Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Melóba menet kellemes élményem volt...
Késésben, rohanás.
Maléter és a Nagy Imre keresztezõdése, rendõrlámpa ugye. piros, két bringás áll elöl (na mondom tökjó, hogy az istenbe elõzöm majd meg õket a forgalomban.)
Majdnem szögre állok, amikor zöld, elõttem a két srác, mintha versenyen lennének isssssszonyat elrajtolnak (a hátsó az zöldes pyxis-el volt, ha jól láttam, szal cécóarc.) Mire a kis Tesco bejáratához értünk, úgy suhantam el melletük (az autósforgalom még bõven mögöttünk) szakadt kis városival, hogy öröm lehetett nézni... :) "Menjé' má elõznek!" mondta a csávó ... :D
OMW kúthoz érve meg nem láttam már a "visszapillantóban" sem õket...

egy buzi rönóst meg majdnem összetörtem.
Illyésrõl fordulsz rá a Malomvölgyi útra, indexel jobbra (wazzz. indexel.) Befordul, én mögötte "szélárnyék" erre a kanyar után 2méterrel megáll... Szerintem kurvára megsértödött volna, ha eggörbül hátulról.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hello. Ma tekertem jobbra-balra, recsegett a hajtókar hazavittem, hogy meghúzzam és sikerült is.
Amikor viszont elkezdtem próbálgatni nehezebb fokozatban meg ilyenek egyszerûen elszakadt a lánc. Igaz, hogy még garis, nem is az a bajom. De az lehet h. a meghúzás miatt szakadt el?

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
hm, nem hangzik elsõre túl soknak, DE ha eddig valóban 7 7.5 kijött, az nagyon jó. Lehet, hogy sokat mentél vele rövid távokat városban? -vagy 160 felett :D
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo: Mekkora autó ez?

vectra 2.0i

ez alapján nem tûnik soknak a 9,5liter, de több mint 5 éve van nálunk és sose volt ennyi, még -10fokba sem.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Napsütéses nap utáni Szombat estét,

Persze, hogy menj a városba. :afro: :)

Magoo: Mekkora autó ez?

Hayes Sole meg nem jó vagyis jó, ha nincs más.
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Atus második briingát rak össze... ;)

Villányt lezavartam, most kéne menni városba, de eléggé nagyon döglenék is!

Zsolo, mail...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mára faszán benáthásodtam, de nem olyan vészes csak dugósak a füleim úgyhogy pár napig még nem gurulok, nehogy arcüregre menjen.

kocsi meg sokat evett, 9,5litert. mondjuk ez szinte csak város volt, de az is általában 8-8,5 liter körül szokott lenni szal nem értem. pedig nem vagyok nehéz jobb lábú és egy pécs-budapest-pécs is 7-7,5 körül szokott lenni m7 felé...lehet vmi nem okés a kocsin. ez van.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Atus neked nem új juicy-d van? tönkrevágtad vagy mi?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

szar,,,egy közepes v-fék agyonveri, cserébe állandóan szopni fogsz vele

havernak ez van állandóan a fékbetét cseréli 2 hónapot bír (bármely márka,gyári 160-as tárcsa) mindig visít hol új hol régi a fékbetét. az én SD7-esemmel odavertem a városban

ráraksz egy 3 ropit és 16 ért már veszel hfx9-est

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hejj srácok!

Milyen az a Hayes Sole fék?? Csak az egyik oldalon van dugattyúja?

szar,,,egy közepes v-fék agyonveri, cserébe állandóan szopni fogsz vele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

délelött shoppingolni voltam szexárdon. a kevenc boltom zárva volt igy egy másikba mentem. vettem occsóér egy "újj" panaracer külsõgumit (26x1.8) meg egy acor nyeregtáskát:) utánna átkocsultam a tescoba ott vettem 500 ft-ért egy teljesen fém tesco value láncbontót:D:D

nemis tudtam hogy a tescoba lehet kapni kevlárperemes gumit 2 mátyásért O_0 de elég gagyi a mintája

a panaracerrõl annyit hogy fog mint az atom csak már öreg sokat állt raktáron (kicsit repedt) kiváncsi vagyok de szerintem széthajtom:D:D

délután tök jót bringultam a közeli erõben:P a falevelek alatt megbújtó farönkök valami eszméletlenek:D:Da rejtett autónyomról,pocsolyáról nem is beszélve... egy csomószor majdnem bebicskáztam....de zsíroskenyér volt holnapis visszmegyek oda egy csomó utat kihagytam mert mrá sötétedett:( láttamõzikét:D:D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...de valami nekem is kéne a lila hayes helyett!

Sztem lesz eladó fékünk, ha érdekes, keress.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz Atus, a délelõttöt elbuktam rendesen... ;) Most meg Villányban vagyok. A fékrõl nem tudok semmit, de valami nekem is kéne a lila hayes helyett!

Este valami? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hejj srácok!

Milyen az a Hayes Sole fék?? Csak az egyik oldalon van dugattyúja?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Üdv mindenkinek mára is,

Hehe ez jó poén volt :D könnyesre röhögtem magam.

35 fok az ám éjszaka meg fagy, tiszta sivatag

Sültkolbásszal álmodok meg forraltborral.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bevittem ma megint a sony 2 és fél órát hallgatták, persze semmi hiba, úgyhogy hazahoztam megint...hétfõn beviszem hangafalakkal együtt és akkor tudják akármeddig hallgatni, mert eddig mindig egy kiállított modellrõl vették le.

töréstesztek faják!

respector: én se tudok xc-seket és ebbõl a topickból tudomásom szerint senki sem az :( de a lényeg, hogy v1él 20kg-os monstrumot, vagy pakolj tele egy túrazsákot sörrel és mindjárt nem xc-s ként mész fel :D

ezt ni:

Este elviszlek vacsorázni, utána sétálunk az õszi illatoktól megült parkban, mint egykor rég, ködbe veszõ emlékeink között mi magunk...
- Én az ilyen nyálas szöveget nem értem ám!
- Elviszlek zabálni, aztán megduglak a parki padon, ahol elõször leszoptál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

amikor XC-s társaság megy edzeni,

Hát az a helyzet, hogy tudtommal õk nem nagyon járnak erre.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz az infókat! ;) Üdv mindenkinek...

Ma extra kutyázás volt. Voltunk Lothárdon, Egerágon, meg Tettye fölött.

Rohadtul bringáznék már!

Fél 8 ló! Kis borozás. Vagy valami hasonló gondolom... :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Hali! egyszer már írtam ide. Pécsen vagyok egy ideje már (suli miatt). Egyre jobban unom az egyedültekerést (edzést) TVtorony és Árpádtetõ Orfû útvonalon. Bökjetek be egy idõpontot, amikor XC-s társaság megy edzeni, jólenne már tekerni, mert valahogy a hegyekben is nagyon kevés bringást látok.
Mondjuk most inkább csak aszfalton mennék, mert nincs biciklimósós lehetõségem.

aszfalt akkor Team Cornix:D:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Karambolmániásoknak töréstesztek.

elõször Karbonmániásnak olvastam:D de jó:) szegény Kilo..