Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja az volt. És próbáltam intense dh, meg intense freeride belsõvel is, aztán maxxist is raktam bele, próbáltam puhán, keményen, de egyik verzió sem volt jó.

Ma visszarakom a maxxis külsõket és direkt belemegyek majd mindenbe. Meglátjuk. Mert elõtte kb 2 éve nem volt defektem, pedig azért raktam neki...

Ráadásul eddig mindig fönt a köves részen kaptam, már totál para volt minden kör, alig mertem menni, ami nem az igazi, hogy a legjobb részen totyorogtam. De tegnap a bmx-en ütöttem föl, ami azért már gáz.

Jobban fog az intense, iszonyú fasza gumi, de ennyi defekt-szerelést nem ér. Majd meglátjuk...

Ma valaki? Eselteg kicsit késõbb szellem? Vagy egy hegy?

Délután meg szerintem leugrom Orfûre csobbanni egyet, meg megúsztatom Zorkát. Oda is van hely.

Shoshi, hogy lesz a hétvégéd? Mikor kell táv-szurkolni? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
intense van fent?

lehet hogy a min nyomás alatt mész...én is jrtm igy hogy persze nagy belsõ nagy gumi bírni kell a 1-1,5 bart is...most a gyári minimum 2,5b megyek és bátran bármibe bele lehet érkezni..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem sznobság, de a fox az fox. A többi meg ilyen-olyan teló. De mindegy.

Atus is a kicsivel. :P De nem para. Van pumpálós kicsi rész, meg lehet ott ökörködni bármivel... A vasárnap viszont nekem para, mert lehet, hogy leugrunk Balatonozni egy napot. De megdumáljuk! Esetleg sombat késõbb? 6 elõtt amúgy is meleg van.

Fejbebaszott egy sör.

És ma betelt a pohár. Holnap teszt a maxxis verzióval. Mert sok volt a defekt és vaahogy nem érzem magam hibásnak.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Pl. nekem tökmindegy milyen villa van alattam :D mondjuk a domain ráz a 66 nem rázott, de ez is csak beállítás kérdése s faxa lesz ez is

Atus melyik géppel volt, gondolom te a kicsivel?

Tényleg csak a vasárnap jó, mert megígértem dolgokat meg ilyenek
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
sörös cc-s 40es kör volt mára,ha van kedv szombad vagy vasárnapra mehetünk megint ilyenet! bár én szeretek betonon tekerni...kisgéprõl lekerült a kistányér,nagyon még tartja magát..néha jól jön :)

ezt a villa kérdést meg túl misztifikáljátok...egy bizonyos szint felett és tudásszint alatt szerintem bármelyik felsõkategóriás villa a bõven jó kategória..felkerült ujra a km óra :) 247nél tartok már a héten,szal meni kell nem agyalni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nincs bajom a foxokkal, csak annyit szerintem nem érnek. szomszédomét viszont többször próbáltam és szépen mozog, de nem jobban mint a pike-om vagy Tomy z1-e. ráadásul egy vagyomba került és alig lehet vmi állítani rajta...
szal ezért osztom itt az észt ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

de akko má inkább ez mint a fox.

Hát Te kész vagy.
Volt már Fox-od?!

Na akkor meg ne osszad az észt!

;)

Grat a géphez!
Szellem mindenképp játszik, de egydül nem megyek ki, Shoshi meg épp nagyon edz, Atus meg béna lett. :) De akár ha kijössz, akor mehetünk... Vagy hegy! Holnap valamit mindenképp be kell iktatni délután.
Ne gyere nekem a nem érek rá szöveggel.
Pont te, aki semmit sem csinálsz... :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tanuld meg jól, mert kikérdezem! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tommy: kösz a könyvet!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, ma volt láncszakadásom...
Az olcsóbbik Sram lánc fél évet jó ha bír. Most vettem rá jobbat, és szerencsére a fogaskoszorú is szereti, nem dobálja le magáról...

Zap:
gömbvillám
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Kössz! Majd összesarazom :D Tényleg :D
Zap: OK megbeszéljük

Magoo:Pedig még együtt is traktoroztunk, mondjuk téged eltakar egy hátizsák
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kéne ma biringázni! vmi rövidebbet.

Xenium baszod, mi már találkoztunk a dirt park-os 4cross versenyen, de nem tudtam, h te vagy az! hát ilyet...

Tommmy jó az a lyrik, drága de akko má inkább ez mint a fox.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

haj ha z uci szabályzatban valamit értelmetlennek találtok..szorrii segítek benne fordítani..

???????

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: azazaz. :D

Xenium: akkor Te járogatsz reggelenként, meg napközben bringázni? Mert pár naponta bele szoktam én is passzintani egy ilyen tekerést a napjaimba: semmi komoly, csak ne egész nap a gép elõtt üljek... Szóval értekezhetnénk ezügyben.
Grat a géphez!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mintha én lennék :D :D nekem is a hátam fáj:D

jó kis gép ez..nézegettem már én is sokat...tetszetõs és kellõképpen csóónya :)

na mi az a RS áradat?! :D vedd nyugodtan az enyém is kurvajól mozog,bá az domina

haj ha z uci szabályzatban valamit értelmetlennek találtok..szorrii segítek benne fordítani..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Zap:
Erre a filmre gondoltál Farkas forrásnál?

Tibi:
Bennt van a táskámban a könyv, ha megyek ebédelni bedobom hozzátok.

xenium:
Koszold össze ezt a bringát, mert így bután néz ki :D

Kezdek barátkozni ezzel a gondolattal...

1)Szerintem arra gondolt, mert én is arra gondoltam.-)

2)Okk-csak az ablakra vigyázz:-)

3)jellegzetes szín:-)

4)Mióta gyárt a RS post mountos telókat? Azért nem ismertem fel....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fehérorosz bíró...
Hú bazzeg nekem is, hogy fog fájni a hátam szombaton :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Erre a filmre gondoltál Farkas forrásnál?

Tibi:
Bennt van a táskámban a könyv, ha megyek ebédelni bedobom hozzátok.

xenium:
Koszold össze ezt a bringát, mert így bután néz ki :D

Kezdek barátkozni ezzel a gondolattal...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
az jó akkor te többet tudsz :)

S big hit + RS domain 318
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Jó reggelt!

kép ittvan velem együtt
http://forum.bikemag...5&postcount=231

Reggel király az erdõ és az idõ múlásával még fostosabb lettem :D

Ahha, mostmár tudom, hogy ki vagy:-)

Ez Speckó váz? És a teló?

Tommy: KEEELLLL!!!:-)) (miazhogy nem rendelhetõ:-()