Vazz, kezdek nagyon elfáradni. Mindegy, ma is írtó sok lesz a meló.
LL, nem felejtettem el!
Occkúúl laptop!
Az IH-s dolog fasza lesz nagyon, menjetek! És a jéger szponzorálja, szal lesz az is! Matyi csinálta... Csak ugye én Villányozok akkor.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
valamikor elhozom a bringát, szétkapom
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ja elég szar...én lejobb esetben negyed 4-re érek haza a suliból kajálok,átvedlek már háromnegyed van. van kemény 3/4-ed órám:(![]()
tudjátok miért süt a nap?
mert nemtud fõzni:D
juhééé 4tõl sötét van...
ma délután megint átbsztak a falevelek:( szó szerint a szarból húztam ki a bringám:(
:( mire észbekaptam már tengelyig elmerültünk a bringám is a zippõm is. szerencsére nemáztunk be
többetnemmegyekarra:\:\
poshadt falevélszag...wrr...
negyven mi?40e-tõl lehet licitálni felfele hehehe
Nem 2 garnitúra, nem dobozban lesz hanem egy másik biciklin.Szerintem is tök vicces, hogy valaki azért vesz 2 garnitúrát valamibõl, mert versenyezni akar. Fõleg ha nem fogyóeszközrõl van szó.
Bocs, nem jött átPróbáltam viccezni,de ezek szerint nem mindenki érti!
Ha valóban versenyezni szeretne (és úgy tudom igen) akkor ennél átgondoltabb nem is lehetne.
...de még ha hobbiról van szó és két cangád van sem rossz ötlet hogy nem kell mindent újraállítani ha valami basz van (ami ugye mindig van).
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.