Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Arra vijázzá gyerök, hogy ezek az USB-RS232 átalakítók nem mindennel és nem mindig komptibilisek--ezek csak olyan parasztvakítás féle.

Ja eccer(kéccer) elaludtam, de szerencsére árnyékban--dehát baszki voltak olyanok(persze nõõk) akik reggel kifeküdtek aztán estig meg sem moccantak. És már hót csoki barnák voltak--kérdem én ez mi a faszra jó nekik a bõrrákon kívül--hihhetetlen ostobák az emberek

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

És mit dolgozol holnap és mit csináltál az Opelban pénteken?!

Egy nagy áruházban nézek egy csomó monitort :D

Ma még jó lenne tekerni valahogy...

edit: Az Opelban meg felvettem 2 ismerõsömet, mert kaptak onnan csereautót! Várj, az Kedden volt... pénteken ki se mentem itthonról azthiszem..
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem bírtál nyugton megfeküdni, vagy elaludtál, és lilára égtél? :D

Én meg elfelejtettem, hogy kell soros port a gépembe, és most nincs. Az alapon van csatlakozó amihez kéne kérni ilyen hátlapi csatlakozót. Csak ilyet kizártnak tartom, hogy itthon kapok. Vagy USB cuccot kell szereznem, vagy nemtom. De a szünetmentes táp miatt kéne a dolog...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Szevasztok--visszatértünk enyhén lebarnulva--de ezt a napozást még szoknom kell:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az uj superb is jól néz ki balcsin voltak vaele..

na v70 a befutó eddig :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
És mit dolgozol holnap és mit csináltál az Opelban pénteken?!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Én meg mentem egy Pestet is. Utána meg tornyot csak, ennyi fért bele...holnap meg melózok! :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah bahh.

fömentünk jakbhegyre 11kor, sütögettünk sörözgettünk, aztán lejöttünk,Tecánál sörözgettünk és most értem haza. sok ilyen nap kéne!

him be jó néz ki:

http://www.hasznalta...da_octavia_2008

csá

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Ellenben ez a gép, ez tényleg jó. Szépen mennek rajta a HD-s filmek (az elõbb próbaképp 4et is megnyitottam egyszerre :) ), meg semmire se kell várni. Pikk-pakk megnyílik minden program. És minden jó gyors. Elégedett vagyok.

Ohh,ilyen nekem is kéne!

Mi van? Mindenki diszidált, mert jön a világvége,amirõl csak én nem tudok?!

Királyat tekertünk, mindenkit otthagytunk! Jó volt a talaj,az ugrók-kanyarok, megérdemeltem, egész héten nem voltam!
Most húsleves, sült csirke, aztán fõttkukorica,sárgadinnye combo,majd a tetejére tejszínhab helyett sörrel locsolom! Nem tudom mi lesz a vége,de nem is érdekel!;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Érdekes dolog ez a "legugrok a Balatonra 1-2 napra". Rohadt fárasztó. Ráadásul ennyi sört meginni se könnyû. Meg ennyit enni. Áh.
Most meg a munka se megy, mert nyomi vagyok.

Ellenben ez a gép, ez tényleg jó. Szépen mennek rajta a HD-s filmek (az elõbb próbaképp 4et is megnyitottam egyszerre :) ), meg semmire se kell várni. Pikk-pakk megnyílik minden program. És minden jó gyors. Elégedett vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ilyen is kéne:

http://www.hasznalta..._peterbilt_1995

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja csúszott rendsen..

Punántúl 'n' Dancehall Blast @ Rák Café - 08.15. péntek

terem: Punnany Massif (teljes létszámban!) - Wolfie, Stika, Zsigabá, R-nold
kert: Dancehall Blast - Foka, Acidbwoy

start: 22.00
be: 700huf - HÖLGYEKNEK INGYENES belépés éjfélig!
!!
Jó utatt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Na, csak felmentem azért ma is, hát sár van, de jól lehet csúsztatni a gépet...holnap még jobb lesz a talaj, csak ezek a gumik amik nekem vannak nem az igaziak sárban, nem nagyon tisztulnak...

ez meg beteg :D
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szinte teljesen elmúlt a gerincfájásom 1 nap alatt, ilyen se volt még! királyság :)

van sár, menjünk csapatni!

Zap jó zacsiázatást!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Voltam egy picit szellemben reggel, a meredeken felfelé ívû eldobók még mindig megviccelnek :D

Jó nyaralást akkor! :)
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na tékker niggerek, megyek tengerbeszarni.
Vagy ide délre, vagy ha gáz a 10 éves flekó, akkor valami eusra.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
éjjel +fájdult a gerincem basszameg. és csak cataflan van itthon az meg nem sokat ér erre, pedig délig 3at is bevettem. úgyhogy holnap tuti nem tudok tekerni. de szerencsére volt már rosszabb is.

1 lány kiskutyánk még van, ha esetleg tudok vkit akinek kell, akkor szóljatok.

minnyá itt a hidegfront. végre.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nem og ma össze jönni...5kor lakás prjekt...de ha más nem írj ímélt!

ste elemgyek a botmant megnézni

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Én is megyek toronyhoz. Lehet, hogy Rocsi is jön. Márió bocs, hogy tegnap nem csörögtem, de nem jutottam be Pécsre. Ma viszem a vázat, majd hívj ha jössz. Én 5 körül már kint leszek.