Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Jó reggelt mindenkinek!

Hogy telnek a Karácsonyos napok???
Valamikor valami havas kirándulós program??
Iszonyatos fasza a hegy fent!!!Ha van kedve valakinek írjon!!:scared:

Üdv!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, most durván esik!
Holnap még a végén azért kell havat lapátolni, hogy ki tudjak menni bringával...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát akkor nem tudom,de emgyünk,azt kész! :)

Ovatosan,durva az út hajnalban..

holnap meg egy utsó kör a családi traktában,aztán vagy hegyre vagy f3..szétrepedek :D
viszahíztam kb amit a pár hónap alatt lefogytam :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
baszki de szivesen vinnék bringát kõszegre! ááááá.. dehát holnap m1ünk és pénteken jövünk úgyhogy nem érdemes. de azé akkor is bassza a csõrömet.

hó meg most már elállhatna...majd akkor essen ha már visszaértünk, mert már így is annyi van, hogy a mecseken se tudunk gurulni rendesen!

na jóccakát

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az egyébként egész biztos, hogy csak itt van hó, mert ez egy fasza hely.
Bár már a tököm televan a hólapátolástól. Tegnap ellapátoltam, hogy ki tudjak menni a kocsival, erre ma még több hó lett.

De szerencsére egyre kevesebb ató van az utakon, és lehet haladni. Alig jöttem lassabban, mint szoktam. Mondjuk a hirtelen fékezést el lehet felejteni, mert a fasza gyorsulást is. Kéne a Syncro...

Ja, meg vicces volt amikor már majdnem készen voltam az autófeljáró letakarításával, akkor ajánlották fel, hogy szívesen elvisznek. Bazmeg, akkor hiába dolgoztam? És más szórakozzon helyettem??? Áááá!

Nem értem, hogy képes valaki teleenni magát? Nekem sosem elég :D

Holnap is mehetnék gyalogtúrázni, de most jöttem rá, hogy ebédre sül a pulyka másik fele. Márpedig abból kell ennem ;)
Ebéd után majd felböfögöm magam bringával valameddig. Lefelé meg majd jövök valami meredeken.

Ja, és a kispál elõtti részt még nem tudom, mert ugye 7kor lesz kapunyitás, 8kor elõzenekar, és bazz oda kell érni. Csajom meg Kõszegrõl jön haza aznap, és ki tudja mikorra ér ide...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Pestrõl jövet, havat jelentõs mennyiségben csak Baranyában észleltem. Persze még eshet reggelig.

KF KF és még több KF :D:D:D

Holnap szánkózás családdal! Meg még több evés!
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kispálra még nincs jegyem..basszus...de megyek mindenképp,rakatok félre vagy valami...
elõtte valami hepajkodás?!Tomi,mint legutóbb,mikor expóban volt??!Csak most mindenki hoz még embert,Krisztinek mondtam félig hogy készüljön :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, Soósék megadurva famaily ródsón voltak.

Részemrõl holnap reggel Balaton, de csak kiránduljatok/kutyázzatok/bringázzatok/igyatok! Majd bekapcsolódunk 27-én.

Píííxx out!

MSE-nek jobbulást! Nem kellene rohangálnia fûzõben a Tibi után a kerten keresztül!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Na mi lesz a túrával?! Ide sem ír senki, meg Soóska sem ír vissza. A többiekrõl nem tudok semmit...

És a Shrek-est is ma lesz, vazz! :D

hehehe látom szenvedtek:-)))

Ma én is rallyztam 1-et a Lánc utcai ügyeletre az Emesével--szerzett valahonnan 1 szép kis tüdõgyuszit:-(

Holnap viszont már a hólapátoláson kívül más sportot is ûznék

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akkor mi legyen?!
tegyüt át másik napra?nekem mindegy..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bahhh. telezabáltam magam.

na baszki pont azon a részen esik amerre holnap m1ünk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A környezetemben élõ nõk nem mernek ilyen idõben vezetni. Ami mondjuk jobb is. De így lesz egy fuvarom, úgyhogy olyan 8 körültõl vagyok képben. Ha lesz valami, sima és csatlakozom, csak idõben szóljatok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én most jöttem meg,kurvajó fent!
de akkora hó van hogy rendesen kifingtam egy tettye-surányi-ferencesek körön!A kutya mondjuk nagyn élvezi!Baromi szép fent minden,fotósoknak igencsak ajánlott :)

Este még mennék..

Shrek jó lesz,csak ennék vlamit közben,de nem tudok már :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na mi lesz a túrával?! Ide sem ír senki, meg Soóska sem ír vissza. A többiekrõl nem tudok semmit...

És a Shrek-est is ma lesz, vazz! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
részemrõl ok az este,kb mikor?Csikósék kutyával?
Buszok elvleg vannak,30as pl tuti jár...
illetvea hol takarítják az utat ott tuti a többi is

valami film jöhet nékem is..bringás filmben pl tök levagyok maradva...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, akkor este egy séta?! Hogy vannak ilyenkor buszok? Állatkerttõl mehetne a dolog.
Aztán kis karikával le. Vagy mittudomén...

Tomi, az nem játszik, kössz! Most rendes filmek kellenek.

GECIRE BRINGÁZNÉK!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megvan h kié...

Este nekem ok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ELD-686 kinek a rendszáma?!

Ha minden igaz a Tomidnyéé!

A faszt az enyém! Egyedül az elsõ E stimmel...

Tomi, DVD-n van? Kölcsönadod? Megtetszett...

Hát ilyen bemutató DVD-s rip. AVI-ban van felirattal.

Na, lassan kész leszek az egyik szánkóval. Aztán nekiállok megjavítani a másikat is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mondjuk ma, vagy holnap este mehetnénk egy sétás kört kutyákkal! Valakinek van kedve?!

A hó meg fasza. Voltam vidéken is. Meg a hegyen is. Aki béna, az meg béna. :D

Shoshi, vállalod a festést?! ;)

Tomi, DVD-n van? Kölcsönadod? Megtetszett...

Bazz, már fekete a kakám a sok máktól!!!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

ELD-686 kinek a rendszáma?!

Nagyon boldog karácsonyt mindegyikõtöknek!

Ha minden igaz a Tomidnyéé!

Na zabáljatok, én tegnap óta ezt csinálom és meg nem állok holnapig az tutti!