Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Filmajánló: Las Vegas ostroma! Nekem tetszett! Nem lövöldözõs,hanem egy matek zseni pókerezik benne!

Én ma jól éreztem magam és ez a lényeg!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én 3 évig jártam 1 tányérra (38as), és mindenhova, orfûre is sokszor. szal lehet azzal menni, csak több tolás fölfelé ;)

patakmedresbõl sajnálom, h kimaradtam, ma szekrény összeszerelés volt. de holnap m1ünk föl sütögetni jakabhegyre, talán ez az utolsó 7vége, amikor ilyen jó idõ van...

pizza nálam is megvolt, ágoston pizza vagy honnan rendeltük és baromi finom volt, tészta nem túl vastag, bem túl vékony, sajt és minden feltét bõven volt rajta. és jó csípõs volt.

Mazsola ma tökökkel dobálózott :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jól van, akkor egy kicsit más:
jövõ hétvégére gondoltam, hogy Villányban, a Szársomlyó mögött lehetne egyet tekeregni, ha marad a jóidõ.
Gyönyörû hely a szõlõk közt és van egy híres rész (Ördögárok), ahol a bíbor kadarka most a legszebb.
Persze helikopterrõl jobb lenne, de a földrõl sem gyenge.

A hozzáállás meg jó, de kicsit "máshoz vannak szokva"...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Laza csókák, és mondták, hogy tök jó, hogy itt nincs tél és egész évben lehet tekerni. :)

így kell ehhez hozzáállni kérem :peace2:
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Húszezerelsõ!!
Kokka Te csak a 0dik voltál... hehe

Egyébként gyalog voltak, de az egyiknek Speckó Enduroja van...

Ha valahol egy héten belül harmincötödször mennék le, én is jól mennék. :P Persze így is jól mentem ma. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
#20000! :D

Milyen érzésed?
Hogy csepegtettél, vagy hogy megdugtak és máshol ébredtél? :D

Gondolom nem otthon szokott üldögélni...
De félek tõle, hogy ki fogja nyírni a telót.
Kisbé mondta, hogy minden tekeréskor tönkretesz valamit és megy javíttatni.

Zapat, nem ilyen magas csókák voltak, az egyik fully speckóval, a másik meg valami zöld géppel?
Velünk szembe van 3, fasza kis gépekkel és folyamat tekernek.
Laza csókák, és mondták, hogy tök jó, hogy itt nincs tél és egész évben lehet tekerni. :)

Mennék messzebb, de még mindig 1 tányérom van. :P
Ergo nem az számít, hogy milyen messze jutunk, hanem hogy hogy jövünk le.
De ne kezdjük megint. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
És meddig jutottatok? Vízmûdomb?

Mi Vágotpusztán 3 norvég csávóval találkoztunk, akik itt tanulnak, és többet bejártak a Mecsekbõl már, mint mi együttvéve...

Patakmeder fasza, tele van minden király csapatóshelyekkel.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûû ez durva...

néha ilyen érzésem volt :D

jójó,csak pár dologban...

jó fej a két srác,a Szabolcs látásból annyira ismerõs!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió, errõl beszéltem:

Tegyétek ki minél többen az üzenõfalra!
FONTOS!!!
Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos volt a Duna TV-n. Van egy GHB nevû szer. Más néven Gina. (valami gamma hidroxi stb.), színtelen, szagtalan, íztelen festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban, és rendelheti a neten.
Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulás. Hét végi diszkókban a pohárba cseppentik, amikor nem figyel oda, összeesik, aztán a "segítõkész" közelben levõk kiviszik és elrabolják. Vagy véglegesen, vagy csak a nemi erõszak idejére, ami nem erõszak, hiszen magatehetetlen az ember.
Gyorsan kiürül a szervezetbõl, pillanat alatt teljes éberséggel tér magához, legfeljebb nem érti, hogyan került az adott helyszínre. Embert lopnak a szer segítségével!
Ma már elõre preparáltan is használják, tehát az originál vagy annak tûnõ üvegbe elõre beteszik. Pl. pókerbarlangokban a nyertest a "csinos lányok" meghívják egy üveg italra, aztán a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.
Védekezni nem lehet ellene, csak megelõzni: senki ne hagyja a poharát felügyelet nélkül! Ha üvegbõl iszik, a hüvelykujja legyen az üvegen!
A társasággal érkezõk, a társaságban levõk ne hagyják magukra soha egyik társukat se!
Adjátok tovább minél több embernek!
Vigyázzatok magatokra, és figyelmeztessétek gyerekeiteket!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egy ideje én is az ágyból nyomkodom a billentyûket, úgyhogy
nem látok nagy esélyt a kikászálódásra és aktivizálódásra.
De még bármi lehet.
Vagy épp semmi.

Azért olyan nagyon sokat ne változz! ;)

Van valakinek XT középrészhez kiszedõje?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ááááááááááááá :D :D :D
ha átmegy a teszten..

de vátoznom kell,csütin épp nem baszott el a vonat,szal kcisit leizzadtam,rájöttem hogy változtani kell dolgokon stb..
szal igyekszem..

jaja normál mindketttõ!

város..senszos hogy bukik...reggel pöst..faszom..de ilyenkor erõs a csábítós...ufóékkal csak egy sört..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Biztos olvasunk majd magunkról egy cikket valahol!:)

Hát ajánlom neki... :D

Oks, nem is gondoltam, hogy komolyan mondod.
De azért remélem nem volt unszimpatikus a srác.
Más világ, de normál.

Én meg belegondoltam és leakadtam, hogy ausztráliában tekerek (mert félre olvastam). ;)
Ott mennék egyedül is!

Én nem sajnáltam.
Vannak szarabb napok, de szerintem tök normálul vette a dolgokat.
Majd egyszer bedobjuk a mélyvízbe és meglátjuk, hogy Márinnyó ortó mûsorát hogy bírja. :D
Ha azt is veszi, jöhet mindenhova!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
majd elõjön az! az a jó, ha nincs ott magyar akit meg tudsz kérdezni, mert akkor vagy rákényszerítve, hogy kutass az agyadban :D
ja és nem azt nem felejteni, hogy jövök egy sörrel vagy kólával..your choice

nem is volt a magyar vendégszeretettel gond sosem ;) , de azért kurva nagy mákja volt tényleg...és azért ez nem az õ napja volt 2 defekt + még a sört is elejtette :) már sajnáltam a végén
Sei, soku Si.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Istenkirályvolt...komolyan átléptem az eddigi határaim->legyõztem a parát :D..na azért még nem teljesen :)
az angol arc meg defekttel letörést ugrik...full respect :)
és ennyit nem 'vartyogtam' már rég...de jó volt egy kicsit felfrissítésnek

Errõl van szó!! Csak így tovább!
Márton nem komolyan gondoltam.
Hát mázlista ja. Gondolj bele! Összefutsz pl. ausztriában valakikkel és elvisznek tekerni,meg még sörre is meghívnak és még gumit is tud szerezni magának szombat délután!! Über vendégszeretõek vagyunk ezek szerint! Biztos olvasunk majd magunkról egy cikket valahol!:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az a aszar, hogy tudom, hogy egyszer el tudtam mondani és
ha "segít", akkor nem vágom, hogy miért nem jutott eszembe, de
magamtól alig vágok már egy-egy szót, meg nem áll rá az agyam.
De jó is, hogy jön majd párszor, majd gyakorlom kicsit.
Fõleg sörözés után, akkor bátrabb vagyok! :D

Adtam neki, pont volt még egy olyan pár, ami neki kellett.
Mázlista egy csóka, most hogy így végiggondolom. :P

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Adtál neki gummát végül? Vagy kitart a bolti mellett?
Megy az az angol csak nem szabad megtörni! ;)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pcsn ruglak! :D
Aztán úgy jársz mint a Kisnógesz...

Zuhanyoztam nagyot.
Be is punnyadtam faszán.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én egy ismerõssel benézek városba..de most anyumért leugrok az rkádba..szal képlékeny nekem is..

Ben csak azért jó fej,mert szerinte hasonitasz Geere :D de nem ahogy mész..ne értsd félre..csak a füleid :D :D :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, Ben jófej nagyon és itt lakik mellettünk, haza felé még dumáltunk sokat.
Csak nem megy aza rohadt angol...

Szabolcs is kitartó, kíváncsi leszek, hogy meddig bírja majd alatta a villa. :)

Nekem is fürdés, nekem is pizza, de hogy utána mi lesz, azt nem tudom.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Istenkirályvolt...komolyan átléptem az eddigi határaim->legyõztem a parát :D..na azért még nem teljesen :)
az angol arc meg defekttel letörést ugrik...full respect :)
és ennyit nem 'vartyogtam' már rég...de jó volt egy kicsit felfrissítésnek
Sei, soku Si.