Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
úúú menj a picsába.. :D
mindegyik faja.
vedd meg mindegyiket, mer úgy trendi.

nekem a 2es a szimpi, viszont ha azt nézem, hogy neked kell akkor a 3as.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Melyik néz ki jobban?

Ez:
Feltöltött kép

Vagy ez:
Feltöltött kép

Vagy esetleg ez:
Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kék-sárga
kék-fekete
fekete-fehér

mittomén...
mit variálsz ezen annyit? :D
mutass képeket megmondjuk melyik.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thx, jobban meg sem tudtam volna fogalmazni... ;) De tényleg ilyesmi volt az elgondolás. Meg ezt láttam a nagyoktól! :)

És ugyan ez az elv vezérel ahhoz, hogy legyen egy tartalák pár kerekem és azt is ugyan olyat szeretnék majd, mint amik vannak a nagygépen. Hogy ha kevés idõ van, ne gumit, hanem kereket kelljen cserélni! Ez a sznob, mi?! :D

Mondjatok színeket, mert a lila-törtfehér nem tetszik...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Kokkk: ez a veresenyes átpakolós duma nagyon jó! Ezt tudnám jellemezni egy szóban! Sznobság talán?!:)

Ha valóban versenyezni szeretne (és úgy tudom igen) akkor ennél átgondoltabb nem is lehetne.

...de még ha hobbiról van szó és két cangád van sem rossz ötlet hogy nem kell mindent újraállítani ha valami basz van (ami ugye mindig van).

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Napkin:
Gyors vagy mint a gepárd, bazzeg!

..

Azta kúúva!Ezt magam sem értem!

Megjöttek a kerekek! Nagyon fasa!
Márinyó,majd tárgyalunk!
Kokkk: ez a veresenyes átpakolós duma nagyon jó! Ezt tudnám jellemezni egy szóban! Sznobság talán?!:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háát...

a trend a fekete,lila,törtfehér! zöld,fekete fehér továbbra is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miért nem tõlem, BSZJB?!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én vettem truvatív hajtókart monoblokkal szerintem jó, a csapágyazása is sokkal tartósabb mint a régin.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha piros-fekete a bringa (bár a teló szürke) és meguntam a piros-fekete cuccokat, akkor milyen szín megy még hozzá? Mármint mez, meg gatya...

Citromsárga? Citromsárga-fekete?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah installáltam egy remeket a Postán.
Persze elfelejtettem elvinni az új Dirt-öt, és ezért végigunatkoztam a másfél órát...
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A 6 már sima ügy! Csak a 4 lett volna korai...

Tomi, õszinte leszek, nem tudom. Szerintem az újabb, kb egy éve vettem, de úgyis festeni kell a vázat, amint szétszedtem, mondom. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokkkennet,6ig vagyok munkaidõben,aztán utána bármi lehet még,de estébb jó nekem is..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mert neked mindig az kell, ami nincs...

És az a hajtókar már Howitzer középcsapágyas, vagy még a régi?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az van. Gyakorlatilag vadi zsír. De nem kell. Vegyétek meg!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most az ebike-on akciósak a Truvativ hajtokarok. Monoblokkal együtt simán 20 alatt megúszol egy Hussefelt kart...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülye.

Márinnyó: elvileg ja, de mondtam, hogy ne korán, mert nekem néha elhúzódik a meló és holnap nem tudom mikor érek haza Hévízrõl. Meg ugye nekem a futás totál kilõve, úgyhogy remélem nem lesz az a fõ program. Mert akkor lényegében egyedül fogok járni úszni...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
de ha úgy rakod le, hogy ülésen terpeszkedve láb fölemelve akkor bírni fogja, csak kell vmi bitang ülés :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerdától tréning?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hány ugrást bírna ki?! :)