Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. április 26. - 13:15
Magoo kb. 2 órája itta meg a mai 4. sörét. Na õ is kész van rendesen...
Bazz a munka az lassan megy.
De a Rettenet pizza az jó! Jót tesz a náthámnak. Tisztítja a légutakat!
Írta 2008. április 26. - 10:05
mára valami terv?!
"Ha tüntetni mész a parlament elé, na akadj ki, hogy kiabálnak a füledbe. "
ez menyivel jobb megfogalmazása a " ha kúrva vagy,ne sírj hogy basznak" nak..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 26. - 08:51
A neccharisnyás csajról meg a linkelt képen meg nem azért nézi mindenki épp, mer húú, hanem mert egy reccsenéssel leesett a lánca, de tekerte, mint állat. Aztán rájött, hogy error, tolta 3 lépést, aztán meg abban bízva, hogy elfelejtette már a buta bicikli, visszaült és megint próbálta tekerni.
Aktuális civil
Írta 2008. április 26. - 08:40
Most meg meló--de csak 11-ig
Írta 2008. április 26. - 00:01
Csak mögöttem is suttogtak, hogy hû nézd piros necc harisnyában teker!
Aztán, reccs, nyerererere, recs, reccs, félreállás...
Írta 2008. április 25. - 23:58
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 25. - 23:54
Úgy bazmeg, hogy akármirõl van szó mindig benyögöd, hogy a Clio az mennyire megy.
aha.
hát ha te mondod, akkor biztos úgy van.
Mi 4 csajjal tudtuk tartani a tempót úgy, hogy közben Dusán még vett kólásdobozt (Konzumnál), késsel szétvágta (Ráknál), és berakta a nyeregcsõhöz (Fit-Boysnál). És mindenki pofázott, és alig haladtunk. De kibaszott jó volt!
Gondolhatod, hogy tudtam volna tartani a tempót, de nem tudtam, hogy ez arról szól, hogy rohanjunk..
tehát a hiba bennem/bennünk volt.
(Melyik részén voltatok a tömegnek? mert így elmondásod alapján inkább az elején?)
Akkor se vagyok kiváncsi erre többet.
csizmában?
hardcore
http://www.bama.hu/l.../817382_075.jpg
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. április 25. - 23:54
Írta 2008. április 25. - 23:53
És hol a piros-harisnyás-lányról-a-kép?!?!?!?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 25. - 23:50
Úgy bazmeg, hogy akármirõl van szó mindig benyögöd, hogy a Clio az mennyire megy.hogy jött ide ez a clio dolog?
Mi 4 csajjal tudtuk tartani a tempót úgy, hogy közben Dusán még vett kólásdobozt (Konzumnál), késsel szétvágta (Ráknál), és berakta a nyeregcsõhöz (Fit-Boysnál). És mindenki pofázott, és alig haladtunk. De kibaszott jó volt!
De a fasznak van kedve holnap ASP.NET AJAX faszságokat debugolni...
Írta 2008. április 25. - 23:42
Írta 2008. április 25. - 23:28
és még 1 gondolat fürdés után:
A CM se nem verseny se nem teljesítménytúra!
Pont ez a bajom.
Két haverral tekergéltem végig...
Békés, kényelmes unatkozós tekerõs tempó volt a cél... hisz "felvonulunk, megmutatjuk, hogy vagyunk" nem?
Na ebbõl szokás szerint verseny lett. A sor szanaszét szakadt, mire a fit boys-hoz értünk, addigra már mögöttünk volt a záróautó a szervezõkkel, akik "Kicsit menjünk már gyorsabban, na...." és hasonló episztolákkal osztottak minket.
Amikor egyikünk nehezményezte, hogy figyu, itt tekergél elöttünk egy család, 3-4 kisgyerekkel, miért is sietteted õket?"
"mert nagyon szétszakadt a sor és ...."
"akkor szóljál az elejének, hogy lassuljon"
"Jó, majd ha látok egy szervezõt, akkor szólok neki" mondta ezt egy SZERVEZÕ !
mire a Széchényi térre értünk, már javában emelgették a bringákat. Nem, nem azért mert olyan sok ezren vonultunk..
Ja meg emlegetett valami olyasmit is, hogy mert hogy idén hosszabb a táv.. lol.
(most olvasom 5km...)
Az, hogy bevágnak az autók a menetbe, mert nem állnak ott az emberek a keresztezõdésekben, az hogy a rendõrrobogósok tõled centikre száguldoznak, az hogy a többi lüke felvonuló is úgy megy el melletted, hogy majd félrelök... azokat már meg se emlitem.
De csak picsogok.. Tudom lehet azt mondani, hogy csináljam jobban, meg hogy miért sír a szám, de akkor is ez a véleményem.
Majd szeptemberben vagy máskor felmegyek egy pestire azt jólvan.. de többet a pécsibõl nem kérek, hacsak nem változik valami gyökeresen. De köynörgöm, hogy akarunk addig ilyen felvonulást csinálni, amíg nincs 'összetartás' a bringások között? Amikor ráköszönsz és csak néz bambán....
szar az egész.
hogy jött ide ez a clio dolog?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. április 25. - 23:18
Írta 2008. április 25. - 22:55
A CM se nem verseny se nem teljesítménytúra!
Írta 2008. április 25. - 22:34
1. A szervezõk ugyan megszervezik ezt a szart, de azzá lesz amit a részvevõk hozzátesznek. Mi pl. 9en mentünk kb. egy kupacban, és ebbõl 4 lány volt. Ez azért rohadtul nem mindegy.
2. Mindenki leszarta, hogy merre s mennyit megyünk, mert nem az a lényeg, hanem a kis együtt tekerés.
3. Ennyit bármikor leteker bárki, és ezzel simán rá lehet venni a barátnõket, és ezzel nem csak többen leszünk, de a tömeg minõsége is emelkedik. Volt például 1 csaj aki piros necc harisnyában kínlódott a lánccal, mert az mindig leesett. Gondolom a harisnya az lázadás akart lenni, de inkább a béna picsa jelképe lett, pedig elõször mindenki rápörgött. Jövõre majd feketében jön
4. Rengeteg kisgyerek tekerte végig olyan kisbringákon, amiket tudjuk, hogy nehéz rendesen megküldeni. De lelkesek voltak, és ezt a lelkesedést táplálni kell pl. azzal, hogy mi nagyok is ott megyünk velük, nem csak a szülõk.
Tudom, hogy a Clio Williams sokkal gyorsabb, de baszki, a dízelem meg jobban kormol!
Írta 2008. április 25. - 22:00
Egyszóval nagyon fasza volt. Mindenki azt hoz ki egy ilyenbõl amit akar. A CM olyan, mint egy útmutatás. Buli a bringázás. Csajom eddig nem nagyon jött le Újhegyrõl bringával (évek óta), de most végigtekerte a CM-et, és utána ki Magyarürögbe. Sõt Emese is kitekert, pedig õk ketten vannak. Szóval aki fos az fos.
És CM-en olyan embereket lehet látni, akikkel évekkel ezelõtt találkoztam utoljára...
Holnap is dolgozok, mert mindenféle fos problémákat kell megoldanom.
Írta 2008. április 25. - 21:33
Írta 2008. április 25. - 20:53
Ahogy kell.
Szerinted mi mivel megyünk?!
Bringával fölfelé nem tekerünk...
Én legalábbis ezt vallom.
Fõleg nem 5 kertiszerszámmal.
Nem tudom mikor megyünk legközelebb, de jó lenne, ha jönnél!
Írta 2008. április 25. - 20:24
Én megyek szívesen segíteni...bár kocsival tudok csak ugyhogy úgy, de szivesen megyek szóljatok!
Mi volt a CM-en, hogy vicc volt?
Írta 2008. április 25. - 19:57
Meglepõdtem, hogy ekkora hatása van...
Hova mész Márinnyó? Nem teljesen tudtam asszociálni!
A pályaépítéskihagyásának meg lesz böjtje!
Nem mellesleg este ki mit mikor hova?
Bár hulla vagyok, és nem is biztos, hogy van kedvem kimozdulni, de azért kéne.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére