Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ááááh, még erõsebb a forint, és nekem egy ilyenkor nincs pénzeeem!!!
Pedig most 120e lenne a narancssárga Z1, 150e az 55 ETA és 172e a Lyrik U-Turn. Ez a kibaszás, de keményen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Höhö.
A jelek szerint egy pöcs vagyok.
Nice. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
lol, gondolták majd megnézi 10 ember egy hónapban, azt oké. Erre felkerült subbára... :D:D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nálam csak ez jön be:

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

ma is m1ünk glettelni meg csiszolni, aztán városba sörözés.

sose voltam sportkocsi fun, de ez kéne. nagyon:

http://totalcar.hu/m...8.06.25.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Lehet megér egy próbát.... :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vajon ha mondjuk ajánlok 20%-ot, akkor bejönnek velem ide, és kicsit beszélgetünk, aztán kifele hangosan megjegyzik, hogy "Ugye fizetnek ennek a remek szakembernek?!" :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://www.costella.hu/index2.html
Basszameg, ilyen van?! Ajánlom a galériát...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

ok-sok php, meg javascript, és egy kis C++. Frankó...

Az elejét azt nem ismerem, de a vége az nekem is kellene--tanuljunk együtt:-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
baszki és már megint mi maradunk ki a viharból! pedig jó lett volna egy frissítõ esõ.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az az érzésem, hogy mindjárt pocsolyát fog mindenki ott ugrani, nem pedig tüzet ;)

Bazz, most mindjárt telepítek Oracle-t, meg térképszervert, és egyéb szarokat az itthoni gépemre. Tolni kéne a mellékest, de még csak ismerkedési fázisban vagyok. Sok-sok php, meg javascript, és egy kis C++. Frankó...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ja meg este tûzugráss

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ma Nogival bent leszünk kb 7körül töl...tessék jönni,szokásos helyen leszünk..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Tûzugrás ma van Kedden 21:30 körül vagy ilyesmi, én nem megyek erre most be, nem leszek itthon akkor vagy valami....

Képek jók, biztos jó volt a hangulat!
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na:
Orfû, camping, sör, cubalibre, jéger, zenebohócok
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
õõ valami medence party..neten nézz rá.nemt udok semmi egyebet elmondani :)

honlap pesten elszek,kell hozni/vinni vkinek valamit?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi ez a Pollackos móka?!
Engem lehet, hogy érdekelne.
Ha már minimálisak az esélyeim, legalább a jó programokat ne hegyjam ki miatta... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûha zajlik az élet..hogy hogy kb mindanyian örfûn voltunk vasárnap...

polák tegnap rennetet volt...este város szokásos..éfjlre zsibadt fejje lcsak hazaestem...

pollak medence parti..? szerda...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem tegnap volt rózskertben?!

Én lehet, hogy nem akarom látni az összeset...

Ma megpróbálok tényleg tanulni. De ez a meleg és nyár feeling nem tesz jót a sulis dolgoknak.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

már csak egy végsõ cenzúra van hátra ;)

Mi ez Brezsnyev korszak újratõltve???? Kérem, mindent látni akarunk.....

Ma tûzugrás városban.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
fishingonorfû fórumon írta ezt az egyik szervezõ:

egy állat azért volt, de az mindentvivõs...
Volt egy család, bumfordi apuval, tuskó anyuval, vízfejû karonülõ gyerekkel, akik lakókocsit béreltek abban a zónában, ahol a sátraitok voltak. Egyik nap elment a lakókocsija mellõl, és csak este érkezett meg, és azt látta, hogy az autója helyén 3 sátrat vertek fel galád fiatalok, erre a faszkalap szétmarcangolta szabályosan mindhárom sátrat, amit bennük talált asz aszfaltra baszta, még a testápolóból is kinyomta a lotion-t. Késõbb a koncertekrõl visszaérkezett a 3 pár, és csak azt látták, hogy az ideiglenes lakásuk 10 m2-en szanaszét hever, mintha cunami söpört volna végig a 3. soron. Erre az egyik begõzölt srác jogosan kérdõre vonta ezt a barmat, és a nyomaték kedvéért kicsit meg is szorongatta, erre a gyerekét pajzsként maga elé emelte, ekkor az egyik srác, szólt nekünk, mire odasiettünk, és a leírt kép fogadott.
Kihívtam a rendõröket, és eljárást indíttattunk a fasz ellen, a szerencsétlen 6 embernek meg kerestünk faházat.
Ez az eset visszazökkentett minket a magyar rögvalóságba.
A legszebb az egészben, hogy a fickó, aki be is volt rúgva, meg volt róla gyõzõdve, hogy helyesen járt el. Na erre varrjál gombot, nyájas olvasó...

A képek hamarosan felkerülnek a hétvégérõl, már csak egy végsõ cenzúra van hátra ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök