Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Boccs, ma semmi rossz nem történt velem, nem tudtam mást írni. ;)
Nekem is kellett ma dolgoznom. De elintéztem az ágyból maroktelefonnal! :D

Kíra nyavajgott is, hogy mennyit telefonálok már?! De aztán villámgyorsan elmagyaráztam neki, hogy azért mellettem fekszik és döglünk és nem 8 órában fekszik egyedül, amég én egy irodában ülök. Hamar megértette! Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ezt az irodából ülve jó olvasni... :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hülye vagy Mária! Most voltunk fönt, kurva jót sétáltunk, Zorka kész va, ha havat lát, márpedig most csak az van... :D És iszonyat lehetne csapatni bringával!!! Csak ugye se gép, se két láb. :(

Jorus: 30/418-5507 Aztán akkor lesz hajtás elõtte! ;) Jó korán el kell indulni...

Na, most kis pihenés a túra után, aztán megyek Villányba "tejfakasztó buliba", mert tegnap megszületett unokanõvérem kislánya. És hát ugye ez komoly indok az ünneplésre. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem áll meg az, ha elég meredeken megy le az ember...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megáll a gép a hóban..de próbáld meg..

Jorc,küldtem..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
nem csapat valaki délután egyet kettõt?
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A brigád Kispálos fele toljon legyen kedves pár telszámot privibe a kontakt miatt ugye. Az enyim +36 70 315 0840.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Itten még Balcsi, szal túra semmi esetre sem.
Holnap meg boardolás. Intenzíven.

..mikor mész fel, havver?

Ámbár nekem is kapar a torkom és nam akarok az Emese sorsára jutni.(amúgy köszöni ) Tolom a C vitamint és a Jágert:-))

...most meg rohanok patronért az egyesület nemes érdekét szolgálva....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
...fuck...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Itten még Balcsi, szal túra semmi esetre sem.
Holnap meg boardolás. Intenzíven.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Akkor Pálosok!Nekem 8!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Akinek jó,annak fél 2 kor a Kokkék és a Magaslati út keresztezésében.Hegyi barangolás céljából!Forralt bor is bejatszhat!:scared:
Márió sorry!:(

<<<ROCK&ROLL>>>

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fél 2 Pálosok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
dolgozom... :(

szal bukta nekem..

jegyet veszek "ebédszünetben"

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Jó reggelt mindenkinek!:bananadan

Mehet a délutáni túra!

<<<ROCK&ROLL>>>

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Tegnap vacsi után korán bealudtam, most meg itt kukorékolok!

A mai túra délután játszhat, de minél korábban, annál jobb, mert utána mennem kell unokanõvérem tefakasztó bulijára, mert tegnap kipottyant a kölök... :)

Kispál elõtt meg odakocsmatúrázunk a belvárosból, aztán majd jó lesz! Márinnyó, vegyél ma jegyet, mert rá fogsz b@szni!

Kovarikos kék gép nem rossz, de kicsit furcsa, hogy nem piros. A teló meg olyan VáBöPicccs-es.

Na, akkor majd túrá. De tényleg legyen korán! Akár 1, vagy fél 2, mert ha 2, akkor max 2 órát tudok menni. Az meg nem olyan sok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megint ludmilla...

szingli lettem,valahova kéne menni mákosbejglis vigyorral,töltöttkáposztást böfögni...

elvleg egy elit szálló az...egyefelöl megyünk én az utcában há me az a fõ ucca,freggat étteremnél lakom majndem..szal alap hogy normálra együtt emgyünk a kollektívával!

lesz aznap ludmlla még..én megyek oda tovább...asszem..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
király,majdnem szomszédok leszünk!
az hogy elõtte,az alap ;)
Van pár pécsi nevezetesség..papucspálsz 180ért az 5cl,fincsi pécsi csajok,papucs vagy dane,ön dönt iszik vagy ránt-e ésatöbbi ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kispál elõtt kontaktálunk vhol vkivel? Mi a Tenkes IC-vel megyünk pénteken, várost nézünk, majd elfoglaljuk a szállásot. A szállásunk a Palatinusban lesz végül, kicsit arrébb van a csarnoktól, de állítólag rendezettek a körülmények.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Ok holnap kontaktolás!

Üdv Ninjánk!Ti esetleg valami koborlásban benne vagytok?

<<<ROCK&ROLL>>>