ez is ugyanolyan jó mint a fox, csak itt nem kell megfizetni a márkát!

Hányszor kell még elmondanom, hogy ezt kérem szülinapomra?!
Jajj, ezt nem kellett volna mondani... Ma nem fogok magammal bírni.sokáig mondod még, jól beleéled magad, tök nagy meglepi lesz hogy nem kapod meg
bikemaretnél jóval olcsóbb, igaz csak 08-as van
sokáig mondod még, jól beleéled magad, tök nagy meglepi lesz hogy nem kapod megHányszor kell még elmondanom, hogy ezt kérem szülinapomra?!
télleg baszod! végre pont felénk
ehh..ja...
úgy látom itt csak én vagyok 1 tányér párti. meg a térdem is csak nekem fáj :chin:
pedig most féket akartam venni. de akkor az marad szeptemberre.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Most kivételesen egyenesen felénk tart Maribor felõl
Hát nem is a Mecseken teker vele le és fel...
ezen a hajtómû cserés dolgon meg komolyan elgondolkozok, mer a doki rámilyeszett.. de hááát ezen sincsen kistányér: http://photos.nsmb.c.../5/P1020847.jpg
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!