Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. október 13. - 20:51
De mivel 3an is ugyanígy leszünk, és ugyanoda megyünk majd, ezért megpróbáljuk összehangolni a dolgot. Sajnos a pénz megszerzése közel sem lesz egyszerû, de rajta vagyunk a dolgon. Papírt szerzünk valami módon róla. Vagy megbízási szerzõdés, vagy visszamenõleges hatállyal megemelt bért jelent majd, de végülis tökmindegy, csak legyen belõle valamennyi.
Jelenleg van egy olyan céges szintû ígéret, hogy bizonyos mennyiségû mozgó bér elmaradást ki fognak fizetni. Ennek a határideje ezen a héten jár le. És ezen a héten kell 2 havi bért is utalniuk. De én ezekben nem nagyon hiszek, ezért is mondtam fel.
Írta 2008. október 13. - 20:38
"Nem alkalmatlan az úttest a kerékpározásra, ha azon nagy a forgalom, és emiatt ott veszélyes kerékpárral közlekedni vagy az úttesten jelzõtábla, illetve szabály tiltja a kerékpárral való közlekedést..."
Igen, ez mind szép, de akkor mikor az? Ha tankcsapdák vannak rajta?
Aktuális civil
Írta 2008. október 13. - 20:35
Írta 2008. október 13. - 20:23
Vicces volt a mai napom. Ez a felmondás izgi dolog.
A jelenlegi projektemen dolgozó 6 emberbõl 3 fog majd lelépni (engem is beleértve), és ugyanoda megyünk. Tök érdekes a másik cégnél találkozni a jelenlegi céges munkatársakkal. Nem tudom melyikünk szokott nagyobbat nézni
Holnap bringával megyek dolgozni, de asszem nem fogok napközben Jakab-hegyezni. Illetve ki tudja...
Ja, és ma kaptam mikuláscsomagot
Írta 2008. október 13. - 19:34
Írta 2008. október 13. - 19:19
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. október 13. - 18:52
A kerékpárt toló gyalogosnak, ha az úttesten közlekedik, az úttest menetirány szerinti jobb szélén kell közlekednie.
A kerékpárt és segédmotoros kerékpárt a járdán és gyalogúton a gyalogosforgalom zavarása nélkül tolni is szabad."
A legjobb, ha leszállsz és tolod, úgyis már messzirõl ki lehet szúrni a fényvisszaverõ mellényt vagy a csíkos autót.
Írta 2008. október 13. - 17:33
Én megyek a járdán, mert élni akarok, aztán inkább fizetek 10 ruppó úthasználati díjat, ha néha nem tetszik ez a yardnak... Meg le is lehet ugrani a géprõl, ha látod, hogy kiszúrtak.
Aktuális civil
Írta 2008. október 13. - 16:26
járdán + akkor mehetsz ha az úttest alaklmatlan bringázásra
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 13. - 16:12
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. október 13. - 16:07
hehh:
http://videa.hu/vide...epSHMhhKS3rpS38
Írta 2008. október 13. - 15:53
Írta 2008. október 13. - 15:46
Én a musttól
Meg a tej is meghajt rendesen, ha jó sok gyümölccsel kombinálom
lolbazdmeg
elképzeltem, hogy +fújom a szondát és átfosom a bringás farmeromat
egyébként engem állítottak meg a jekkek, mert fõúton bicikliztem, olyankor a járdán kell menni.
még a végén kötelezõvé teszik az index lámpát is a bringára...
Írta 2008. október 13. - 15:38
Írta 2008. október 13. - 15:36
Rendkívüli felmondás
A munkáltató, illetve a munkavállaló a munkaviszonyt rendkívüli felmondással megszüntetheti, ha a másik fél a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentõs mértékben megszegi, vagy egyébként olyan magatartást tanúsít, amely a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi.
A felmondás egyoldalú, azt a másik félnek nem kell elfogadnia. A rendkívüli felmondás azonnali hatályú, felmondási idõ ilyen esetben nincs.
A rendkívüli felmondásra csak a meghatározott feltételek fennállása esetén van lehetõség: Mindkettõ megvalósulhat akár tevõleges magatartással, akár mulasztással is. Vizsgálni kell, hogy a másik fél valóban munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét, jelentõs mértékben megszegte-e.
A munkavállaló számára okot adhat a rendkívüli felmondásra: ha a munkáltató például nem fizet munkabért, nem tartja be a munkaidõt, stb.
Ha a munkaviszonyt a munkavállaló szünteti meg rendkívüli felmondással, a munkáltató köteles annyi idõre járó átlagkeresetet részére kifizetni, amennyi a munkáltató rendes felmondása esetén járna, továbbá megfelelõen alkalmazni kell a végkielégítés szabályait is. A munkavállaló követelheti felmerült kárának megtérítését is.
A rendkívüli felmondással kapcsolatban mindkét fél bírósághoz fordulhat.
(Egyébként lásd a Munka Trv.könyve 96.§, és 202.§ )
Írta 2008. október 13. - 15:34
Lassan egész szép összeg lesz a sok cucc...
Nem mellesleg kapják be!
Csengõ a Socom-on.
Hehehe...
Bár aki tényleg azzal közlekedik, annak ok, mert ha vezetek és nincs neki és szürkül, akkor nem látom rendesen.
De én max addig megyek úton, még át nem érek a túloldalra és nem ugrok föl.
Amúgy sztem adrenalinos dolog ellépni elõlük és ha van kis helyismereted, akkor nem sok esélyük van ellened.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. október 13. - 15:29
Írta 2008. október 13. - 15:27
Írta 2008. október 13. - 15:22
Írta 2008. október 13. - 15:17
15:30 Alagút!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére