Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. március 11. - 14:41

íreknél már esik:
http://www.metoffice...adar/index.html
viharciklon magja még az atalnti-óceán fölött van e:
http://image.weather...sat_600x405.jpg
Írta 2008. március 11. - 12:35

pécsi utikönyv
rugóstagot\levegõst keresek továbbra is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 11. - 10:49

jön taknyos idõ e.
és mûxik a fénycsõ is

Két buzi utazik a repülõn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megõrültél? Itt a repülõn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyérõl és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Késõbb az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idõs bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert elõttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!
Írta 2008. március 11. - 09:25

szerdán lesz a könyvbemutató amiben van pár képem
ha valakit érdekel 2kor elsz a Zsolnay-múzeumban
miféle könyv, mirõl szól és ki írta? REGGELT!
sziasztok!kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. bringás/tekerõs-montizós napokra készülve melyik a jobb alternatíva:
1, mecseknádasd/hosszúhetény/óbánya2, sikonda3, abaligetszálláskeresõben vagyunk, de nehéz egy számomra egészen ismeretlen területen kiválasztani a tutit.tippet, észrevételt, ötletet várok. köszi!
óbánya és környéke az nagyon szép
látom kicsit se vagy Giant "buzi":-)
Írta 2008. március 11. - 09:18

kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. bringás/tekerõs-montizós napokra készülve melyik a jobb alternatíva:
1, mecseknádasd/hosszúhetény/óbánya
2, sikonda
3, abaliget
szálláskeresõben vagyunk, de nehéz egy számomra egészen ismeretlen területen kiválasztani a tutit.
tippet, észrevételt, ötletet várok. köszi!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. március 10. - 23:21

Írta 2008. március 10. - 22:43

http://totalcar.hu/tesztek/mb420sec/
rohadtul kéne,csak új belsõvel..itthon nicns ilyen fotel...
mai nap bölcsessége:
Parti Nagy Lajos írta:
Olykor épp elég a boldogsághoz,hogy úgy megy le a nap,hogy az meber nyugodtan bele tud nézni.
szerdán lesz a könyvbemutató amiben van pár képem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. március 10. - 20:53

A kocsmákban van sok elfekvõ tag.
Írta 2008. március 10. - 20:47

honlap du merevvel valahová eltekerészek,vagy felfújom nagyon a gumit és akor o.út

valakinek elfekvõben 185/190/200as tagja nincs!?!!?!?
Írta 2008. március 10. - 17:49

Írta 2008. március 10. - 15:11

3 és fél órán keresztül felváltva telefonáltunk. Tényleg nem értem ez miért jó? Miért nem kapunk valami piszlicsáré jogot, amivel azokat a kis baszogatásokat meg tudjuk csinálni. Miért nem, óh jajj, miért nem?
Buzik mind.
Írta 2008. március 10. - 13:50

merevem van,szal felfelé várok,lfelé ti vártok

Írta 2008. március 10. - 10:46

Tominak utólagos boldogat!
Ki jön tekerni! Mindjárt indulok,csak dobok egy reggelit!?
Írta 2008. március 10. - 10:30

Na, elhúztam, hogy holnap visszajöjjek és holnap után elmenjek Tauplitzba pihenni, meg inni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 10. - 10:20

vki ma csapanti? korán otthonleszek a terveim szerint.
vettem alkatrészeket akváriumvilágításhoz, de az istennek nem bírtuk összerakni úgy, hogy világítson. az az, hogy a fénycsõgyújtó világított nem a fénycsõ

pff.:
http://www.galleries...m/images/09.jpg
Írta 2008. március 10. - 09:33

És itt vagyok bennt a munkahelyen. Na ebbõl se csinálunk rendszert!
De mindjárt buszra szállok és megyek a postára.
Reggel azt vettem észre, ha billegetem a kocsit, akkor könnyebben behúz a behúzómágnes. Lehet, hogy mégiscsak valami kábel van elbaszódva? Na majd csütörtöktõl elviszem az autókórházba.
Írta 2008. március 10. - 09:10

Írta 2008. március 09. - 21:53

agyzsibbadás!
öltönybebasz.
hádejó.
honap 9tõl buziposta.
szerdától meg nincs csajom. ájjájjj.
Írta 2008. március 09. - 19:51

Írta 2008. március 09. - 18:55

voltam most merev géppel zsongorkõnél,érdekes élmény jakabhegy 1,90es gumival full merev géppel

de ez jóó mert mehetek vele outizni!! Szal ha lesz egy lazább outis körörd,akkor jönnék!!