Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. szeptember 07. - 21:42
Írta 2008. szeptember 07. - 21:41
Sör, vacsi, rázósrájd meg volt, minnyá aludni kellene, holnap meg meló! Essen még mert ez elég kevés volt eddig!
Vannak eladó alkatrészeim! XT hváltó, stucni,kormány!
Lóri; írtam neked!
Írta 2008. szeptember 07. - 20:46
Kérlek titeket, hogy küldjétek el az idõmérõ és a döntõ futam excel-es eredményeit nekem.
( hcsibe@vipmail.hu )
Köszi még egyszer a segítséget!!
Chicken
Írta 2008. szeptember 07. - 20:35
dörög már
Írta 2008. szeptember 07. - 20:07
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 07. - 20:02
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. szeptember 07. - 19:57
Pontosan! Ja nyugatról kerüli a J.hegyet és a sík részén van a szeder! Meg 1 csomó homokos(nem buzi)rész is van benne ami faszán megvezet.
Szóval akkor mikor megyünk még oda?:-)
haverom ott lakik az aljában.. egyszer összekötjük valami kertipartyval.. :-)
Írta 2008. szeptember 07. - 19:49
Ami az Ady E. utcára ér ki? (hosszú betonos lefele a vége, és egy "térre" érkezik, ahol kocsma van.)
Annak egy részét kiprobáltam én is múltkor.. faja..
Pontosan! Ja nyugatról kerüli a J.hegyet és a sík részén van a szeder! Meg 1 csomó homokos(nem buzi)rész is van benne ami faszán megvezet.
Szóval akkor mikor megyünk még oda?:-)
Írta 2008. szeptember 07. - 19:28
Ma mentem egy 25-öst körbe J. Hegy körül és rábukkantam a világ leghosszabb DH pályályára!!! Fenntrõl indul(hát még szép) és Kvágószõlõsre ér ki.
Annyi volt a bibi, hogy én fordítva mentem rajta, de úgy is élvezetes, mrt tele volt fincsi SZEDERREL-nyamnyam
Ami az Ady E. utcára ér ki? (hosszú betonos lefele a vége, és egy "térre" érkezik, ahol kocsma van.)
Annak egy részét kiprobáltam én is múltkor.. faja..
Írta 2008. szeptember 07. - 19:11
De nagy mennyíségben koncentráció zavart okoz.
Biztos amiatt lett defekted, mert nekimentél minden kõnek!
Ja, DH-s.
CC-sekkel ritkán barátkozom.
De jó gyerek és tud azért tekerni.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. szeptember 07. - 18:57
Az ami nyugatról kerüli Jakab-hegyet, és van benne egy sík rész is a siklórnyõs felszállópálya körül? Mert azt már egy jó ideje mondom. És sokan voltunk már arra párszor tavaly. Csak akkor te csigát ettélMa mentem egy 25-öst körbe J. Hegy körül és rábukkantam a világ leghosszabb DH pályályára!!! Fenntrõl indul(hát még szép) és Kvágószõlõsre ér ki.
Annyi volt a bibi, hogy én fordítva mentem rajta, de úgy is élvezetes, mrt tele volt fincsi SZEDERREL-nyamnyam
Írta 2008. szeptember 07. - 18:56
Tibi, a pályát musad meg!!!
Ma kritikán aluliak voltunk, de azért nem volt rossz gurulni.
Holnap meg gyertek minél többen, egy székesfehérvéri bringás haver Pécsre jött tanulni és holnap jönne velünk tekerni.
A szeder miatt?:-)))
Meleg volt bas@ttúl, még 1 kétfoltos felütést is kaptam, mert annyira megy a Kona és iszonyat köves és kimosott minden út.
DH-s?
Írta 2008. szeptember 07. - 18:52
Ma kritikán aluliak voltunk, de azért nem volt rossz gurulni.
Holnap meg gyertek minél többen, egy székesfehérvéri bringás haver Pécsre jött tanulni és holnap jönne velünk tekerni.
Volt nagy vacsi.
Most kéne süti.
Meg sör!
Írta 2008. szeptember 07. - 16:48
Rocsi: szívesen, köszönjük a csapat nevében részetekrõl a segítséget.
Ma mentem egy 25-öst körbe J. Hegy körül és rábukkantam a világ leghosszabb DH pályályára!!! Fenntrõl indul(hát még szép) és Kvágószõlõsre ér ki.
Írta 2008. szeptember 07. - 14:02
SzaunaRide!
Írta 2008. szeptember 07. - 13:27
nekünk egy 2630-al van úgy h géprõl BT-n korlátozott méretût tudok küldeni telóra, de másik telóról tökmindegy mekkorát
Írta 2008. szeptember 07. - 12:12
az mér van, hogy ha a telefonomba nem a gyári 128as kártya van, hanem az 1GB-os, akkor bluetooth-on csak kb 1mega alatti cuccost tudok fogadni, de a gyárival bármekkorát? és ez mind2 telefonomon így van...
Írta 2008. szeptember 07. - 12:07
Megyek fateromhoz halálra zabálni magam...
Írta 2008. szeptember 07. - 11:10
bazz már 2 hete fáj a torkom, de 7végére mindig jobb lesz aztán iszok pár sört és +int szar lesz.
http://fhg.bcash4you...r/middle004.jpg
Írta 2008. szeptember 07. - 10:43

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére