Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Kokktól.
és 2 bar körül.

ez jó ár a 66ér:

http://www.bikemarke...eszlet&tid=2396

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

nekem syncross gumik beváltak, még nem sikerült felütnöm se kijukasztani. és ezek 970grammot nyomnak.

Honnan szedtél te olyat??? És mekkora nyomáson mész.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát én is jól bebasztam. még szédülök 1 picit. a végén az unicumozás tett be. csak ne let volna olyan bazi meleg.

én lehet ma mennék 1et A hõég ellenére.

nekem syncross gumik beváltak, még nem sikerült felütnöm se kijukasztani. és ezek 970grammot nyomnak.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
neke is hasonl meglátásom van,márh lehet iylen modani korán reggel..hogy legtöbbször az oldalfalól jön le az a minusz amivel akülsõ könyebb...

bár lekopognám,de nem tudom,rég voltam gumial gondban..

külsõvel meg fõleg nem,bár eléggé nem nézem hogy min megyek át,de a szimpla 2,35 minipn,hátul meg a 2,3as kenda + 1,,2mm maxxis fr belsõ normális nyomáson még nem volt gond..pedig kapja bõven..szerintem valamit a guminyomással nézzetek meg!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Még mindig megvan a 2 db 2.35-ös 60-as high roller...!
Ha elfaralgattad a mislenyt és aktuális lesz. :P

De szerintem az intense is valami ilyen minusz százakárhány grammon bukott el. :(

Na mi lementünk Balatonra aszalódni. Jó szarráizzadást mindenkinek!

Shoshi meg ultrakemény volt!
RESPECT! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
mer bértok kerékpárzódni!
Én mostan jöttem haza hetvehelyrõ, és nem kaptam se felütéses, se szúrásos defektet, de kibaszotul bebasztalm
ezek arra mentek rá, jajj
és lenyomntam onidekit a leülõs gameban
csajommal küzdöttünk meg utolsó körben, dehát én egy geci vagyok, és a gyõzelmemet azzal ünnepeltem, hogy õt emletem fel
jah, kemény vagyok
azért voltak ám szigorú arcok
de egyedül én ordítoztam az "éljen az ifjú pár"-t és ez szerintem gáááááz
na, csókolom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Egyenlõre megvarrom és megy bele valami telefon/bankkártya. Legaláb széjje lehet faralni...
Ja, de a 1.2 kilós Maxxis való Jakab hegyre. Mondjuk kiváncsi lettem volna, azzal mi történik. Lehet ám az is kiszakad, mert elég durva vágás van rajta. És ugyanúgy, mint múltkor, oldalról kapta el a követ. Szembõl felüthetetlen, de oldalról gyenge. Szóval ez a -250g...

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Na, hát ez a Michelin ennyit bírt. Sikerült egy jó centis szakadást intéznem a hátsóra egy jakab hegyi éles kövel. Szóval baszom a picsába az egészet, inkább legyenek másfél kilósak a külsõk, de ezt neeee.

A jó édes ku@va anyjukat! És akkor mi az alternatíva? Back to Maxix....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, hát ez a Michelin ennyit bírt. Sikerült egy jó centis szakadást intéznem a hátsóra egy jakab hegyi éles kövel. Szóval baszom a picsába az egészet, inkább legyenek másfél kilósak a külsõk, de ezt neeee.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.himmel.hu...are-playgrounds

nem biztos hogy elvinném a gyerekem :D :D :D

legyen már ludmillaa és kérek két új bokát :D

még egy old skool klipp

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
holnap még melegebb lesz.
Én négykor Mettyúval lefejlõdök Orfûre, ha valaki....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Csikónál leragadtunk...aztán mindegy volt..Téglával Csoki féle vegyigyümit nyomattunk :D szigorú volt :D

holnap lehet valmi kerékpár..ma asszem meleg van kissé ahhoz..

drszomjas

drszomjas

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Lori valotlant allitott!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Szép a kis CSAPAT:-)))) Látom mindenki iszik--ki ezért ki azért, ha meg nincs semmi akkor azért:-))) LOL ...iszok én is...(habár tegnap 3 sörtõl nagyon le tudtam fáradni)

Valamikor valaki túrázás? (fejlõdés)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
falat bontanak a szomszédban...nagyon közel vagyo khozzá hogy átmegyek kurvaanyázni...de ez van.....:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A közepe homály... :D
De megint fájnak az izületeim a piétól és nem tudok aludni... Faszkivan.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kíra aranos volts...csikóssal mönnrüólrzinl---,momt vdoki sa brhxo gyü,,oz---3x...asszem trafikba elauldtam...:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Báááávõõõõõ... Fejbebele mindenféle!
Márinyó, nem jöttetek, de miért?!
Csajommal meg összefutottam, de pálinkásabb volt, mint én. Nem is jött haza. Pfff... alig bírim már! Edzeni kell! Sokat! Mondta a pasi is, aki annak a csajnak az edzõke. Debazz.
Pihi, holnap bringa! És lehet, hogy bobozások helyett is á
ivászok!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
eladó a Pxem.

Váz: Magellan PolarX 04' 14,5"
Villa: Manitou Relic Elite FFD-R 130mm
Hajtómû: Shimano Deore Hollowtech II - egy tányér T32 -
Fejcsapágy: BikePositive Defense
Hátsó agy: Novatec D256SB - SingleSpeed T14 -
Elsõ agy: Novatec D661SB - 20mm & 9mm es opcióval -
Felnik: Mavic EX325DISC
Lánc: ---
Küllõk: Sapim
Belsõk: Continental
Külsõk: Schwalbe Crazy Bob 2,35"
Elsõ Fék: Avid BB7 160mm
Hátsó Fék: Avid BB7 160mm
Fékkarok: Shimano Lx Gold
Markolat: Acor ASG 2707 - bilincses -
Kormányszár: Bikepositive Jump - 45mm -
Kormány: Ritchey Riser SC
Nyeregcsõ: Acor 27,2mm + 31,8-as szûkitõ
Nyereg: Velo - home made 'Jeans' borítás -
Pedál: Shimano PD-M424

(még lehet, hogy kiszedem belõle a hajtómûvet.)
Ha tudtok valakit, aki efféle bringát keress, ne fogjátok vissza magatok. Az árban megegyezzünk.

A vázat, nyeregcsõvet, nyerget, fékeket, fékkarokat kivéve, gyakorlatilag ÚJ!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
3 napja szopok egy bug-gal, és faszom kivan már az egésztõl, amikor a végén kiderül, hogy egy használt betûkészlet egyik helyen Esri_1.ttf-ként, a másik helyen pedig esri_1.ttf-ként szerepel. És persze ez egyáltalán nem mindegy a gépnek :D
Ezért most megiszok 1 sört!
Amúgy imádok más kódjában turkálni. Olyan mintha a fejébe látnék bele. De bazz, olyan sötétséget, és kuszaságot van ott néha...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök