Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. április 19. - 05:09
honlap pen záró..menyxire lesz giga buli?!?!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 19. - 01:42
Ez jó volt, light volt, pont elég volt.
X, jó volt, hogy jöttél!De majd bele kell hogy szokj az elritkult ereszdelahajam bulikba...
Tényleg király volt, eldumálgattunk meg lightosan iszogattunk pontosan ott volt, majd egy hét múlva ahogy hallom lesz ereszdnekibuli
Na megyek, mert reggel vezetgetek...
Írta 2008. április 19. - 01:20
X, jó volt, hogy jöttél!
Na jóccakát!
Holnap meg jó lenne ez a Zagar, meg VadFruttik, de nincs hetijegyem, és ha kimennék, akkor csak 9 körül/után, akkor meg már giga sor lesz, meg lehet, hogy el is viszik az összes jegyet. Szal dobom szerintem.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 18. - 21:27
Na de majd holnap. Zagar, Neo, Vad Fruttik. Vagy valami ilyesmi.
Írta 2008. április 18. - 19:56
én nekem elég volt a szerdai. ezt a rohadt nagy tömeget úútálom, meg a sátorba olyan füst volt, hogy párszor kimentem levegõzni.
holnap kéne bringázni, inkább ahhoz lenne kedvem. csak nemtom kéne e nekem, mer rohadtul inhüvelygyulladásom van. de talán holnapra javul.
Írta 2008. április 18. - 19:47
gyertek!
ma ez van..
"..mindegy miben csak találd meg magad! Különben a tompaság téged is elragad.
Héj, a faszid a hobbid, a karriered közgáz. Oh, hát kössz, szerintem ha valami hát ez gáz.
Kurvára kevés pucsítani a klubban! Kurvára kevés szotyizni a téren!
Mert a sivárságon csak az alkotás enyhít.
Mindegy mit, tényleg! Tuningolj verdát! Vagy zsonglõrként vezesd a pályán a labdát!
Fess képeket! Faragj figurát! Vagy bringával mutass be pár figurát!
Horgássz profin! Utánozd Hofit, de az semmi ha csak szépen kifested a pofit!
Így egy napon ja, majd arra eszmélsz, Hogy semmit nem érsz. Hogy semmit nem érsz.."
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. április 18. - 19:35
Írta 2008. április 18. - 19:16
Erre a Fishbone-ra elmennék, de lehet pihenni kéne inkább.
Írta 2008. április 18. - 19:11
ló jó?
xen,ha jösz akkoer lehet veled koccintan
Írta 2008. április 18. - 18:54
Xénium,gyere te is, sok mindenre ne számíts,ahogy elnézem!
Írta 2008. április 18. - 18:45
mi ~9kor lónál..aztán majd elsz valami
Írta 2008. április 18. - 18:18
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 18. - 18:00
Ja, és megcsináltam a kisbicikli váltókarját. Eddig az alsó pöcögtetõ nem mindig mûködött. Azt mondták, sok a zsír benne. Nosza belenyomtam WD40-et, és szuper
Megyek aztán meg is pöcögtetem felfelé, mert gyenge fos vagyok
Írta 2008. április 18. - 17:33
Írta 2008. április 18. - 16:28
Na mivan, te is megfáradtál?
Rohadt szendvicstolvaj!
á erre emlékszem4!!!! :DF:D
dejóóvotl
macilaci
Írta 2008. április 18. - 16:26
Rohadt szendvicstolvaj!
Bazz itt ülök a gép elõtt fél11 óta, de úgy kb. lófaszt se haladtam. Na jó most egy kicsit tisztogatom a kódot, hogy hétvégén tényleg tudjunk tesztelgetni...
Írta 2008. április 18. - 16:21
lehetle kéne feküdni aludbni kicsit..
Írta 2008. április 18. - 16:17
Írta 2008. április 18. - 15:53
Illetve azért most esik valami, de az a nagy felhõsáv az eléggé összement.
Írta 2008. április 18. - 14:53
A magyar radarképen még nem is látszik (valamiért az egyik radar adatai hiányoznak a képrõl), de jön a buzi...
Horvát radaranim

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére