Sõt, teológiai vita!Ööö ez hitvita itt?
Ha valaki a Fox-ban hisz, ne adj isten Fox-al él, akkor az vajon eljut-e a Nirvánába, vagy csak az aki Marzót?
Netán a Manitou felhasználók lelke örökké él?
És a RockShox hívõket nem kéne máglyán elégetni?
Sõt, teológiai vita!Ööö ez hitvita itt?
OK akkor, majd szólok ha gondom lesz bármelyik telómmal,.....Én biztos nem fogok foxot használni (fõleg nem tartósan), de ismerek egy pár embert, akik versenyeznek és tartósan használnak fox villát és nem arra panaszkodnak, hogy bekoppan (mert ez nem vészes hiba). Ki gondolná?! A hiba: recseg a váll és sokszor elkopik a szimmering.
Persze, ha nem használod a villát, nem is fog tönkremenni...
Most mindenki odavan a fox-ért, mert nagy sláger. De csak azért mert ebbõl még kevés van és így a kevés darabból nem derülnek ki a hibák. De szerintem mielõtt foxot vesztek beszéljetek olyan csapatokkal, akik évek óta (vagy legalábbis régóta) azzal mennek... Sajnos a fox is csak egy villa a sok közül és nem "A Megoldás".
Ööö ez hitvita itt?Én biztos nem fogok foxot használni (fõleg nem tartósan), de ismerek egy pár embert, akik versenyeznek és tartósan használnak fox villát és nem arra panaszkodnak, hogy bekoppan (mert ez nem vészes hiba). Ki gondolná?! A hiba: recseg a váll és sokszor elkopik a szimmering.
Persze, ha nem használod a villát, nem is fog tönkremenni...
szerintem meg elõször próbálj ki egyet tartósan. és utána beszélgessünk....
The life is short, ride more!
szerintem meg elõször próbálj ki egyet tartósan. és utána beszélgessünk....Most mindenki odavan a fox-ért, mert nagy sláger. De csak azért mert ebbõl még kevés van és így a kevés darabból nem derülnek ki a hibák. De szerintem mielõtt foxot vesztek beszéljetek olyan csapatokkal, akik évek óta (vagy legalábbis régóta) azzal mennek... Sajnos a fox is csak egy villa a sok közül és nem "A Megoldás".
Most mindenki odavan a fox-ért, mert nagy sláger. De csak azért mert ebbõl még kevés van és így a kevés darabból nem derülnek ki a hibák. De szerintem mielõtt foxot vesztek beszéljetek olyan csapatokkal, akik évek óta (vagy legalábbis régóta) azzal mennek... Sajnos a fox is csak egy villa a sok közül és nem "A Megoldás".
Hányszor kell még elmondanom, hogy ezt kérem szülinapomra?!
The life is short, ride more!
Az milyen? Nem ugyanolyan körmös, mint a Truvativ ISIS-es cuccokhoz való?
Ja, már látom. Szopás.
Hányszor kell még elmondanom, hogy ezt kérem szülinapomra?!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Az milyen? Nem ugyanolyan körmös, mint a Truvativ ISIS-es cuccokhoz való?truvativ howitzer monoblokkokhoz van e leszedõtök/fölrakótok? mer azt nem rendeltem 4600ér. nekem csak a régihez van.
lecsót enni jó lehet ezzel a vellával, de én utálom a lecsót...jó az a vella,mit panaszolsz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nem jó, mert nem tudom rárakni a Logan tárcsafékemet!egye-bassza, egy ilyenre összedobunk:
http://ebike.hu/term...mplavallas/1866
ez is ugyanolyan jó mint a fox, csak itt nem kell megfizetni a márkát!