Tejes tea rulez
Ugy néz ki hogy autot kel vennem, mert nem tudok máshogy bejárni melózni, bringával kicsit messze lenne. Pedig nagyon nem akarok...
Hunyorra ne lépjetek!
nekem ez nem egyszerû szöveg. és amíg Magyarországon magyarul beszélnek addig minek tanuljak meg angolul? már egy jó álláshoz se kell angolul tudni. talicskát meg toljon aki akar.
Pedig ez egy jó szám
Mondjuk nem tudom milyen Cedrices dologra gondolsz, mert nincs benne semmi extra. Brad Pitt, akarom mondani Steve Peat van benne
na csocsi nagyvárosiak
holnap mi kisvárosiak meglátogatnánk a dh pályát. lesz kint valaki délután 3-4 óra felé?
northshore-ral meg óvatosan....nem szeretjük.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
...azt majd az újságban lehet megnézni.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
3 angol hírcsatorna, egy másik Dél-Amerikából és egy az Egyesült Arab Emirátusokból, ez volt tegnap reggeltõl, déligMilyen médiák érdeklõdnek még iránta?
Ennek hatására csomóan nézik itt a munkahelyen a redbullmetroride oldalt.http://www.origo.hu/...-es-putzer.html
Putzer Alex, médiasztár e vagy
Na mostmár elég legyen!
Alig fértem el a Hunyadin az izzadságszagú kerékpárosok mellett. De hiába dudáltam, csak integettek a köcsögök. Aztán meg ott az erdõben dübörögve idegesítettek. Aztán ezeknek kiabálhattam. Az istenfáját is kivágtuk ahogy a kolléga az elõbb mondta.
Az elõbb ettem bolondgombát, attól vagyok ilyen
Na jó nem bolond, csak óriás pöffeteg.