Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. december 26. - 11:09

Hogy telnek a Karácsonyos napok???
Valamikor valami havas kirándulós program??
Iszonyatos fasza a hegy fent!!!Ha van kedve valakinek írjon!!:scared:
Üdv!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2007. december 26. - 03:05

Holnap még a végén azért kell havat lapátolni, hogy ki tudjak menni bringával...
Írta 2007. december 26. - 02:38

Ovatosan,durva az út hajnalban..
holnap meg egy utsó kör a családi traktában,aztán vagy hegyre vagy f3..szétrepedek

viszahíztam kb amit a pár hónap alatt lefogytam

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. december 26. - 02:08

hó meg most már elállhatna...majd akkor essen ha már visszaértünk, mert már így is annyi van, hogy a mecseken se tudunk gurulni rendesen!
na jóccakát
Írta 2007. december 26. - 00:05

Bár már a tököm televan a hólapátolástól. Tegnap ellapátoltam, hogy ki tudjak menni a kocsival, erre ma még több hó lett.
De szerencsére egyre kevesebb ató van az utakon, és lehet haladni. Alig jöttem lassabban, mint szoktam. Mondjuk a hirtelen fékezést el lehet felejteni, mert a fasza gyorsulást is. Kéne a Syncro...
Ja, meg vicces volt amikor már majdnem készen voltam az autófeljáró letakarításával, akkor ajánlották fel, hogy szívesen elvisznek. Bazmeg, akkor hiába dolgoztam? És más szórakozzon helyettem??? Áááá!
Nem értem, hogy képes valaki teleenni magát? Nekem sosem elég

Holnap is mehetnék gyalogtúrázni, de most jöttem rá, hogy ebédre sül a pulyka másik fele. Márpedig abból kell ennem

Ebéd után majd felböfögöm magam bringával valameddig. Lefelé meg majd jövök valami meredeken.
Ja, és a kispál elõtti részt még nem tudom, mert ugye 7kor lesz kapunyitás, 8kor elõzenekar, és bazz oda kell érni. Csajom meg Kõszegrõl jön haza aznap, és ki tudja mikorra ér ide...
Írta 2007. december 25. - 22:19

KF KF és még több KF

Holnap szánkózás családdal! Meg még több evés!
Írta 2007. december 25. - 22:16

elõtte valami hepajkodás?!Tomi,mint legutóbb,mikor expóban volt??!Csak most mindenki hoz még embert,Krisztinek mondtam félig hogy készüljön

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. december 25. - 21:56

Részemrõl holnap reggel Balaton, de csak kiránduljatok/kutyázzatok/bringázzatok/igyatok! Majd bekapcsolódunk 27-én.
Píííxx out!
MSE-nek jobbulást! Nem kellene rohangálnia fûzõben a Tibi után a kerten keresztül!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. december 25. - 21:19

Na mi lesz a túrával?! Ide sem ír senki, meg Soóska sem ír vissza. A többiekrõl nem tudok semmit...
És a Shrek-est is ma lesz, vazz!
hehehe látom szenvedtek:-)))
Ma én is rallyztam 1-et a Lánc utcai ügyeletre az Emesével--szerzett valahonnan 1 szép kis tüdõgyuszit:-(
Holnap viszont már a hólapátoláson kívül más sportot is ûznék
Írta 2007. december 25. - 20:17

tegyüt át másik napra?nekem mindegy..
Írta 2007. december 25. - 18:08

na baszki pont azon a részen esik amerre holnap m1ünk.
Írta 2007. december 25. - 18:07

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. december 25. - 17:54

de akkora hó van hogy rendesen kifingtam egy tettye-surányi-ferencesek körön!A kutya mondjuk nagyn élvezi!Baromi szép fent minden,fotósoknak igencsak ajánlott

Este még mennék..
Shrek jó lesz,csak ennék vlamit közben,de nem tudok már

Írta 2007. december 25. - 16:24

És a Shrek-est is ma lesz, vazz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. december 25. - 15:19

Buszok elvleg vannak,30as pl tuti jár...
illetvea hol takarítják az utat ott tuti a többi is
valami film jöhet nékem is..bringás filmben pl tök levagyok maradva...
Írta 2007. december 25. - 14:44

Aztán kis karikával le. Vagy mittudomén...
Tomi, az nem játszik, kössz! Most rendes filmek kellenek.
GECIRE BRINGÁZNÉK!!!
Írta 2007. december 25. - 14:37

Este nekem ok!
Írta 2007. december 25. - 14:26

ELD-686 kinek a rendszáma?!
A faszt az enyém! Egyedül az elsõ E stimmel...Ha minden igaz a Tomidnyéé!
Hát ilyen bemutató DVD-s rip. AVI-ban van felirattal.
Tomi, DVD-n van? Kölcsönadod? Megtetszett...
Na, lassan kész leszek az egyik szánkóval. Aztán nekiállok megjavítani a másikat is.
Írta 2007. december 25. - 14:14

A hó meg fasza. Voltam vidéken is. Meg a hegyen is. Aki béna, az meg béna.

Shoshi, vállalod a festést?!

Tomi, DVD-n van? Kölcsönadod? Megtetszett...
Bazz, már fekete a kakám a sok máktól!!!
Írta 2007. december 25. - 13:24

ELD-686 kinek a rendszáma?!
Nagyon boldog karácsonyt mindegyikõtöknek!
Ha minden igaz a Tomidnyéé!
Na zabáljatok, én tegnap óta ezt csinálom és meg nem állok holnapig az tutti!