Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egy ideje mondják ezt a dinnyésjegesdolgot, de nem nagyon jött be nekik szerencsére.
Mondjuk nem is tudom mivel rohannék ki, hogy letakarjam a kocsit, ha mégis lenne...
Szal inkább ne legyen!

Ez a nehezékes dolog meg csak azért para, mert akkor jövõre sem versenyezhetek... :( Utána meg már öreg leszek, szal nekem ennyi volt.
El is adom a gépeket.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Na, doki mondta, hogy faszás minden, de (a pontos okokat nem értettem) még marad egy évig a nehezék.

Gondolom azért, hogy ne fújjon el a szél...

Ma beijedtem a piros jelzéstõl, és kocsival jöttem. De ha dinnye nagyságú jég fog esni akkor úgyis mindegy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na végre kis nyugi van bent

LL mit kérdeztél,ha Te kérdezted h minek mi az ára?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, doki mondta, hogy faszás minden, de (a pontos okokat nem értettem) még marad egy évig a nehezék.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kéne ma tekerni.
De most kell mennem dokihoz, aztán lehe, hogy jól le fog b@szni és nem mehetek többet. :)

Meg tanulni is kell. Nagyon. Ejjj...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát elég fasz volt, hogy csak úgy belecsapódott a közepébe. Ha kicsit a vezetõ elõtte, vagy mögötte megy neki, akkor nem ölt meg egy embert... Bár mondjuk nem tudom hol ült az utas.
Mindenesetre látszik, hogy csak a gáz húzásához értett. Elfektetni a motort, vagy ha már annyira májer kikerülni az autót, aztán gatyacsere.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
uccsó kép szerintem közel 90el ment az ütközéskor, akkor elõtte mennyi lehetett. városban. nem csodálom, h kikanyarodtak elé...

http://www.langlovag...eria/2053.shtml

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Há jóvan na! Megyünk, nyugi ;)

Ma megint mentem pár kört a titkos pályán. Kicsit metszõollóztam, aztán gurultam 4-5 kört rajta. Pumpáltam, néha kicsit elemelkedtem a földtõl, meg ki is csúsztam. De egyre jobban tetszik :D
Ja, és látszik, hogy azért valakik használják, de nem tudom mennyire májerek, mert még az enyémnél is nagyobb féknyomok voltak ;)

Iszonyat parám van. Ma kaptam egy telefont, hogy nyomhatnék egy kis mellékes melót. De annyira nincs idõm. Megint egyedül maradtam egy projektben, és kurva sok meló van vele. Fõleg pöcsölõsök. Most faszán ideges vagyok. És sör sincs itthon...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
http://bikemag.hu/ve...y-a-dirtparkban

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Mi a pusztulat van?

Remélem ma Atusék 5 pontot adtak az ebédre, és lenyomtuk Süni Irinygót:D!

Aki éhes, azt tájékoztatom, hogy fokhagymával és szalonnával tûzdelt pulykacombot ettünk póréhagymás-fehér boros-almás-hagymás ágyon, köretként petrezselymes újburgonyát fogyasztottunk. A desszert vanília kocka és ribizlis gyümölcsszelet volt, melyrõl vendégeink gondoskodtak.

Késõ délután csapatok egyet, aki akar, hívjon!

ezt szertem éhesen ovlasni..

tegnap turista útáguróba sikerült faszán defektes elsõvel beugrani :D vicces volt..kb akkora dudor van a sípcsontomon mint egy redbullos palack..még jó h a dénisz rajtam volt..meg a seggem fáj ..alig tudok menni,sikondán majd meghaltam a termálban :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ezen se a pina, se a cici nem látszik! Még a végén kiderül, hogy csávó!!! Ááááá!
Na jó a 10es képen, már látszik :D

Némelyik hülye autós azt hiszi, hogy lassú vagyok. Aztán meg megy a csodálkozás... Áh.

Na, most rendbe kell tennem egy büdös alkalmazást, aki nagyon rosszalkodik mostanában.

Zapék, meg minden reggel idõjárás elõrejelzést kérnek Prágára. És minden reggel esõvel kezdik a napot. De aztán eláll a szavamra!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
olyan inaktívak vagytok ma, hogy az vmi egészen szörnyû.

nesztek:

http://fhg.bcash4you...r/middle006.jpg

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én meg csajoméknál voltam grillezni azt jól bekajáltam.

holnap statisztika vizsga a picsába. asszem nekiállok tanulni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mi a pusztulat van?

Remélem ma Atusék 5 pontot adtak az ebédre, és lenyomtuk Süni Irinygót:D!

Aki éhes, azt tájékoztatom, hogy fokhagymával és szalonnával tûzdelt pulykacombot ettünk póréhagymás-fehér boros-almás-hagymás ágyon, köretként petrezselymes újburgonyát fogyasztottunk. A desszert vanília kocka és ribizlis gyümölcsszelet volt, melyrõl vendégeink gondoskodtak.

Késõ délután csapatok egyet, aki akar, hívjon!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ha tetszett a tujadaru, akkor ez is fog:
Nintendo darus bácsi
Arcát a bokor a személyiségi jogok védelmében takarja ki ;)

áhh ez nem olyan nagy szám.. ilyentet láttam már.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj biztos nagy forgalom a fabricban, mert a 69-bõl a 85-be 50 perc alatt hozták ki a cuccostésztát. Na de semmi gáz, mert sörrel megnöveltem a viszkozitását, és csúszik, mint a jegespicsa.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vettem sört, rendeltem pizzát, remélem ide kihozzák :D
Jó, eddig kihozták, csak bunkózok ;)

Ha tetszett a tujadaru, akkor ez is fog:
Nintendo darus bácsi
Arcát a bokor a személyiségi jogok védelmében takarja ki ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Hali, :)

Ez a tujadaru ez kész...

Hagyományõrzés??? :D Péntek azaz ma nekem nem jó...jótékonykodási bálba megyek :)
Sei, soku Si.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tujadaru :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez megy most itt a cégnél.
Meg egyéb titokzatos dolgok, amikben lehet bízni, de inkább úgy állok hozzá, hogy áh lófasz...

A Dirtparkot meg majd kieszem a vagyonából jövõ héten :D Ha addig be nem szûkül a gyomrom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök