És Intense-zel mentek 210-et!
Márinnyó: este jó volt, bánhatod!
Most ultra döglés...
Holnap meg délután kutyázás! Úgy készüljetek. Lehet, hogy jön Goda is Báróval.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
énis elvoltam tök jó idõ volt (tûzõ napon 35:D:D) egy közepes 50-est sikerült is lenyomni. igaz megvoltam halva mert az esõzések miatt minden tocsogott és nemlehett kimenni. jó volt kinnt találtam is egy új helyet csak fel kell dobni a széles pacskerokat mert eléggé ingoványos:D:D fel van festve a túristajelzés remélem nem zavarnak el mint a multkor....
Én!Ki vinné el a csajomat sétálni? (Én tekerni megyek)
na ma elég lessz ma a lábtyû is:D:
itt a szomszédban is szüt a naposzka:D
ma legumizok egy 50-es aztán egy kis street levezetésként...
jó bringulást!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A temetõben annyi autó van, mintha a 6oson sétálnék. Mindenki rokkant.
Na eszek egy kis pörköltet, aztán tolok valami kisebb kört. Max. Jakab-hegy valami kövesen.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
holnap nem szabad jókedvûnek lenni az utcán,ugye?Megcsapkodnak a csokrukkal a nagyanyók...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!