Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Csikken: Holnap küldöm--okk?

...predator rules...tiszta oold school film

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
A 36 az jó,de még milyen jó! Csak az a baj, hogy most a garázst illatósitja!:( Merev korszak rulz! De sebaj, lesz ez még jobb is!

Sör, vacsi, rázósrájd meg volt, minnyá aludni kellene, holnap meg meló! Essen még mert ez elég kevés volt eddig!

Vannak eladó alkatrészeim! XT hváltó, stucni,kormány!

Lóri; írtam neked!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Sziasztok!

Kérlek titeket, hogy küldjétek el az idõmérõ és a döntõ futam excel-es eredményeit nekem.
( hcsibe@vipmail.hu )
Köszi még egyszer a segítséget!!

Chicken

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Kritikán aluli volt...és szomjas voltam mint állat. A sör meg megmelegedett ugyh gyorsan lenyomtam...

dörög már :D
Sei, soku Si.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
panelba nehéz.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te is jófej vagy, hogy haverodhoz rendezel bringás kertipartyt! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Pontosan! Ja nyugatról kerüli a J.hegyet és a sík részén van a szeder! Meg 1 csomó homokos(nem buzi)rész is van benne ami faszán megvezet.

Szóval akkor mikor megyünk még oda?:-)

haverom ott lakik az aljában.. egyszer összekötjük valami kertipartyval.. :-)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Ami az Ady E. utcára ér ki? (hosszú betonos lefele a vége, és egy "térre" érkezik, ahol kocsma van.)

Annak egy részét kiprobáltam én is múltkor.. faja.. :)

Pontosan! Ja nyugatról kerüli a J.hegyet és a sík részén van a szeder! Meg 1 csomó homokos(nem buzi)rész is van benne ami faszán megvezet.

Szóval akkor mikor megyünk még oda?:-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ma mentem egy 25-öst körbe J. Hegy körül és rábukkantam a világ leghosszabb DH pályályára!!! Fenntrõl indul(hát még szép) és Kvágószõlõsre ér ki.
Annyi volt a bibi, hogy én fordítva mentem rajta, de úgy is élvezetes, mrt tele volt fincsi SZEDERREL-nyamnyam

Ami az Ady E. utcára ér ki? (hosszú betonos lefele a vége, és egy "térre" érkezik, ahol kocsma van.)

Annak egy részét kiprobáltam én is múltkor.. faja.. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A szeder is jöhet! ;)
De nagy mennyíségben koncentráció zavart okoz.
Biztos amiatt lett defekted, mert nekimentél minden kõnek! :D

Ja, DH-s.
CC-sekkel ritkán barátkozom. :D:D:D
De jó gyerek és tud azért tekerni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ma mentem egy 25-öst körbe J. Hegy körül és rábukkantam a világ leghosszabb DH pályályára!!! Fenntrõl indul(hát még szép) és Kvágószõlõsre ér ki.
Annyi volt a bibi, hogy én fordítva mentem rajta, de úgy is élvezetes, mrt tele volt fincsi SZEDERREL-nyamnyam

Az ami nyugatról kerüli Jakab-hegyet, és van benne egy sík rész is a siklórnyõs felszállópálya körül? Mert azt már egy jó ideje mondom. És sokan voltunk már arra párszor tavaly. Csak akkor te csigát ettél ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibi, a pályát musad meg!!!

Ma kritikán aluliak voltunk, de azért nem volt rossz gurulni.

Holnap meg gyertek minél többen, egy székesfehérvéri bringás haver Pécsre jött tanulni és holnap jönne velünk tekerni.

A szeder miatt?:-)))

Meleg volt bas@&#ttúl, még 1 kétfoltos felütést is kaptam, mert annyira megy a Kona és iszonyat köves és kimosott minden út.

DH-s?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibi, a pályát musad meg!!!

Ma kritikán aluliak voltunk, de azért nem volt rossz gurulni.

Holnap meg gyertek minél többen, egy székesfehérvéri bringás haver Pécsre jött tanulni és holnap jönne velünk tekerni.

Volt nagy vacsi.
Most kéne süti.
Meg sör!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Áhh tegnap este nem tudom mi ütött belém--szétestek a lábaim--bocs Toomy-ha egyedûl lettem volna akkor biciklivel biztos bemegyek.

Rocsi: szívesen, köszönjük a csapat nevében részetekrõl a segítséget.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
16:00 nálam!
SzaunaRide!

;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
ki kell venni belõle a http-t... ;)

nekünk egy 2630-al van úgy h géprõl BT-n korlátozott méretût tudok küldeni telóra, de másik telóról tökmindegy mekkorát
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nálam jó a link Kuszinál is meg a laptopon is...

az mér van, hogy ha a telefonomba nem a gyári 128as kártya van, hanem az 1GB-os, akkor bluetooth-on csak kb 1mega alatti cuccost tudok fogadni, de a gyárival bármekkorát? és ez mind2 telefonomon így van...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magoo, tanulj már meg linkelni!

Megyek fateromhoz halálra zabálni magam...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nem szégyen ez. mindenkinek volt vmi gebasz.

bazz már 2 hete fáj a torkom, de 7végére mindig jobb lesz aztán iszok pár sört és +int szar lesz.

http://fhg.bcash4you...r/middle004.jpg

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó van, majd jövõre jönnek!

Képeket én még nem láttam sehol
Sei, soku Si.