Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah.
Legyen valakinek több, valakinek kevesebb.
Oké.
De hogy valaki annyiért vesz játszósautót, amennyi pénzt egy tucat ember sem tudna összekuporgatni egész élete során, az durva.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Bazz, lol, akármi, de akkor is kiakasztó:

http://www.hasznalta...nzo_2006</span>

Ennyire mocskosúl hogy tudja magát az ember megszedni??????

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, lol, akármi, de akkor is kiakasztó:

http://www.hasznalta...rrari_enzo_2006

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Maróhoz...
Boltokban nem nyûgöztek még le soha fékek terén.

Bringázni is kéne!

Ezek a buszvontatósok meg mekkora balfaszok voltak már?! Hihetetlen.

Gecire álmos vagyok.

És ilyet akarok!!!
http://www.worldcarf...exiga-in-detail
Nagy, kombi, Subaru, szép. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
pécsen hova vigyem a juicy fékemet légteleníteni?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akko gyere bringázni.

4kor indulunk jakabhegyre.

nem tudtok egy olyan dvd lejátszót amit nem kell rákötni tvre ahhoz, hogy kiigazodj az albumok között? tehát a saját kijelzõjén mutassa mit csinálok. mer csak zenehallgatásra kéne.

ez azért komoly, ezek ökörködtek vagy mi? vontatást ésszel kéne, fõleg buszokkal.

http://www.langlovag...eria/2146.shtml

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, ez az eértékelés is megvolt. A büdöslábú megint büdösködik.
Menekülök is. Inkább majd tovább maradok, de ilyen bûzben kurvára nem lehet dolgozni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hozod a grillcsirkédet is? :D

Bazz megittam sok teát, nem ettem semmit, és most szarul vagyok...
Enni kéne, de fél2tõl hülye értékeléses akármi lesz. Faszom az egészbe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bazze tényleg akokr horgászunk orfûn..

egész jó kis pécsi delegáció lessz lent :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

aztán délután kéne tanulni.

Na itt baszod el mindig azzal, hogy csak "KÉNE":-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
21-ére tényleg semmi más nem játszik!
Bazz, ne essen! Akartam menni ma is hegyre.
Kis meló, aztán délután kéne tanulni. Már az is letör, ha csak rágondolok. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nemtom, de én 21én is Orfûn leszek részeg ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát ok :)

.:KRITIKAL/LOVE PELLERD:.
biciklis demo és utána buli Pellérden
@ 2008.06.21. Szombat
Gomba (Pellérd)
Belépõ: ?
Fellép: Socialized Pellerd Massive vs. ex-GFM crew, de lassan kiderül…

még mára belefér..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bocs Márió, nem basztatásból csinálom, csak ehhez tudok hozzászólni :D

most dubtunk be egy adag rcsirkét..

Az ágyba dobtátok? ;)

Most kaptam:
1. A kocsiban hagytad a kulcsokat...

Ezt nem próbáltam, de elég kevés esélyt látok rá, hogy mûködne. A mobil digitalizáltan erõsen tömörített formában tolja át a beszédet. Az, hogy még valami URH frekit is átnyomjon, háááát...

2. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370#....

Ez H.Ü.L.Y.E.S.É.G.! Ez a kód pont, hogy egy jobb minõségû beszédtömörítést aktivizált bizonyos telefonokban, ami még jobban szopta az akksit.

3. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és

Ezt a IMEI számot meg aki nem ismeri az L.Ú.Z.E.R.!
Régebben (meg még talán most is) ezt is át tudták írni...

Én meg olyan jót tekertem, ettem, tekertem... De a héten kibaszott sokat kell dolgoznom, hogy a horgászás jól menjen Orfûn. Szóval marad a vacsorára, és ebédre tekerés. Semmi erdõ, mezõ...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Találd ki baszod! :D
Ha úgy adsz el, ahogy veszel, akkor lehet, hogy inkább hagyjuk...
De ha kitaláltad, írj!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most dubtunk be egy adag rcsirkét..

Most kaptam:
1. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!
2. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ alkalomra is lesz tartalékod.
3. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzõn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetõvé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínûleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.
Rég ismert és új dolgok. Erre az 50%-os plusz töltésre azért kíváncsi vagyok… De balszerencsémre pont most töltöttem fel a mobilom és nem tudom kipróbálni.
Ha kipróbáltátok valamelyiket (a kocsikulcsos is érdekesnek ígérkezik), várom a tapasztalatokat! :)

háát passz..még az is leet hogy megmarad itthon..de amúgy azaz,bár hogy a telónak van baszomnagy memóriája,kicsit érdektelenné válik igy az egész..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nekünk is van egy "Nano"-nk, 2 Gb, olcsón adjuk!

Nevezzetek buzik, holnaptól drága!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó volt! Végre nem volt defekt!
Persze ilyenkor kell visszasétálni a kocsiért...

Mennyi idõs?
Ez az?
Feltöltött kép
Mondjuk 8 gigás jobb lenne.
Színe?
Ára?
Megvan hozzá minden?
Hányszor volt töltve kb?
Írj privátot!

Mindenki elhúzott itthonról, egy hétig nullán leszek.
Kajám sincs, úgyhogy lemegyek KisBéékkel Fõnixbe, ha érdekel.

Mondjuk a holnapi meccs elég komoly lesz!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez az új kicsi mano..4gb bõven elég,legalábbis én öszetömörítek mindent kicsire,meg nem is tudok annyit hallgatni..

este nem lesz valami jó? meccset nem akarok nézni..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nano-ról infó?!

2.5 az nagy!!! Még nekem is, nem hogy tekerni...

BuziPest meg egyre Buzibb!