Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Találtam egy ilyet:
Bringázás a dalmát tengerparton
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Facca volt a tegnapi verseny!

Bár mivel nem kerékpáros öltözetben vettem részt rajta ezért a láncom úgy goldolta hogy megengedheti magának hogy leessen!

Majd jól lefújjkodom savas-lúgos tûzhelytisztítóval! :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na jól van skacok reggelT!

Örülök annak ha jól éreztétek magatokat!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
ez a videó 2 ok miatt is hülyeség:
1. minden sörnyitó, tehát milliárdnál több lehetõség létezik, hülyeség 32 miatt filmet csinálni
2. egyik sem dobozos sör, vagy PET palackos (hamarosan jönnek azok is!)

Ja, most csak 4 sör volt. Nem 6. De hazafele majdnem bementem a Kiskakasba (vagy kék Kakas?), vagy a Tecához. Mondjuk ott ettem is volna valamit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg már majdnem elindultam, de aztán mégse. nemtom mitõl fáj a térdem de így nem tudtam volna még föltekerni se. lefele meg lájtosan. ez van.

32 "módszer sörnyitásra" + a Tomy tud még1et :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó vót nézni...

élmény ilyen biciglivel közlekedni....

ide is beírom hátha, túúrbós calibrára kéne 245+265/18as gumi,meg pár játszós felni

édi ha lávolod a cuki kis pöciket... :D

holnap már 8kor brainstorming...
ejj mi lett belõlem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Übernagykirály volt tényleg! Imádom ezt az érzést, már tudom mi hiányzott! Jólesett a sör a végére! Jó éjt!
Repetázunk pizzából!:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Meggyött a váltókarom.
Oan könnyû váltani vele, hogy lávolom naon. :D

milyet vettél?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem a bowdenezést kéne már megint rendbetennem, mert az a legnagyobb baja a bringámnak.
Már a hátsó rugóstagot is sikerült majdnem teljesen jóra beállítanom. Most már nem olyan fospuha, mint régen, hanem van normális befelé csillapítás is... Nem is hittem volna, hogy ilyen hasznos tud lenni egy telópumpa :D

Ja, és újabb kísérletet tettem a DX cipõm megmentésére. Most kétkomponensû epoxi ragasztót adtam neki.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Meggyött a váltókarom.
Oan könnyû váltani vele, hogy lávolom naon. :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én nem tudom hogy kell, de jó ez így ahogy van. Tomy faszán +csinálta és le is írtotta magától. mind a 2szer :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

köcsög trójai faló vírus úgy terjed msn-en mint állat. én 2szer is beszoptam, mert a link alapján jó puncik vagy creampie van benne, én mer persze hogy rákattintottam :D ma is átkülde vki de már nem nyomtam rá :)

Állítsd be rendesen a windowst esetleg...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, Duct Tape Bandit

Az iwiw most kurvajó. Szerverköltöztetés rulz. Rendõri biztosítás, vízhûtés, sok dszerver, sok-sok diszk.
Még videó is van róla...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
köcsög trójai faló vírus úgy terjed msn-en mint állat. én 2szer is beszoptam, mert a link alapján jó puncik vagy creampie van benne, én mer persze hogy rákattintottam :D ma is átkülde vki de már nem nyomtam rá :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az almás két nagyon tetszik,meg a panyoráma,meg aházikós ,meg...a többi :D

háháa és nem emgy az iwiw

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
MENNYEN MINDENKI TEKERNI REGGELET!!!

Zap--tök olyan mint H.ország:-) (Makarskás képem van már ugyan olyan-sõt még jobb is--eladjam?) Fasza a za sziget elõtti csipkézett sziget, meg a ... nahát minden fasza:-)

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
csá
pénteken indulunk bükkzsércre és van még hely az autóba ha érdekel akkor irgyá msn-en vagy a 30 466 46 53 vagy ide
iron horse sunday

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
úgy volt,hogy holnap megyek pestre a telefonomért, de nincs kedvem úgyhogy m1ek pénteken.

tökre bringázhatnékom van 2hete péntek óta nem voltam és akkor is apám vitt fel kocsival, mert már akkor is fájt a térdem és most is. szar ez így. de 27.én m1ek dokihoz, remélem megcsinálja.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hihi. Émmeg simán suliba jártam múltkor álmomban. És izgultam, hogy milyen lesz az új osztály!!

Ma pihentetés lesz a menü. Meg sok dolog elintézése volt terítéken. Holnap találkozunk!

Jó, ha az ember tévéje elromlik. Egy csomó hülyeséget kihoz belõlem:D!

Kokk mikor írogat már megint röhögséges dolgokat?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Nah, azt álmodtam, hogy ledõlt a TV-torony. Elõször kicsit meginogott, aztán eldõlt, és sokan meghaltak. És az interneten sehol se találtam róla anyagot. Ezért aztán gyanakodtam nagyon, hogy valami összeesküvés lehet benne...
Erre reggelre felállítják. Megáll az ész!

hüllyjje :D