látszott, hogy nagy a baj. Kokk a rossz körülmények ellenére helytállt, és végig eszméleténél maradt, ezért RESPECT!!! Mihamarabbi jobbulást kívánok neked Kokk!!
A hétvége az esést leszámítva nagyon jó volt. A pálya nagyon kemény volt, de nagyon élvezetes is. Ez végre Downhill volt! Bár én úgy érzem, nekem még feljebb kell lépnem egy szintet a bringázásban, hogy hasonló pályákon is jól tudjak menni. Számomra már szombaton világossá vált, hogy inább biztonságit kell mennem mint limitet. Voltak olyan részek, ahol néha úgy éreztem, hogy kicsúszik az irányítás a kezembõl, fõleg gyakorláson. Ilyenkor bíztam a technikában és a szerencsében. Felváltva helytállt mindkettõ, ezért köszönet az Operátornak!
Idõmérõn Kokk után indultam 2-vel, ezért konkrétan az esést nem láttam, de miután gyorsan odarohantam, látszott, hogy nagy a baj. Kokk a rossz körülmények ellenére helytállt, és végig eszméleténél maradt, ezért RESPECT!!! Mihamarabbi jobbulást kívánok neked Kokk!!
The life is short, ride more!
Írta 2007. június 25. - 12:27

baszki pedig volt rajta védõ...iszonyat nekieshetett vminek. remélem rendbejön teljesen.
Írta 2007. június 25. - 12:23

Írta 2007. június 25. - 12:04

Aktuális civil
Írta 2007. június 25. - 11:05

szasztok
lehet átrakom a h.váltómat a városi gépre. egész 7en délutános vagyok este 10ig. 7végén meg úgy is megveszem a Danitól az övét. csak addig mindennap bringával megyek a metroba újhegyrõl.
ja eg kéne még szunyoghálót is felraknom.
jónapokat e
lehet átrakom a h.váltómat a városi gépre. egész 7en délutános vagyok este 10ig. 7végén meg úgy is megveszem a Danitól az övét. csak addig mindennap bringával megyek a metroba újhegyrõl.
ja eg kéne még szunyoghálót is felraknom.
jónapokat e
Írta 2007. június 25. - 09:55

.....akkor éppen a Balatonban próbáltam elkerülni a kagylókat. Aztán már csak este néztem rá a telefonra...
....mi meg Orfûn, sörözgetés közben....