Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://images.iwiw.n...78324353188_box
õk az új ismerõsöm :D

jó lesz az a marzó,szerintem...legalábbis most már van anyi féle hogy csak sikerül valamit találni,66,55,888 van minden mint a bucsuba
bár a amrzo továbbra is izomó készült
a fox meg inkább olyan smart scale
no mindegy egyik veszedelemes árnya sem repked felettem,szal csak ilyen monitor elõptti okoskodás

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
@zap: @ra-yes kollega megy vasarnap ket hetre pecsre jol
kerekparolni meg ilyenek.
ha gondolod es az neked jo akkor beszelj vele.

udv nektek!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Jajj. Ez vajon mennyibe fog fájni?
55 ETA

fasza villa. és végre nem olyan m alakú a hídja. annyira. tartósnak tûnik. súlyra se sok ehhez a rugóúthoz.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Csak azt a Qr-t felejtenék már el!! Szép-szép, fehérben szebb!

Visszatérve a teló vitához, szerintem szebb egy fehér world cup, mint egy fox:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
190körül valahol....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj. Ez vajon mennyibe fog fájni?
55 ETA
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
3/4 óra múlva fennt lesznek az új Marzó villák :D
Már megint meg fognak téríteni, úgy érzem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, mibe fogadjunk, hogy ezt punkbiker arcot be fogják fenyíteni? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NA HÍ!

Tünés versenyezni!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma jogász voltam :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem a vasárnap teljesen esélytelen, de szombaton majd igyekszem ott lenni valahol...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én megyek vasárnap, szombat necces.

Aktuális civil

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kedves sosem versenyzõs Fotósok!

Pl.: Ákos vagy Tomi...

Gyertek ám a KOMLÓRA meg a MecseXtrémre... ;)

Cs.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Én ismerek pár embert, akinek a 888 külsõ szára megrepedt, pedig nem mennek olyan hûdenagyon... ;)

Kik azok? Én nem ismerem õket! Olyant már hallottam, hogy gyári hiba miatt porózus volt a külsõszár anyaga, de hogy elrepedt?!

De hát ugye a legendás RS lábszéttöréseket már említeni sem kell.
Ebben jó a fox, viszonylag ritkán törik...

A villatémához csak azért szóltam hozzá, hogy pár emberben, aki foxot szeretne, ne omoljon össze az egész világ, mikor kiderül, hogy nem a kormánycsapágy recseg...

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én ismerek pár embert, akinek a 888 külsõ szára megrepedt, pedig nem mennek olyan hûdenagyon... ;)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no akkor asszem az irodai teló vitába beszállok,mg van fél órám hogy itt legyek :)

ha minden jól megy nekem is fox villám,meg r.tagom-levegõs rugóstag :) - lesz,szóval majd mesélek

de hogy olyan finoman mozgó villám nem volt még mint a z150fr.tény hogy a boxxer is jól mozog és szépen,de nem kéne öszehasonlítani õket,nem ugyan arra tervezték.

kétlem hogy bármelyikünk tacsra vágna marzo,rs,fox,manitu villát ami normális minõségû és arra használta amire való

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

jön vmi esõ, lehet, hogy pont elm1 fölöttünk de lehet, hogy beszopjuk.

A széle ér csak minket.
Megyek is a kocsihoz.
Ma már eleget csináltam a semmit...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
szopjuk be nyugodtan

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem meg bármelyik nagy telógyár csúcsmodeljével lehet VK-t nyerni, inkább az a nem mindegy, hogy az alacsonyabb árfekvésû ( és nem a 30ezres) villáik is tartósak e a saját kategóriáukban. pl én 1 éve z1 freeride és pike között vaciláltam, és örülök,h pike mellett döntöttem. mindkét villa mellett voltak érveim és ellenérveim. a RS villákat pl érdemes félévente szétszedni és kidzsuvázni egy marzo meg 2 év után is tiszta lesz, vhogy jobb a szimeringje, viszont nem is mozog olyan szépen mint egy RS. lehet, hogy a foxnak is azért kopik el a szimeringje mert gyakrabban kell szétszedni, de ez nyilván használattól is függ és aki fox-ot használ, az nem béke parkba jár bicklizni. szóval szerintem baromi jók a fox villák, de nem biztos, hogy kiadnék érte annyival többett mint egy RS-ér vagy Marzo-ér.

jön vmi esõ, lehet, hogy pont elm1 fölöttünk de lehet, hogy beszopjuk.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Igaz!
Igazából nem létezik a földön olyan villa, amely ne lenne tökéletes a tervezés és a gyártás oldalról, csak vannak olyan felhasználók, akik nem rendeltetésszrûen használják és/vagy az adott alkatrészt tovább kívánják használni, mint amennyi idõre tervezve lett...
Lásd a Tesco gazdaságos számítógép hangszóró is képes leadni egy elképesztõ 1000W-os teljesítményt, csak rövid ideig. A probléma itt is a felhasználóban van. Minek akarja olyan sokáig használni??

The life is short, ride more!