Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. június 17. - 20:22
Legyen valakinek több, valakinek kevesebb.
Oké.
De hogy valaki annyiért vesz játszósautót, amennyi pénzt egy tucat ember sem tudna összekuporgatni egész élete során, az durva.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 17. - 20:17
Bazz, lol, akármi, de akkor is kiakasztó:
http://www.hasznalta...nzo_2006</span>
Ennyire mocskosúl hogy tudja magát az ember megszedni??????
Írta 2008. június 17. - 19:52
http://www.hasznalta...rrari_enzo_2006
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 17. - 16:05
Boltokban nem nyûgöztek még le soha fékek terén.
Bringázni is kéne!
Ezek a buszvontatósok meg mekkora balfaszok voltak már?! Hihetetlen.
Gecire álmos vagyok.
És ilyet akarok!!!
http://www.worldcarf...exiga-in-detail
Nagy, kombi, Subaru, szép.
Írta 2008. június 17. - 14:22
Írta 2008. június 17. - 14:05
4kor indulunk jakabhegyre.
nem tudtok egy olyan dvd lejátszót amit nem kell rákötni tvre ahhoz, hogy kiigazodj az albumok között? tehát a saját kijelzõjén mutassa mit csinálok. mer csak zenehallgatásra kéne.
ez azért komoly, ezek ökörködtek vagy mi? vontatást ésszel kéne, fõleg buszokkal.
http://www.langlovag...eria/2146.shtml
Írta 2008. június 17. - 14:02
Menekülök is. Inkább majd tovább maradok, de ilyen bûzben kurvára nem lehet dolgozni...
Írta 2008. június 17. - 12:35
Bazz megittam sok teát, nem ettem semmit, és most szarul vagyok...
Enni kéne, de fél2tõl hülye értékeléses akármi lesz. Faszom az egészbe.
Írta 2008. június 17. - 12:10
egész jó kis pécsi delegáció lessz lent
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 17. - 11:21
aztán délután kéne tanulni.
Na itt baszod el mindig azzal, hogy csak "KÉNE":-)
Írta 2008. június 17. - 09:55
Bazz, ne essen! Akartam menni ma is hegyre.
Kis meló, aztán délután kéne tanulni. Már az is letör, ha csak rágondolok.
Írta 2008. június 17. - 00:58
Írta 2008. június 17. - 00:22
.:KRITIKAL/LOVE PELLERD:.
biciklis demo és utána buli Pellérden
@ 2008.06.21. Szombat
Gomba (Pellérd)
Belépõ: ?
Fellép: Socialized Pellerd Massive vs. ex-GFM crew, de lassan kiderül…
még mára belefér..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. június 16. - 23:47
Az ágyba dobtátok?most dubtunk be egy adag rcsirkét..
Ezt nem próbáltam, de elég kevés esélyt látok rá, hogy mûködne. A mobil digitalizáltan erõsen tömörített formában tolja át a beszédet. Az, hogy még valami URH frekit is átnyomjon, háááát...Most kaptam:
1. A kocsiban hagytad a kulcsokat...
Ez H.Ü.L.Y.E.S.É.G.! Ez a kód pont, hogy egy jobb minõségû beszédtömörítést aktivizált bizonyos telefonokban, ami még jobban szopta az akksit.2. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370#....
Ezt a IMEI számot meg aki nem ismeri az L.Ú.Z.E.R.!3. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és
Régebben (meg még talán most is) ezt is át tudták írni...
Én meg olyan jót tekertem, ettem, tekertem... De a héten kibaszott sokat kell dolgoznom, hogy a horgászás jól menjen Orfûn. Szóval marad a vacsorára, és ebédre tekerés. Semmi erdõ, mezõ...
Írta 2008. június 16. - 22:15
Ha úgy adsz el, ahogy veszel, akkor lehet, hogy inkább hagyjuk...
De ha kitaláltad, írj!
Írta 2008. június 16. - 19:54
Most kaptam:
1. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!
2. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ alkalomra is lesz tartalékod.
3. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzõn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetõvé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínûleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.
Rég ismert és új dolgok. Erre az 50%-os plusz töltésre azért kíváncsi vagyok… De balszerencsémre pont most töltöttem fel a mobilom és nem tudom kipróbálni.
Ha kipróbáltátok valamelyiket (a kocsikulcsos is érdekesnek ígérkezik), várom a tapasztalatokat!
háát passz..még az is leet hogy megmarad itthon..de amúgy azaz,bár hogy a telónak van baszomnagy memóriája,kicsit érdektelenné válik igy az egész..
Írta 2008. június 16. - 19:49
Nevezzetek buzik, holnaptól drága!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. június 16. - 19:49
Persze ilyenkor kell visszasétálni a kocsiért...
Mennyi idõs?
Ez az?

Mondjuk 8 gigás jobb lenne.
Színe?
Ára?
Megvan hozzá minden?
Hányszor volt töltve kb?
Írj privátot!
Mindenki elhúzott itthonról, egy hétig nullán leszek.
Kajám sincs, úgyhogy lemegyek KisBéékkel Fõnixbe, ha érdekel.
Mondjuk a holnapi meccs elég komoly lesz!
Írta 2008. június 16. - 19:43
este nem lesz valami jó? meccset nem akarok nézni..
Írta 2008. június 16. - 16:58
2.5 az nagy!!! Még nekem is, nem hogy tekerni...
BuziPest meg egyre Buzibb!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére