Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. november 06. - 21:11
na megvan mért fogyaszt annyit a kocsi. mivel nincs fûtés és a vízhõfokkijelzõ se moccan felfelé ezért tutira a termosztát szart be, az meg nem drága.
megjöttek a hangszóróim, alagsorba lesznek ahol szerelni szoktam bringát meg ezt azt:D
ilyen ni:
http://img.presence-...11k2/X230al.jpg
Írta 2007. november 06. - 21:09
mindegyik faja.
vedd meg mindegyiket, mer úgy trendi.
nekem a 2es a szimpi, viszont ha azt nézem, hogy neked kell akkor a 3as.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 06. - 20:57
Ez:

Vagy ez:

Vagy esetleg ez:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 06. - 20:38
kék-fekete
fekete-fehér
mittomén...
mit variálsz ezen annyit?
mutass képeket megmondjuk melyik.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 06. - 20:34
És ugyan ez az elv vezérel ahhoz, hogy legyen egy tartalák pár kerekem és azt is ugyan olyat szeretnék majd, mint amik vannak a nagygépen. Hogy ha kevés idõ van, ne gumit, hanem kereket kelljen cserélni! Ez a sznob, mi?!
Mondjatok színeket, mert a lila-törtfehér nem tetszik...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 06. - 19:40
Ha valóban versenyezni szeretne (és úgy tudom igen) akkor ennél átgondoltabb nem is lehetne.Kokkk: ez a veresenyes átpakolós duma nagyon jó! Ezt tudnám jellemezni egy szóban! Sznobság talán?!
...de még ha hobbiról van szó és két cangád van sem rossz ötlet hogy nem kell mindent újraállítani ha valami basz van (ami ugye mindig van).
Írta 2007. november 06. - 19:07
Napkin:
Gyors vagy mint a gepárd, bazzeg!
..
Azta kúúva!Ezt magam sem értem!
Megjöttek a kerekek! Nagyon fasa!
Márinyó,majd tárgyalunk!
Kokkk: ez a veresenyes átpakolós duma nagyon jó! Ezt tudnám jellemezni egy szóban! Sznobság talán?!
Írta 2007. november 06. - 18:17
a trend a fekete,lila,törtfehér! zöld,fekete fehér továbbra is...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 06. - 17:57
Írta 2007. november 06. - 17:46
Írta 2007. november 06. - 17:23
Citromsárga? Citromsárga-fekete?
Írta 2007. november 06. - 15:52
Persze elfelejtettem elvinni az új Dirt-öt, és ezért végigunatkoztam a másfél órát...
Na mindegy.
Írta 2007. november 06. - 14:38
Tomi, õszinte leszek, nem tudom. Szerintem az újabb, kb egy éve vettem, de úgyis festeni kell a vázat, amint szétszedtem, mondom.
Írta 2007. november 06. - 14:07
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. november 06. - 13:44
És az a hajtókar már Howitzer középcsapágyas, vagy még a régi?
Írta 2007. november 06. - 13:21
Írta 2007. november 06. - 11:35
Írta 2007. november 06. - 11:04
Márinnyó: elvileg ja, de mondtam, hogy ne korán, mert nekem néha elhúzódik a meló és holnap nem tudom mikor érek haza Hévízrõl. Meg ugye nekem a futás totál kilõve, úgyhogy remélem nem lesz az a fõ program. Mert akkor lényegében egyedül fogok járni úszni...
Írta 2007. november 06. - 11:00
Írta 2007. november 06. - 10:58

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére