Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Hali!
Milo nagyon régi márka,de tizen ezrekért kaphatsz jó zsákot..
Monte,Decahtlon..

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
túrázók , vagy ilyenekkel képben levõk adjatok tanácsot nékem.. kellene kb 60 literes vagy kicsit kisebb hátizsák ,ami kibír egy 800 km gyalogtúrát:) van rá 100 euróm kb.. lehet kicsit használt is.
I don't care how it pedals

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
még jó hogy nem mentem tekerni... most szóltak, hogy mehetek be a kórházba dógozni... vazzeg!!! kemény lett volna jakabhegyrõl kivergõdni...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
neke mteccet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

http://www.napiszar....46be6_origi.jpg feleségül nem venném de azért na..

Volt már!:-)
Megnéztük a Gravitációt. 3D-ben. Éljen amerika.
Viszont a Washington/Whalberg jó lehet?!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Feltöltött kép
http://www.youtube.com/watch?v=hoS1MCF8AeI

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.napiszar....46be6_origi.jpg feleségül nem venném de azért na..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vettem egy melegebb hálózsákot, mert most hétvégén úgy érzem kelleni fog, ha esetleg sátraznék a Velencei tónál :)

Szõke orosz nõ tankol
Nem illesztem be, mert úgy az elejérõl indul az összeállítás...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Azt hittem Coal Chambers... :D

Nekem is rángatós fékezéses kezelésen van a traktor...

Rocsi: Oakley Jupiter Polished Black/Grey Polarized
És olyan lencséje van, hogy simogatja az agyamat...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
soul chambers konci k.jó volt! igazi örömzene..boldogan mentem haza, bár téli kabát kell tényleg..

aldis ágykeret meg mondjon le..fszom..de legalább a konverktor rejtelmét megoldottam..

honalp meg szakkoli öltönyös beöltözõs...elõre félk

délutáni napsütésbe meg tök jó volt tettye körül császkálni,semmi extra csak élvezni hogy nem esik és süt rád a nap és á..néha ennyi is elég .)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ûber a rángatás nélküli fékezés, thx! ;)
De botrány a párásodás és azt elfelejtettem, úgyhogy hétfõn a gumiharangos baszkodásnál muszály lesz rálesni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Ez volt ma,igaz nem mind a mienk. Fogyogatnak.https://picasaweb.google.com/attila.soos81/SokGep?authkey=Gv1sRgCOff-sv2-rHEigE#5930618131440178642

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ez melyik típus?

Jó reggelt!

Le sem merem írni, olyan hideg van itt ma reggel! Még jó, hogy hétvégén a srácokkal leszek, és nem leszek itt Villányban!

De jó vagyok :) ! Már a geciséget is jegelem inkább!

Van egy ilyenem, zsírúj, eladó, polarizált, klasszikfantasztik!
https://encrypted-tb...nfxnw8jf1XAh88g

Ma már kellene edzeni is valamit, asszem futás lesz... Aztán hétvégén meg inkább kondi, vagy bringa a fiúkkal!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
vk pálya engem annyira nem fogott meg, legutóbb nem is akartam rámenni.

kaszó fele jártam ma, és meglepõen nagy volt a forgalom. nem is biztos, hogy érdemes arra menni hétköznap, állandóan utolértem vkit, vagy jöttek szembe. egyébként kipróbáltam kanizsától pár útvonalat, és a legrövidebb idõben, ha a kaposvár-sásd vonalon jövök. legalábbis újhegyre.

egy halom albérletet néztünk már meg, és mindegyikkel van vmi, ami miatt kiesik...nem egyszerû

szemcsi jól néz ki, pont akarok venni vmit, (mondjuk nem ebben az árkategóriában) mer egy kicsit ráültem az enyimre :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pont azért mondtam, mert a felújított VK pálya egész élvezhetõ lett. Bár a múlt heti saras verseny után nem tudom milyen állapotban van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Tök felesleges menni, ha a WC pályán mászkálni, meg edzeni fognak: Slovenian DH Cup final - Maribor 2013 | Bike Park Slovenia BlogBike Park Slovenia Blog

Köszi az infót, de nekünk ez nem baj. A VK pályán úgysem szoktam menni, fõleg, hogy idén ez lesz a második alkalom, hogy a Marin-t elõveszem (a szászvári verseny után), Balázs is meglesz nélküle. Legfeljebb feldobunk valami rajtszámot, meg leszedem a csengõt és gyakorlunk mi is rajta, mintha versenyzõk lennénk.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Igen nezem en is hogy f 7kor 4 fok volt...lassan elokell venni a hh alaoltozot ha iskolaba megyek :)
Hobbitot tamogatom! Hetegennekem oltonyoshanyos,ujsag ahova irok tart valami bankett szerut.

Szecso jol nez ki :)

Eltunt a monsteres softshel kabatom..voltam par boltba ver a viz h mennyibe kerulnek..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tök felesleges menni, ha a WC pályán mászkálni, meg edzeni fognak: Slovenian DH Cup final - Maribor 2013 | Bike Park Slovenia BlogBike Park Slovenia Blog
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Szabados családdal pénteken Maribor, sajnos még nem síelni. Ti szombaton mentek egy csapattal?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Le sem merem írni, olyan hideg van itt ma reggel! Még jó, hogy hétvégén a srácokkal leszek, és nem leszek itt Villányban!

De jó vagyok :) ! Már a geciséget is jegelem inkább!

Van egy ilyenem, zsírúj, eladó, polarizált, klasszikfantasztik!
https://encrypted-tb...nfxnw8jf1XAh88g

Ma már kellene edzeni is valamit, asszem futás lesz... Aztán hétvégén meg inkább kondi, vagy bringa a fiúkkal!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.