Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. June 29. - 11:10
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. June 28. - 14:11
Mi megyünk úgy néz ki,csak még sokat kéne erõsödni...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. June 28. - 13:00
goldfrenbül a középsõ részing az nekem gecci jóó volt
ja membánszivattyú nem kell valakinek?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. June 28. - 12:54
betét meg goldfren, lehet ez a baj. hátsóba avid, csak nemtom ezt megcseréljem e, mert ha nem egyformán kopottak akkor az megint nem lesz jó.
betétbehányás kizárt, mert akkor kurva büdös forralthányásszag lenne amikor fékezek
Tomy András már +vette a 2 üveg pezsgõjét estére, úgyhogy a csaját kell leitatni, úgy nem tûnik mahd olyan részegnek
baszki és meghúztam a kocsit a kurva garázskapuval, mer pont akkor akart becsukódni amikor beálltam.
Posted 2008. June 28. - 12:29
Zapatot láttam feltekeni jókain,csak smst írtam amg a kutyát rendszabályoztam meg a füles raktam vissza épp,szal köszönés lemardt már..mutitasking nem megy:D
Posted 2008. June 28. - 12:15
Posted 2008. June 28. - 11:49
Magoo akkor SZAR A BETÉT és ez TUTI!! (vagy megtrutymákosodott v.mitõl--lehet hogy 1szer ráhánytál és nem emlékszel:-))
Találtam itt 1 Intel pentium procit--tök jó fejvakarónak....
Posted 2008. June 28. - 11:10
irodai gép kb 10percenként lefagy az explorer ahogy odaülök...
LL mikor hol?!
telózz
Posted 2008. June 28. - 10:47
Posted 2008. June 28. - 10:45
Andrást ma este le kell itatni, hogy a csaja megtudja mi az igazi énje
Posted 2008. June 28. - 10:38
harkányos pincebuli királyság volt, csak kár, hogy nem tudtunk ott aludni, mer így csak 1 sört ihattam. de majd ma este
nekem ma sajna nincs idõm kerékpározódni, meg holnap se. bahh.
ezt az elsõ fék problémámat meg nem értem. kicseréltem az elsõ-hátsó tárcsát és hátsó továbbra is ugyanolyan bikán fogot az elsõ meg ugyanolyan takonyérzésû. bár Tibi etilalakoholjától azért javult, de ennél jobbnak kéne lennie.
kéne autót mosni.
Posted 2008. June 28. - 04:59
Posted 2008. June 27. - 23:43
...és hozott fincsi német sört?
Holnap tekerés ??? Orfû--fürdés--- sör--vissza--- csõ--Teca--sör
Vagy valami hasonló
Én benne vagyok, de csak délután. Ahogy nézem, nem lesz kánikula, csak dzsungel megint, annak meg mindegy hány óra.
Aktuális civil
Posted 2008. June 27. - 22:44
Én lehet, hogy megyek egy kis Éger-tetõs kört a fékek bejáratása miatt, de csak akkor amikor már elegem van az adatbázisokból, a PHP-ból, a javascriptbõl, meg amúgy az egész számítógépbõl...
Kéne valami korszerûbb gép. Valami 4 magos proci, sok memóriával... Ezt az öreg procit elég rendesen megizzasztom most, hogy virtuális gépen lesznek az adatbázisok...
Na sebaj.
Posted 2008. June 27. - 22:34
Holnap tekerés ??? Orfû--fürdés--- sör--vissza--- csõ--Teca--sör
Vagy valami hasonló
Posted 2008. June 27. - 21:24
Bazz, mindenki iszik valahol, nekem meg dolgoznom kéne...
Mindjárt én is betolok egy kis borpárlatot, csak az íze kedvéért...
Posted 2008. June 27. - 20:19
ceruzatartó nem rossz
30gb ipod klasszik valakinek? semmi bajo csak nagy!! nincs 5gb zene a gépen
Posted 2008. June 27. - 20:14
már nem bírom...
mindenki örüljön az új cuccának azért
csináltam a fox rugóból ceruzatartót unalmamban...
Posted 2008. June 27. - 20:04
i meg szokásosnak mondható orfû,lapis,remte,lapis,állatkert kort mentünk,egész derék tempóban..most meg bepakoltunk három rosét meg két tál csevappicsát..szal reszkesstek csajok
este város? csak nem fog esni..
ja elgé para pára volt..nem szeretem...gumi jó lett?? sokan dicsérték kinti fórumokon...nekem meg kéne egy cc teló..
Posted 2008. June 27. - 20:03
A hátsó az már faralásra képes állapotban van
És lassan itt az esõ.
Kezdhetem az Oracle install-t

Sign In
Create Account

Back to top