Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szentem megyek még Pécsre, nagyon tetszett az egész város hangulata. Itt még írtam néhány gondolatot a buliról: http://forum.bikemag...&postcount=2347

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és tegnap volt egy találkozóm a Baumaxnál, mert Villányból hoztak nekem cuccot, de fél órát késett a bor. Addig meg valahogy el kellett ütni az idõt... Hát baszki, nem is gondoltam volna, hogy ott ennyire jó csúszkálni!!! Jobb volt, mint fönt a hegyen. El kéne menni ma is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
V8?! Ááá... Ilyen kell: meg valami, ami húzza! :D

Hú, tegnap este komoly bealvás volt. Ma még döglés, aztán Villány. Már elõre Bööö... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Audi V8? Na olyat nekem is!
Kéne már valami ami legalább 2x ilyen erõs, mint ami most van. Amin érzem, hogy nehéz uralni...

Nah, a kispál nagyon frankó volt, de a sportcsarnok báááá. Nem mûködtek a fogasok, 3decis üvegbõl jött a sör, és focimeccsközvetítõs kamerák voltak....

Ma meg sült bõrös disznócomb.... Nyammm :D

31 meg jajj. Hát Tecánál jó lesz, de hogy elõtte mennyire érek rá??? Holnap talán jobban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

pff

lovasdriftvótmán

akkor sorry..nekem új volt (ma linkölték).. igazából hónapok óta nem jártam itten e fórumon, mivel csak most állt össze vasparipám.. ma délután végét a szánkópályán töltöttem pár ismerõs arccal,, nem volt rossz. bár a végén a lejövetel erõsen véletlenszerû volt, mivel szart se láttunk.
szerintem holnap is feltévedek..
I don't care how it pedals

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
3G
http://www.privatban...kommentar=21688

pff

lovasdriftvótmán
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jorus, tényleg nincs mit! Mi köszönjük, hogy emeltétek az est fényét!!! :D Remélem lesz folytatás! És nem 20 év múlva... Zitnek átadom! Mi is üdvözöljük a barát-barátnõ Hédit! ;)

A buli tényleg nagyon jó volt, de nem rokkant-kompatibilis a több, mint 4 órás koncert. :(

Na, ma volt sok meló, most elhúzok moziba, holnap nem csinálok semmit, rá kell készülni a villányi túrára.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Király volt a buli! Köszönünk mindent Kokknak és Máriónak! Az idegenvezetést, a kíséretet, az útbaigazítást az Éhes Pocok felé, meg mindent! :) Zitától nem tudtunk elköszönni, pótoljátok lécci! :) Marhajót énekeltünk, és léggitároztunk, még most sincs hangom. :) Tomi is beköszönt, és mintha Andrew Wolffal is pacsiztam volna az elõtérben. Pécs király, jó hangulatú hely! :)

;)

szívesen :)
végül csak nem otthon aludtam :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Posted Image
Ilyetakarook!

Na mi van Kispálosok?! Megvagytok halódva?!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

I don't care how it pedals

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Király volt a buli! Köszönünk mindent Kokknak és Máriónak! Az idegenvezetést, a kíséretet, az útbaigazítást az Éhes Pocok felé, meg mindent! :) Zitától nem tudtunk elköszönni, pótoljátok lécci! :) Marhajót énekeltünk, és léggitároztunk, még most sincs hangom. :) Tomi is beköszönt, és mintha Andrew Wolffal is pacsiztam volna az elõtérben. Pécs király, jó hangulatú hely! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tamásunknak Boldog Józanodást!

.......hehehe ezt én is szívesen elfogadom:-)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ha le tudtok jönni:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csináljunk 31.én délelõtt vagy koradélután egy évbúcsúztató tekerést! fölm1ünk nagytubesre azt bontunk pár pezsgõt és lecsapatunk azt jóvan.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
lol

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tamásunknak Boldog Józanodást!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
áholy!

jó újra sok havat látni, kõszegen csak kb fikányi 3-4cm van. meg kvoltunk káptalan fán is, ott sincs több.

menjünk tekerni!

Zap : hülljjjye :D most aztán mehetsz éccakai porszívózásra a hegyre :peace2:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor hol találkozunk?! Jorusékkal megyünk arra, de együtt kéne menni be...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, megettem a 45cm-es magyaros pizzának a 3/4-t. Jófajta csípõs pepperoni volt rajta. Erre sokat kéne inni most azonnal. De elõtte még haza kell vinni a kocsit is. Aztán vissza a városba. De én be nem megyek a lófarához, jó lesz ott Uránban is a nyomi nyugdíjasok között ;)

Na, kezdõdik a keverés...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ajánlom mindenkinek az alábbi megoldást:
http://forum.bikemag...2&postcount=777

láthatóvá teszi az egyébként környezetbe olvadó port
:D