Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, ti mind buzik vagytok!
Ahelyett, hogy valami kizsákmányoló munkahelyen güriznézték ingyen, elmentek esõben bringázni. Hát basszátok meg jól egymást a tettyei patakban!
Eh. Faszomkivan.

A holnap 5kor induló buszon rajta leszek én is. Ez a cél.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D értem :)

Derék volt igy bringázni,de érdekes hogy nem csúszik annyira mintha esõ utáni sárban mennél...ufó meg hátul slick gumival :D :D

Orf hogyan les?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja nem azé írtam, hanem mer, mi is. Kikelet felett nem sokkal. Tettyénél a bokáig érõ patak nagyon durva volt...
Szóval szarrráááá!!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem kérlek..én szarrA áztam :D :D j óvannna...csak megszokjátok hogy nem tudok írni.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
S Z A R R R á á á !!!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az volt a baj hogy tecától épp toronyhoz felértem,elindutam leelé és kor szakadt le az ég...lefleé már sineknél baszódtam is egyet,anyira nem volt kreatív ötlet a foyló patakos sárba leérkezni :D
ns meg a bmx vége meg már tengelyig ért a sár..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most már itt is esik, de munka közben annyira nem zavar...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jáj de eesik a hegyen..alig áztunk szarra..most még csöpögök,de ezt eg kellet osztanom veletek :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Megszivatott ChainReactionCycles a postával. Kiderült, hogy a Parcelforcenak (amivel küldik) nem is a palackposta a partnerük, hanem a GLS. Ha ezt tudom, már ma itt lett volna....

Na nembaj, mert holnap idehozzák címre. Majd lerakatom a WCbe, miután szartam egyet.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mi is voltunk, csak mi országútival Hetvehely felé... Éppen esõ elõtt érkeztünk meg! Nagyon zsír volt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah mi meg tegnap voltunk 1 jakabhegyet. aztán Tecánál jött az esõ, úgyhogy ottmaradtunk az olasz-francia meccs végéig és megittunk 5 sört :D

Teca lánya meg olaszországos bugyiban volt és meg is mutatta :lick:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy ez:
http://www.hasznalta...da_octavia_2000

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
"ingatlant beszámítok"

a mostani Átriumban van egy nagyon durva pecó..cserlném enzóra:D mennyire gáz...

nem tudom milyen használati értéke van ennek,de kb mint volt fõnököm ducati desmoja...16,6m az ára,gyári foltyással 200ló, és telitankolva,akkuval,menet kész 171,2 kiló,989ccm...ennek is kb hasnló érzése lehet mint egy enzónak,ugyan ugy nem lehet csak "jónapot kérek egy olyat" megvenni..de mivel msot deficitben vagyok,ezért bosszant :D

kötlezõje mennyi lehet? :D

bár 109ért már van RR drophead..ezerszer azt mint egy sivító piros játékautót..
vagy ez a legdrágább.. http://www.hasznalta...ult_megane_2005

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az egyetlen baja, hogy automata.
Pedig ez fasza lenne...

http://www.hasznalta...da_octavia_2001

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Az Emese nem dohányzik..... és mi az a PB palack?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Ejjj, ma sok lesz a meló. Faszkivan.

Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én meg úgy döntöttem, hogy ez a vihar pont kellõ alkalom a SEASONS megnészéséhez. Háát jah tudnak a srácok, és a helyszínek sem 1 Tetye...

Zap--jajaj:-) Csak ne tudd meg hogy rólad(rólunk) mennyi lóvét akasztanak le ilyen módon:-))) Syncros kulacstartó szindróma nagyban játszva...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehehe, ezt jól átbaszták. 270Millába semmi autó nem kerül. Megcsinálták 30ból, és leakasztottak róla 240et. Hehehe.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most kaptam az infót, hogy a GoogleEarth-be felkerült Pécsrõl nagyobb felbontású mûholdkép. Zsír!
A szõlõnkben a kisebbik ház lopakodó üzemmódban van. Csak az árnyéka látszik :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha lottón nyert ennyi pénzt, az még oké.
De ha nem, akkor nem tisztességes úton ez teljesen egyértelmû.
Na mindegy én most is dolgozok, és akkor talán veszek majd valami VR6-os taligát egyszer...
Vagy még idén valami RST telót, meg Logan féket. Vagy faszom tudja.
De a cégnél rajtam kívül csak az éjjeli õr van.
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök