Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. June 26. - 11:58
http://www.dataconsu.../utak/utak.html
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. June 26. - 11:58
este koncert és két jéger és mindneki megnyugszik
salck. érdekelt volna ha nem bliccelem el az edzéseket...
pollákra uszni rendseresen ki akar jönni?!?
Göbeldoktorral kiusztuk a vizet a medencébõl már...ja meg csuny ott mindenki...
milyenmár ha a vázadbarövid a villa nyakcsöve?!
tegnap a hösökön nyugiba sétálok be az irodába,erre egy db9 csattog kluttyog és bugyogott el melletem...felháborító volt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. June 26. - 11:51
208km az még autóval is sok
Posted 2008. June 26. - 11:51
Posted 2008. June 26. - 11:45
De csak van ott valami csapatós hely, szal szívesen kijövök!
A 208-ast vállalod?
Mert akkor szívesen segítek, meg itatlak-locsollak...
Na, most néztem, lesz DH is.
De baz, 724km-t ír távra. Akkor már inkább Schladming.
Pedig jó buli lett volna.
De ennyit nem ér egy buli.
TÖKÖM SE MÁSZNA KI 100-AS TEMPÓNÁL A MOTORHÁZTETÕRE!!!
Fõleg nem állnék neki hidegvágóval baszakodni...
http://automenedzser...fosztottak.aspx
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. June 26. - 11:42
Értem én.Zapnak írtam, õ kérdezte, nem megbeszéltem...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. June 26. - 11:37
Posted 2008. June 26. - 11:07
Mi lesz Salzkammergutban?
Bringa?
Nyaralás?
Csak megnézed és visszajössz?
Mindegy, én jövök!
Posted 2008. June 26. - 11:04
Xen:
A gyémántba beletörik a fogam:D! No de de ha belültettetetetetetetem?
Salzkammergutba valaki?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. June 26. - 11:00
És ne tartsatok pénzt valutában
Posted 2008. June 26. - 10:23
Jaja, szerintem is pöcs mindenki!
De a legnagyobb én vagyok...
Tomi, bazz!
Téged mióta nem fizettek már ki?!
Jó ideje csak ezt írod!
Menj máshova, vagy légy türelmes és akor egyszer majd kapsz geci sok pénzt!
És a szokásos: nem bírok tanulni.
Posted 2008. June 26. - 10:19
Na. Nem sikerült érdemben csökkenteni a külsõm méretét. A 2.5ös Maxxis ugyanakkora, mint a 2.35ös Michelin.
Figy Kokk, akkor Te 2.1es külsõkkel mész?! Hihihihi
Aktuális civil
Posted 2008. June 26. - 10:00
És nem akarok senkitõl sem kölcsönt, mert a bankoktól már így is sok van. Inkább a pozitív mérleget szeretném elérni a mozgótõkémmel, de ahhoz meg ki kéne, hogy fizessenek.
Nekem van 2$-om a pénztárcámban, amit még akkor tettem el, amikor 300Ft-ot ért 1$. De most már csak a felét. Szóval valutában nem érdemes tartani a pénzt
Tegnap óta meg baszakszik az órám, és most meg is állt. Áh, megyek óráshoz...
Posted 2008. June 26. - 09:22
Az aktív pöcsözés lényege, hogy a múltkori bringázás után Gabesz, meg Atus szó nélkül faképnél hagytak, amikor mondtam, hogy csak egy picit várjanak, amég Obi is leér a Tettyrõl. Ez nem tetszett. Erre most Atus lebaszott, hogy fél éve pöcs vagyok, és a háta mögött beszélek (egy hete kb nem is beszélek senkivel) és nem veszem föl neki a telefont (egy hete nem is hívott), meg a születésnapommal csesztet, amit még mindig nem értek, hogy hogy jön ide. Szóval valamiért fölkaptam a vizet, de kiderült hogy én akkor is nagyobb pöcs vagyok, bármi is az a dolog, ami nem tetszett.
Azt hiszem kb ennyi.
Posted 2008. June 26. - 08:51
Nem mellesleg most kb egy csomósokszázezerért kell venni ájrót, vagy dollárot és az amerikei elnökválasztás után kb 1-2 héttel eladni.
Na azon lehet majd nagyot kaszálni.
Saccperkábé jó 10-15%-os kereseti lehetõség, ami azért ilyen futamidõvel nem nagyon érhetõ el máshogy.
Megszólalt a veterán Forex trader.
Ritka mondjuk aki HUFfal foglalkozik, mer minek, d õk pl. igen és jók is a szintjükön: http://www.northfinance.com
Mi ez az aktív pöcsözés egyébként?
Aktuális civil
Posted 2008. June 26. - 02:08
este lesz vlami jó koncertek a barbakánba... Zagar pl érdekel..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. June 26. - 00:58
NA mivan buzernyákok?
Nemtud valaki segíteni nekem honnan vehetnék egy régi sintesi Dh-gépet vagy egy Scott Fx-DH-t?
Izéé... EBAY. De elõbb ragaszd össze a csontodat:-)
Olyan Sintesit, mint ami neked volt anno? (olyat NEEE!)
Posted 2008. June 26. - 00:11
Nemtud valaki segíteni nekem honnan vehetnék egy régi sintesi Dh-gépet vagy egy Scott Fx-DH-t?
Posted 2008. June 25. - 23:29
Nem mellesleg most kb egy csomósokszázezerért kell venni ájrót, vagy dollárot és az amerikei elnökválasztás után kb 1-2 héttel eladni.
Na azon lehet majd nagyot kaszálni.
Saccperkábé jó 10-15%-os kereseti lehetõség, ami azért ilyen futamidõvel nem nagyon érhetõ el máshogy.
Posted 2008. June 25. - 23:21
Ááááh, még erõsebb a forint, és nekem egy ilyenkor nincs pénzeeem!!!
Pedig most 120e lenne a narancssárga Z1, 150e az 55 ETA és 172e a Lyrik U-Turn. Ez a kibaszás, de keményen.
Adok kölcsön -és ha nem adod vissza akkor rádküldöm a COSTELL-áékat:-)))

Sign In
Create Account

Back to top