Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aztán úgy alakult, hogy még a fél 4 is korai lett... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fél 4 késõ.
Én inkább olyan fél 3 körül mennék...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ma tekerés valaki?

Fél négy körül???

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
tapemixmasta:

meg ez.(2000-bõl !!!)::

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Képz, ami van... nem sok.

http://picasaweb.goo...ks80/Halloween#

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szép napot mindenkinek!

A filmmel az volt igazából a bajom, hogy nem értettem a miértet. Másfél órán keresztül menekülnek, majd egyszer csak eltûnik a pajzs, és minden jóra fordul. Ezután pedig egy 10 másodperces szövegben megkapod a "magyarázatot".

Az nem zavar, ha szar a minõség, meg hogy reklám van, mert legalább tudok szarni, meg fürdeni közben:).

Inkább ezt nézem eredeti hanggal:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ne is mond..most vigzságzam EU ból..asszem..

Szerda rák gankszta zoli!?

Ma valami kerékpár?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A hétfõ bûn!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
suzukis terepessel én is találkzotam,két bevásárlás között elsiettem gyors körre,de kicsit elénztem a dolgokat és hát a metróhoz jutottam le..

max payne sem volt túl jó,játék alapján jobbra számítotatam..

kövérésg ellen nekem is tenni kell,nálunk a suliban a mecsekbe adnak 3e bérletet,érdekel még valakit? télre jó lenne valamit izzítani

Kartel Edzõ van a tvben hát szerintem jóó film nagyon Sámuel Dzsekszon jó benne,soakt mondó film

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát bazz Natin, most jól kiakadtam. Igaz, hogy csak BMFT talikon futottunk össze, de hát akkoris, ez kicsit kemény...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jó az a Világok harca, de nem TV2n kell megnézni, szar magyarszinkronnal, ócska hangminõséggel, levágott, agyonlogózott képpel, meg 10 percenkénti reklámmal. Nagy kép kell neki, meg ütõs hang és akkor fasza... TV csak reklámnézésre jó. :)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jól vezet Hamilton, nem mondom, hogy nem érdemelte meg, de Massa szerintem egy picit jobban...
Nem véletlen, hogy ha egyenlõség lett volna, Massa nyert volna, mert több futamot nyert.
Csak ugye az õ "párja" egy másik nagy arc, nem pedig egy egész évben 2. emberként kezelt valaki...
És hát a verseny arról szól, hogy ha picivel is, de valaki nyer.
Ezt al elvevést nem hallottam.
De nem is lenne fasza utólag boncolgatni.

Úszni tényleg kéne!

A Világok harcával meg csak az a baj, hogy egy jó ötletet/elméletet elszúrnak egy csomó baromsággal...
Bedig ez a fegyverek nem érnek semmit, de a baktériumok kicsinálják õket vonal nem lett volna rossz.

Most még egy kis lefekvés elõtti nasi, aztán jöhet a szundi.

És R.I.P. egyik fórumtársunknak!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg meg mindenhol voltam. Aszittem jó ez a Világok harca, de tiszta idõpocsékolás volt. Sohatöbbet.

Jóóóéjt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Engem meg Medvecki Gusztustalan fogott meg tegnap a szombat esti lázban! Hát én azt hittem elhányom magam,volt hogy nem tudtam odanézni!

Nem sajnálom Massat. Igaz hogy nagyobb dicsõség lett volna ,ha Hamilton elõtt nem lassúl le Glock és úgy lesz 5.-ik! Szerintem megérdemelte,így is cincálták egyfolytában! De valaki azt írta üzenõfalra,hogy elvették tõle a címet! Nem tudom igaz-e?!

Nem tekertem,inkább hamburgert zabáltam sültkrumplival+kólával! Tudom, hogy ezzel rombolom szervezetem,de nagyon finom volt! Vissza kell fognom magam,mert nagyobb leszek,mint egy bálna! Úszni kell!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Én nem láttam. Ki lesz a világbajnok?

Iszonyatos sok autó volt visszafelé!!!

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Én nem láttam. Ki lesz a világbajnok?

Iszonyatos sok autó volt visszafelé!!!
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ÁÁHH én meg most jöttem meg. Naggyon élveztem. Sehol 1 ork, túrista, max 1-2 szarvas ténfergett TV toronynál, de a lámpámtól menekültek:-) Az egyik át is esett v.mi fán mert nagyot szólt:-) Kicseszett jó idõ van ilyenkor is.

TV........

Massa meg elég köcsög volt az utóbbi versenyeken.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát én ilyen Forma1-et még nem láttam...

Kész vagyok.

És sajnálom Massa-t.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Hegy über volt nekünk is!:ed:

Kicsi pálya bejárata a toronynál kitakarítva,úgyhogy lehet nyomni!Tök jó volt rajta csapatni a tiszta avarba!:slimak:

Én nem szeretem annyira az autókat,de ez megfogott!!!:virus:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hát ez kész!
http://origo.hu/cgi-...NoX6LfL87V1MqLO