Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
becsúszó szerelõ!

:D

http://hosted.goldin...HG_big_0012.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

de szar ebben az olvadásban közlekedni, mindenen tiszta pudva lesz. fõleg az újh1i mellékutcákban.

Kuszi még mindig kiba jó tortijját csinál!

bahhhh...az igen!

áhhhááá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

de szar ebben az olvadásban közlekedni, mindenen tiszta pudva lesz. fõleg az újh1i mellékutcákban.

Kuszi még mindig kiba jó tortijját csinál!

A mostani Wade Simmons bölcsességeiben elég durva sztori van.
A utolsó levél a lényeg. Csávót ugrás közben pofánvágja egy ág leesik a bringáról, fél mérföldet visszagyalogolnak a kocsihoz, odahívják a mentõt, helikopterrel elviszik egy börtönkórházba. 6 helyen tört állkapocs, 3 törött borda, leszakadt nyelv és egy 130.000$-s számla a kórháztól...
Ja, és fullface volt rajta.

bahhhh...az igen!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A mostani Wade Simmons bölcsességeiben elég durva sztori van.
A utolsó levél a lényeg. Csávót ugrás közben pofánvágja egy ág leesik a bringáról, fél mérföldet visszagyalogolnak a kocsihoz, odahívják a mentõt, helikopterrel elviszik egy börtönkórházba. 6 helyen tört állkapocs, 3 törött borda, leszakadt nyelv és egy 130.000$-s számla a kórháztól...
Ja, és fullface volt rajta.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na ebay-es okostojások, erre startoljatok rá:

commencal supreme dh bike

Gee bebaszta a hüvelykmatyiját, mert nem tud motorozni.

While out training on his motocross bike over the Christmas period Gee bit off one too many peat bogs, which resulted in ulnar collateral ligament damage on his thumb! Here's his description of the big off. "It was a fast crash, on a long open section where I dropped the front wheel into a peaty rut. I got chucked over the bars and landed in a ruck just in time for the bike to land on top of me! I then had to ride back to the house one handed, much to the amusement of Affy and Rach who it appeared had never seen anything as funny!"

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

kár, hogy kávé csak 10 percet tart...

Ezért kell zöld teát inni.
Abból egy istenes adag (2-3 teáskanál teafû 1 liter vízben) elfogyasztása több órára megadja a lendületet. Valahogy a filteresek nem annyira jók, de azokból is be lehet állítani a napi adagot rendesen ;)
Az a kemény, ha kávé, tea, és még valami szénhidrát alapú kajával nekiállsz valamit csinálni. Mert akkor csinálni kell. Nincs mese. Az agyad pörög. Ugrálni kell...

Csinálok is egy 2 filteres adagot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kár, hogy kávé csak 10 percet tart...

Mér, te most hol dolgozol?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:)

kokkka,a helyzet változatlan!Peti tart spinninget ha gondolod

mióta 7re járok dolgozni a ködbõl,szmogból kijön bõven,kb a lábam végét látom..durva
életemben ennyit nem hallgattam a slágeren a reggeli mûsort :)

mire írjunk privátot?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Írjatok nekem is privátot!!!

Attus meg adja át a nevének jókiváságaimat tegnap ilyenkor!

Ma reggel meg ilyen volt a városban. szmog-e?
http://www.zaperture...764-66pano_.jpg

Sajna csak idáig volt idõm felszaladni, de holnap jó lenne egy napfelkeltés Tettye, ha megind ködösödik...

Fúú, Ti már "basztatok be" kávétól? Olyan, mintha redbullosvodkás témára rászívtam volna... :D:D
Határozottan jólesik nehézvas zenét hallgatni full hangerõn!!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kokk: csekkoltam

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bukó nekem is kéne, de ami tetszik, az nagyon drága. Ami meg nem tetszik, olyat nem veszek! :D

Tibur: privát!

Kéne edzeni. Iszonyat ellustultam... Ki mikor hova jár?

Na most szép az idõ, úgyhogy elautókázom Szigetvárra, mert oda régóta kéne mennem, de rossz idõben nem szeretek vezetni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Köszönöm-köszönöm,virágot az öltözõmbe!:)
Megleptem magam egy bukóval,mostanában kell,hogy jöjjön!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Akkor csippanj rám amikor végzel, én visszahívlak és , és, és...

MAC-address meg nem kell, mert az Andrea (PDA) nem tud wlant meg wifit se bluetootot, de legalább olcsó volt és nem is erre kellet:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tommydny: mikor tudunk konntakt? (fénykép+lóvé)

Hát ez jó kérdés. Napközben itt üldögélek a Kórház téren, az autóm a Nagy Jenõben. És azt se tudom megmondani mikor végzek. Viszont utána általában el tudok menni ide-oda.

Ja és milyen genyóság már, hogy Rókus utcáig kiterjesztették a parkoló övezetet...
Mondjuk jövõ héten költözünk, és már csak addig kell kibírni.

Ja, és élljen a hunok vezére!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
zu

ma a balokánynál dolgoztak a tûzoltók egy égõ háznál...

olvad minden. nehéz lehet a hegyen tekerni

ma mind a 4 állattal m1ünk állatorvoshoz egy kocsival. szép mûsor lesz.

Atttus bódogot!

Tibi itt van még kép az alábbi esetrõl, bringa dúrván rommá tört, a 2.oldalon látszik:

http://www.langlovag...eria/1505.shtml

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ATTILA napos....jónapot!!!

...az a fránya sok tréning, meg tolmácsolás...

Tommydny: mikor tudunk konntakt? (fénykép+lóvé)

Ez mekkora DROP: http://www.origo.hu/...egy-hidrol.html

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
üdv a godamaxból ...

fasza idõ van...élmény a városban közlekedni a napokban..

ja és eladó bármi,ha valkinek kell...

ja és bodóg Atttuusst...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj, ez már buzi hétfõ, üdv Villányból, ahova alig tudtam kijutni.

Napkin, nálam maradt a folyadékhordó eszközöd, valamikor visszajuttatom! ;)

Amúgy meg semmi extra sincs.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Helo mindenkinek..

A Sicko-témához annyit, hgoy kedves képviselõink megszavazták az új eg. törvényt, tehát nálunk is hasonló irányba mennek a dolgok.. és ismerve a nálunk divatos mentalitást nem lennék meglepõdve, ha 5-10 éven belül megtörténne ami a filmben..
ööö.. Hella Greasy amcsi 2006-os dh-4x filmet nézem pont és igazából csak azt akartam írni, hogy -dh vagy nem dh - amerikai rohadványok azzal akarnak kemények lenni hogy bevának képeket agyongázolt mókusokról, meg erdei egerekrõl.. lóból nem lesz kóbász, ostoba egy nép
na csak ennyi..
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Csurdára van gyakva a város és lõnek a tetõrõl karomnyi jégcsapokkal. Háborús övezet van meg kijárási tilalom.

Aktuális civil