Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hehh:

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Akkor megérte elmenni rá, és nem bringázni helyette? Komlón volt Szûcs Judit, meg Varga Miklós. Oda miért nem jöttél? Azok is mindjárt meghalnak, olyan öregek, lehet többet nem is látod õket! Pedig a Sûcs Judit énekelte volna a füledbe, hogy "Gyere a diszkó klub elé!".
Bazmeg.

Tudja valaki, hol lehet használt városban szaladgálós bringát szerezni? A vasárnapi vásár az okés, de azon kívül? Tudom, hogy valahol van valaki, aki foglalkozik ilyen nyugatról behozott szarokkal is...

Az Expo mögött van az a zsibi, minden hétfõn új áru! Sok bringa volt múltkor, a legtöbb city cruiser(pl:Kettler), de volt monti is!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
I just can't wait to get on the road again...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Faterom csinált a lépcsõfordulóba valami galériaféleséget és annak a tartó zártszelvényeit kéne összeheftelni, de aki beígérte az szart odamenni.

öö mennyire sûrgõs?

elég, ha majd ideírok elérhetõséget, vagy hívjalak mondjuk fel/sms?
(hol lakik Faterod?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valami jogász izé lesz...jó lesz gyertek

az arc a háttérben :)
mit csinállsz?!?!

sipitva röhögök a bányszoson

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

belgát meg sehol nem találom, hogy hol lesz....de lesz, mert a honlapjukon fennt van:

A Szántó Napok-on lesz, ami a Szántó Kovács-János utcai koleszt jelenti. Szóval valahol ott a PMFC pálya környékén...

Ma érdekes napom volt. Beintettem egy szevezõnek, hogy nem dolgozom, erre felhívtak, hogy nade miért? Mondom, mert basztok fizetni. De õk azt hitték, hogy majd szeptember végéig. De mondom múlt hét péntekrõl volt szó. De õ nem tud ilyenrõl. Mondom nem is veled beszéltem, hanem a cégtulajjal. Jaaaa, akkor beszél vele. Hát bazmeg leszarom. Vagy adnak pénzt, vagy pénteken összepakolok.

Ja, de holnap megyünk Butapestre, valami buzi Postás projekt elinditására. Nekem mindegy. Ha fizetnek, dolgozok szívesen, de ingyé lófasz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Faterom csinált a lépcsõfordulóba valami galériaféleséget és annak a tartó zártszelvényeit kéne összeheftelni, de aki beígérte az szart odamenni.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Olyan kell, aki tud házhoz menni. Esetleg valami elérhetõséget nem tudsz?
Köf.

mirõl van szó pontosabban?
(ugye munkahelyembõl kifolyólag egész nap lakatosokkal vagyok körülvéve, valakit biztos találunk.)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bazzzz:

http://www.hirado.hu...k.php?id=298024

belgát meg sehol nem találom, hogy hol lesz....de lesz, mert a honlapjukon fennt van:

http://www.belga.hu/flash.html

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Eszék utcai garázssoron van egy srác (Roland),

Olyan kell, aki tud házhoz menni. Esetleg valami elérhetõséget nem tudsz?
Köf.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Eszék utcai garázssoron van egy srác (Roland), akirõl azt hallottam jól dolgozik, emberi áron, illetve a plázával szemben van egy itallerakat, és közvetlen mellette egy díszes kovácsolt kapu mögött lakik szintén egy lákátos.. (Bayer úr)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem tud valaki valami heggesztõt? Fateromnak kéne valami szaros vasakat megheggeszteni...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, KisBé néha beszámol occcsón egy-egy csodát, aztán fillérekért elrakja magának, vagy ismerõsnek...

Hétfõn hol lesz Belga?!
Arra mennék.

FASZNAK SÖTÉTEDIK HAMAR!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Tudja valaki, hol lehet használt városban szaladgálós bringát szerezni? A vasárnapi vásár az okés, de azon kívül? Tudom, hogy valahol van valaki, aki foglalkozik ilyen nyugatról behozott szarokkal is...

Kérdzed meg KisB-tõl, hátha..
nekem rajta keresztûl volt egy best buy bringa...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah. még mindig szédülök ha lenézek. albán doki jó volt, de szervezés télleg elég gáz volt. lépcsõházba meg nem jutottunk be mert teltház volt úgyhogy rák lett belõle. hazafele bringával keresztül estem 1 sövényen.

nagyon kéne már biringázni!

hétfõn Belga koncert!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Lóri: a Pánytya mondta, hogy vegyél 1 sátrat., mert õk is kempingbe mennek.

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Okker akkor valahogy megoldom, bar keves cuccal megyek, remelem az ido kegyes lesz!

Ha esetleg lenne megis valaki aki szallast tud vagy szinten egyedul keres akkor csorgessen a: 00 43 664 8840 7163 osztrak szamon.

Shosi: A Napkinnal botoltam a MAVIC felniket, vele mar regebben megegyeztunk.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oroszlón is van jópár..

én nem gratulálok,mert már régebben megvolt,aztán kéccer nem jó

hegyen leszek ma,teló van nálam,de egység nincs rajta...

mitõl van hogy jóval lasabbnak érzem a netet,holott teszt alapján 2x nagyobb az átviteli sebesség?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Soósék is mennek!
Lóri! Ott akár át is tudom venni Öcsém felnipénzét (nem tudom, hogy említette-e neked), helyem sajnos nincs, mert sátraztunk és viszünk mindent!

Akkor megérte elmenni rá, és nem bringázni helyette? Komlón volt Szûcs Judit, meg Varga Miklós. Oda miért nem jöttél? Azok is mindjárt meghalnak, olyan öregek, lehet többet nem is látod õket! Pedig a Sûcs Judit énekelte volna a füledbe, hogy "Gyere a diszkó klub elé!".
Bazmeg.

Hehehhehhehehe! Teljesen megzizültél csoportprojektvezetõkém! Megxakadok!

Siklóson, a Tecsó mellett van egy kirakodós cuccos, elég sok bringát szoktam látni arra! Hasonló lehet a devecseri biziniszekhez:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Rocsiék nem Schladming-ban vannak, hanem Saalbach Hinterglemm-ben, vagyhol...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök