Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

azta..

cczni nem rossz,csa fura pl zsongorkõtõl :)

ezért találták ki a kisössztelósokat:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
azta..

cczni nem rossz,csa fura pl zsongorkõtõl :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Fél 6-kor felébredtem és azóta képtlen vagyok visszaaludni. Napközben meg tuti kész leszek. Faszom.

Kéne egy cc gép! :D Azt álmodtam, hogy össze-vissza tekerek nagy hegyeken. De fölfelé is... ;)

Mi vagy te? Nyugdíjas? Különben meg túrázgatunk-túrázgatunk? Hogy is van ez?:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Ne aprózd el :)
http://href.hu/x/4zcd

Hühûûû... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Kéne egy cc gép! :D Azt álmodtam, hogy össze-vissza tekerek nagy hegyeken. De fölfelé is... ;)

Ne aprózd el :)
http://href.hu/x/4zcd

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fél 6-kor felébredtem és azóta képtlen vagyok visszaaludni. Napközben meg tuti kész leszek. Faszom.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Google, ja. Komoly, mi?

Ezt Zapnak, ha jó pillanatában van:

Ez meg nagyon komoly:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
190es való bele,csak megint magömlése volt...
szal a 185még elmegy,meg a 200as is..lehet a fejcsõnél geot állítani...

árkádban,egy ideje van már,csak vigyázni a kérdésekkel,mert a 650es menübõl mindjárt extra kívánság szenyó lessz 1700ért /üdcsivel/

Vasárnapra Papp,szellemben ásást,meg utána háziversenyt emlegett,szal akit érint tessék menni!!

milyen iroda épület ez?google?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát nem egy Dédász irodaépület. Vagy mondhatnám akkkkármelyiket...

http://picasaweb.goo...250306672314642

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az már csak a levezetés. A party 13-án lesz! :D

Te Márinnyó, ezek ugyan abba a bringába kellenek?! Mert kurvára nem mindegy, hogy 185, vagy 200...
Csak egyszer legyen már egy normális géped... :P

És mióta, meg hol van SubWay Pécsen?!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

14.én misinán ganxsta zoli koncert,

ott a helyem!

délelõtt 10:00 Gnxta koncert. lol :D

http://www.partyzoo.hu/party/1456.jpg

gondolom az este 10lesz

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
heeheeh

rákaptam a subway szenyóra :)

továbbra sincs otthon 185/190/200as rugóstag?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megint olyan erõs voltál, hogy kimaradt egy "cé". :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
..és Andrisnak a mai után holnap egy láncsere:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akokr mondom a programokat :)

14.én misinán ganxsta zoli koncert,22.én laborban pélo,sirmo stb FTP buli,sikonda bámikor edzés után,balkán fanatik lesz még a szeszgyárban...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megjöttem. Sajnos Tauplitz elmarad, de már úgy terveztem, hogy semmit sem csinálok, úgyhogy muszáj lesz semmit sem csinálni! ;) Helyette valami hazai túra, vagy ázás, vagy akármi...

Videó jó! :D

Ja és én is az Óbányás túrát menném, bár én sosem túrázom! Hehe...

Az milyen, hogy menet közben szerelik a kormányt, nem kis tempónál?! :D (7:20-nál!)
http://video.boon.hu...flv/viewer.html

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jé, pont ilyen kéne nekem...
Na, de nincs pénz.

Baszki ma 4 levélváltással gyógyítottam meg egy programot. Illetve segítettem a konfigurálásban. Elég vicces dolog. Ha ott ülhettem volna a szerver elõtt, akkor 10 perc lett volna az egész. Helyette telefonálás, google, levélírás, különféle hibák elõidézésének próbája, kínlódás stb.
Majdnem pestre kellett volna ezért menni. Ami kivételesen kapóra jött volna, de erre elbasztam és megcsináltam. Áh. faszomkivan.
A kurva zöld tea az oka mindennek. Megittam és nem bírok magammal...

Ja, és a behúzómágnes saga folytatódik. Este úgy gurultam be vagy 2x. Reggel alig akart elindulni, délben simán indult, ebéd után simán. Vajon most majd mi lesz?

Közben rájöttem, hogy nem kell nekem a Push tuning a DHX 5.0-ba. Illetve annyira nem érdekel a dolog, hogy azért kiadjak kb. 50e pengõtallért...
De most már ideje lenne egy olajcserét megejteni benne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
triálbiciklivel ezt nem lehet :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
bazeeg, az a fejesfõzõs video. Mekkora parasztság már. De jó. :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts