Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Na vazz'
...hát Dallas az nem volt, meg netem sem T szolgáltatóék le akarták frissíteni a routerem...a router meg nem akarta :D kb 2 napig :(

Most még meglátás mi lesz ma!
Sei, soku Si.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Akkor most KisB után megmondom én a frankót(mert ugye Õt überelni nem lehet), hoigy 8kor itt és senki nem késhet! Aztán megnézzük trafikot,mert mostanában úgysem voltunk szar buliban:)!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Építéses részleteket holnap hozzuk össze, de majd írjuk ide.
Gyere! ;)

Lámpát nekem is kéne venni, rendszere esticsapatós leszek, mert meló után is muszáj lesz menni...
Mennyiért adja Hozé és milyen konstrukciók léteznek?

Végülis majdnem 2 órát mentem a kisgéppel és nem volt könnyû elindulni, de jól esett.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Crazycuber

Crazycuber

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Sziasztok!

Lassan elkészül Hozé a csodáival. Láttam többen rendeltetek Pécsrõl. A lehozatalt hogy szoktátok intézni? Valaki aki arra jár és elhozza (+elõre utalás?) esetleg posta? Sajnos már többször megtapasztaltam a magyar posta 'elõnyeit' ezért nekem nagyon király lenne ha valaki le tudá hozni az enyémet is. Természetesen nem ingyen kérném.. :)

Hnap pályaépítés? Tudok valamit segíteni? (Ha már használgatom a pályákat akkor úgy érzem az építésbõl is kéne venni a részem...):tuptup:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én most kisgéppel ellépek tekeregni...

Holnap meg pályát csinálunk nagy erõkkel!
Ha összejön.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én szülinapozásra m1ek este, pedig jönnék ganxtára. még meglássuk.

voltam ma extreem shopba meg plazaba is bringával, tök jót betonoztam. de azért kéne menni h1re is. tán holnap

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kisbé most hívot és megmondta a frankót!

Õ is csak 9-10 között indul, de valami, vagy hív minket, aztán trafik,
aztán valami mittudoménmilyen buli lesz rákba és lenéz oda is.
Akár megnézném én is, nem voltam rákba 2 éve...
De ha jó trafik és nem lesz szardínia party, akkor maradhatunk is.

De lassan sok lesz a szervezés és nem jön össze. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gondolom ha nekiálltuk/unk inni, 10-11-12 elõtt úgysem megy senki trafikba,
szal odamegyek, ahol vagytok, aztán mehetünk együtt! ;)

Tekerni meg kéne, csak valami hiányzik.
És nektek kéne noszogatnotok engem, nem fordítva!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
f3 ló vagy 3kor tettye

este meg jóóóó lesz :)
iszunk vhol aztán trafik..

találtam pár régei manson számot ..felõlem toxicba is mehetünk,megtalltam a bakancsom meg a bördzsekim is :D : DD

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt, hogy tegnap elõtt voltunk Szellemben és jó volt, csak már régóta nem mentünk és kijöttem a gyakorlatból, bazz... :D

Most én is megrendültm kicsit, mert majdnem egy óra volt lekapirgálni a speckó matricát, de végre fölkerült az intense!

Atus meg basszon pitét!!! :D

Ja és az estével kapcsolatban annyi van, hogy szerintem én csak fél 10 fele tudok csatlakozni, de oda megyek, ahova mondjátok.
Esetleg menjünk trafika, mert mindig mindenki máshova megy bulizni, de most ha a sok közül kiböknénk egyet, akkor nem kerülnénk el egymást! :D:D:D
Szóval nekem mindegy, hogy melyiket választjátok, de szerintem trafik jó lenne, ott már úgyis évek óta nem voltunk... :D:D:D

Edit: valaki legyen már ultralelkes és rángasson el, mert azért mennék, csak most nincs erõm nekem rábeszélni mindenkit!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Kitudja?!:D

Én nem megyek,inkáb sütök almáspitét, hogy majd jól meg tudjam...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

?

Bár én mennék nagyon Szellembe is.
Tegnap elõtt jó volt, csak kéne menni többször, mert kiestem a dologból...

Akkor ez most mit jelent Kokk nyelven????

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mondjuk 2, fél 3 körül?

Bár én mennék nagyon Szellembe is.
Tegnap elõtt jó volt, csak kéne menni többször, mert kiestem a dologból...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ja. Délután bringa! Most voltam kint polóban és nem fáztam!
Nekem is mehetnékem van. Igyunk azt mennyünk!;) Ganxstához nincs kedvem.

Hánykor mennétek kb?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ja. Délután bringa! Most voltam kint polóban és nem fáztam!
Nekem is mehetnékem van. Igyunk azt mennyünk!;) Ganxstához nincs kedvem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
zé klubb..de már megodlották az ingyé buszozást fel is le is...

felõlem mehetünk másfelé is csak most oylan mehetnékem van...du bringa?
zõdháromszög nekem is teccene!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma lesz Zolee?!
Hol?
Mindig eszembe jut róla a Sex Action koncert... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bringa nekem is ok!! telón leszek csk,gép elõtt nem hiszem..este ganxsta vagy város vagy trafik vagy valami!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Detto.
De azért most süt faszán, talán ebéd utánra jó lesz... ;)

Most meg leszedem a speckó matricát az autóról.
Végülis csak 2 évet késtem vele.

És annyit reggeliztam, hogy ma lehet, hogy többet egyáltalán nem fogok enni. :)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Hát ez nagyon szomorú!:) (a poás része)

Én valószínûleg ráérek. Attól függ,mennyire melegszik fel az idõ! Semmi kedvem fagyoskodni.